LG G3 - Reviews

Reviews van onze klanten

Gemiddelde scores:

9,0
85 geverifieerde reviews
4.5 sterren
Uitstekend
  • Vormgeving: 9,0
  • Degelijkheid: 9,0
  • Mogelijkheden: 9,0
  • Gebruiksgemak: 9,0
  • Geluidskwaliteit: 9,0

Review van: Rik

23 augustus 2016

8,0
4 sterren
Heel goed

Prima telefoon voor een fijne prijs

Wat een fijne telefoon! Model is 2 jaar oud, maar met de upgrade naar Android 6 is hij weer bij de tijd (voorlopig). Mooi scherp beeld, reageert snel. Maakt prachtige foto's en filmpjes, bijna nog beter dan mijn Canon spiegelreflexcamera. Voorlopig genoeg ruimte voor mijn apps. Hij bliefde de extra hersens van mijn oude telefoon, dus 16GB extra. Diverse Google apps uitgeschakeld omdat ik die toch niet gebruik. Voorlopig alleen nog met Wifi gebruikt, maar moet nu op zoek naar een niet al te duur geschikt internet abonnementje.

Review van: Gustaaf

21 augustus 2016

8,0
4 sterren
Heel goed

Supertelefoon

Supertelefoon. Mooi vormgegeven en ligt fijn in de hand. Voor mij is de 16 GB opslag ruim voldoende. Fijne earphones meegeleverd. Prachtig scherm, ook al zie je dat niet zo snel. Met een volle accu kun je ongeveer driekwart van een dag vooruit. Heb er zelf een Quick Circle case bijgekocht (echt een aanrader trouwens :). De geluidskwaliteit is prima. Over het algemeen dus een supertelefoon!

Review van: HAG van Wezenbeek

20 augustus 2016

10
5 sterren
Fantastisch

Toptoestel voor een lage prijs

Toestel met een helder, groot scherm en van alle gemakken voorzien.
Maakt prachtige foto's, zelfs bij weinig licht.
Kortom: Prijs-kwaliteitverhouding klopt helemaal.

Review van: RPA de roos

30 juli 2016

10
5 sterren
Fantastisch

Perfecte telefoon

Perfecte telefoon, omdat er ook nog extra geheugen in kan, bovenop de 16 GB die er al in zit. En de telefoon is gemakkelijk in gebruik.


Review van: F.M. Evers

9 juli 2016

10
5 sterren
Fantastisch

Mooi scherm, gelikt toestel.

Op donderdagavond besteld, vrijdag bezorgd. Belofte waargemaakt. Na een uur had ik het toestel geprepareerd zoals ik hem graag wil hebben. Hij is snel en heeft een prachtig scherm. Ik heb hem gekocht om de 16 GB. De foto's en films van de kleinkinderen pasten niet meer op de oude. Nu de gebruiksaanwijzing downloaden om alle mogelijkheden te leren kennen. Ik ben er blij mee.

Video's over de LG G3

Belsimpel-productvideo voor de LG G3