LG G3 - Tips & Tricks

Vragen & antwoorden voor de LG G3

 • Hoe werkt de laser autofocus van mijn LG G3?

  Antwoord:

  De camera van je toestel is uitgerust met een laser autofocus. Bij het maken van een foto zendt de laser verschillende infraroodstralen uit die terugkaatsen naar de camera via het voorwerp wat je op de foto wilt zetten. Het toestel berekent aan de hand van deze stralen hoe ver het object van de camera staat, stelt hierop scherp en maakt de foto. Door de laserstralen kan het toestel in een fractie van een seconde scherpstellen en de foto maken, namelijk binnen 0,276 seconden. Bang zijn voor oogschade door de laserstralen is zeker niet nodig, de infraroodstralen zijn helemaal veilig.

 • Kan ik met mijn LG G3 gebruik maken van online opslag?

  Antwoord:

  Naast het interne geheugen van je toestel kun je ook gebruik maken van Cloud Storage. Hier kun je jouw foto’s en video’s uploaden, zodat ze niet meer op je telefoon hoeven te staan. Ze blijven wel beschikbaar op je telefoon via de Cloud, maar nemen geen ruimte meer in op je telefoon. Zo blijft je telefoon snel en zal je geheugen veel minder snel vol raken. Voorbeelden van Cloud-storage zijn iCloud, Dropbox, Google Drive en Microsoft OneDrive.

 • Hoe werkt draadloos opladen met mijn LG G3?

  Antwoord:

  Bij draadloos opladen leg je de telefoon op een speciale oplaadplaat. Een magnetisch veld brengt stroom van de draadloze oplader naar de telefoon. Zo laad je de accu dus op zonder kabels. Laat je telefoon wel op de oplader liggen. Jouw telefoon wordt niet standaard geleverd met een draadloze oplader, deze is apart aan te schaffen.

  Hier vind je een selectie van draadloze opladers.

 • Hoe kan ik mijn LG G3 verbinden met mijn computer?

  Antwoord:

  Je verbindt je LG-toestel met een PC door middel van een kabeltje. Dit kabeltje doe je in de USB-ingang van de computer. 

  Daarnaast kun je LG's eigen programma gebruiken: LG PC Suite. Met dit programma download je updates, beheer je bestanden en synchroniseer je je toestel.

 • Mijn LG G3 reageert niet op mijn aanrakingen, wat kan ik hieraan doen?

  Antwoord:

  Het kan zijn dat TalkBack aan staat. Dit is een functie van Android, gemaakt voor blinden en slechtzienden. De telefoon zet in deze modus de tekst op het scherm om in spraak. Je kunt deze functie uitschakelen via het instellingenmenu, onder 'Toegankelijkheid'.

  Hier kun je meer informatie vinden over Google TalkBack.

Alle vragen & antwoorden