Klantenservice open tot 23.30 uur Orderstatus

LG G5 SE - Reviews

Reviews van onze klanten

Gemiddelde scores:

9,0
10 geverifieerde reviews
4.5 sterren
Uitstekend
  • Vormgeving: 9,0
  • Degelijkheid: 8,0
  • Mogelijkheden: 10
  • Gebruiksgemak: 9,0
  • Geluidskwaliteit: 9,0

Review van: I.M. van der Eijk

9 oktober 2017

6,0
3 sterren

Korte houdbaarheid

Na 4 maanden deze telefoon in gebruik te hebben, al kuren. Het hele toestel werkt niet meer en ik ben al mijn gegevens (foto's, contactgegevens, etc.) kwijt. In de maanden dat ik dit toestel heb kunnen gebruiken is 'ie wel goed bevallen!

Review van: A.K. Planting

17 juni 2017

10
5 sterren
Fantastisch

Geweldige prijs/kwaliteit verhouding!

Een mooi vormgegeven telefoon die eigenlijk niets onder doet voor de G5. Functies als de vingerafdrukscanner, groothoeklens, modulaire opbouw en dergelijke zit ook gewoon in deze SE. Alleen het werkgeheugen is iets minder maar daar is niets van te merken.

Na jaren Samsung te hebben gehad besloten over te stappen naar een ander merk omdat de batterijen van Samsung altijd bol worden na 2 jaar. Tevens betaal je bij Samsung al snel 100 euro extra 'voor de merknaam'. Vergeleken met de S4 die ik hiervoor had ben ik er met sprongen op vooruit gegaan.

Review van: I.M. van der Eijk

4 juni 2017

8,0
4 sterren
Heel goed

Zˇ veel mogelijkheden, toch zˇ gebruiksvriendelijk!

Na enkele weken gebruikmaken van dit toestel, er meteen verliefd op geworden! Er zijn heel veel mogelijkheden waardoor je je telefoon helemaal eigen kunt maken. Batterij gaat met gemak een hele dag mee, ook bij veel gebruik.

Review van: P.J. Keijzer

12 mei 2017

10
5 sterren
Fantastisch

Prima Telefoon

de lg g5 is een prima telefoon ter vervanging van mijn oude g3. veel sneller, het is alleen even wennen waar alles staat. maar voor zijn prijs top toestel.

Review van: SVEN

12 mei 2017

10
5 sterren
Fantastisch

Een zeer goede telefoon voor zijn prijs

Allereerst ben ik versteld van hoe goed de camera is van dit toestel, ik denk niet dat er in dit prijssegment een toestel is wat hier tegenop kan. Daarnaast kan ik eigenlijk niets dan positieve zaken zeggen over het toestel.

Als ik dan toch een negatief punt moet zoeken zou ik zeggen dat de batterij niet super is. Maar dit is vrij normaal aangezien mijn vorig toestel een batterijcapaciteit had van 4100mAh.

Het is de eerste maal dat ik een product bestel bij Belsimpel en hier ben ik ook zeer tevreden over. Het kwam de dag na bestellen aan (in BelgiŰ), wat ik niet had verwacht.