LG G5 Titan - Tips & Tricks

Vragen & antwoorden voor de LG G5

 • Hoeveel LG Friends kan ik met mijn LG G5 Titan verbinden?

  Antwoord:

  Er is geen maximum aantal Friends dat je kunt verbinden met je smartphone. Om LG Friends aan je telefoon te koppelen gebruik je de Friends Manager app.

 • Hoe koppel ik een LG Friend aan mijn LG G5 Titan?

  Antwoord:

  Je kunt een LG Friend verbinden aan je smartphone via de LG Friends Manager. Dit is een applicatie waarmee je een Friend koppelt aan je telefoon, meestal gaat dit met Bluetooth. De app zoekt naar Friends die in de buurt zijn en maakt er verbinding mee in slechts een paar stappen. 

 • Wat kan ik laten zien op het Always On-Display van mijn LG G5 Titan?

  Antwoord:

  Je smartphone heeft een Always On-scherm. Hiermee zie je gelijk hoe laat het is en of je nog nieuwe notificaties hebt, zonder het scherm zelf te activeren. Je kunt direct zien of je meldingen hebt van je mail, WhatsApp, Facebook of sms. 

 • Kan ik het Always On-Display van mijn LG G5 Titan uitschakelen?

  Antwoord:

  Ja, dat kan. Kijk hiervoor bij de instellingen van je smartphone.

  Je hoeft je geen zorgen te maken dat de Always On-functie teveel energie vraagt van de accu van je smartphone. Uit onderzoek blijkt dat we gemiddeld 150 keer per dag op onze smartphone kijken. Door het Always On-display hoeft dit minder vaak te gebeuren, want je ziet gelijk hoe laat het is en of je nog nieuwe meldingen hebt. Hierdoor vraagt je telefoon uiteindelijk minder van de batterij.

 • Hoe werkt het Always On-Display van mijn LG G5 Titan?

  Antwoord:

  Je smartphone heeft een Always On-Display. Dit betekent dat je, als je telefoon vergrendeld is, altijd kunt zien hoe laat het is en of je nog nieuwe berichten hebt gekregen. Zo hoef je je telefoon niet uit de slaapstand te halen. Deze functie is energiezuinig, want het scherm schakelt helemaal uit als je telefoon in je tas of zak zit, als het met het scherm naar beneden ligt of als de batterij bijna leeg is. Bovendien wordt er maar een eenderde deel van het scherm op lage helderheid gebruikt. 

  Onderzoek wijst uit dat we het scherm van onze smartphone gemiddeld 150 keer per dag activeren. Dankzij deze functie zal dit aantal omlaag gaan, waardoor er uiteindelijk minder energie verbruikt wordt. 

Alle vragen & antwoorden