Klantenservice open tot 23.30 uur Orderstatus

KPN Zakelijk - informatie over zakelijke abonnementen, bundels, en mobiel internet

KPN Zakelijke Abonnementen en bundels

Bij KPN Zakelijk kun je kiezen tussen vijf verschillende abonnementen: Mobiel Flexibel, Mobiel Bundel, Mobiel Bundel XL, Mobiel Onbeperkt en Mobiel Onbeperkt XL. Deze abonnementen bieden allemaal erg voordelige prijzen en 4G-internet met een hoge snelheid.

Zakelijke abonnementen van KPN hebben veel voordelen. Zo heb je zeer goede dekking, ben je voordelig uit in het buitenland en geniet je van een uitstekende klantenservice. Je kiest zelf de looptijd van het zakelijke contract (één- of tweejarig).

KPN Zakelijk Mobiel Flexibel

Met een KPN Zakelijk Mobiel Flexibel-abonnement heb je geen bundel, maar betaal je voor wat je gebruikt. Dit is heel handig wanneer je niet altijd evenveel van hetzelfde gebruikt. Misschien gebruik je de ene maand veel meer MB’s dan belminuten en is het de volgende maand juist andersom. Vaak betaal je dan voor minuten of MB’s die je niet gebruikt. Met Zakelijk Mobiel Flexibel voorkom je dit. Je kunt met deze bundel gebruikmaken van het snelle 4G+-netwerk van KPN. Hiermee kun je met een snelheid tot 225 Mbit per seconde internetten.

KPN Zakelijk Mobiel Bundel

Als je een KPN Zakelijk Mobiel Bundel-abonnement hebt, krijg je 150 sms’jes of 150 belminuten. Daarnaast krijg je een groepstegoed van 500 MB. Minuten en MB’s deel je met collega’s. Als de ene collega meer verbruikt dan de ander, dan balanceren ze elkaar op die manier uit. Je maakt, waar beschikbaar, met Zakelijk Mobiel Bundel gebruik van het razendsnelle 4G+-netwerk van KPN. Hiermee is de maximale internetsnelheid 225 Mbit per seconde.

KPN Zakelijk Mobiel Bundel XL

Het KPN Zakelijk Mobiel Bundel XL-abonnement biedt je 300 minuten/sms en 1 GB aan data. De internetsnelheid bij deze bundel is tot 225 Mbit per seconde, want ook hier maak je gebruik van KPN’s 4G+-netwerk. Je collega’s en jij verdelen automatisch de verbruikte data, minuten en sms’jes. Zo gaat een niet helemaal verbruikte bundel naar een collega die eroverheen zit, zodat er niets aan de hand is.

KPN Zakelijk Mobiel Onbeperkt

Met een KPN Zakelijk Mobiel Onbeperkt-abonnement bel en sms je onbeperkt en heb je 10 GB aan internet. Omdat KPN ook hier, waar beschikbaar, toegang biedt tot een supersnel 4G+netwerk, heb je een maximale internetsnelheid van 225 Mbit per seconde. Je deelt je MB’s met je collega’s. Wat de een overhoudt gaat dus gewoon naar de ander.

KPN Zakelijk Mobiel Onbeperkt XL

Het laatste, en tevens grootste, abonnement dat KPN aanbiedt is het Zakelijk Mobiel Onbeperkt XL-abonnement. Dit abonnement heeft een onbeperkt aantal minuten en sms’jes en 20 GB internet. De maximale internetsnelheid met deze bundel is ook 225 Mbit/s. Je deelt je bundel ook hier met je collega’s, waardoor het verbruik onderling wordt gebalanceerd. Daarnaast krijg je bij Onbeperkt XL ook toegang tot de EU-bundel van KPN. Met deze EU-bundel heb je binnen de Europese Unie toegang tot een databundel van 1 GB en kun je 300 minuten bellen of gebeld worden. Hierdoor wordt internationaal zaken doen nog makkelijker!

KPN biedt haar zakelijke klanten verschillende opties voor bij hun abonnement. Er zijn verschillende soorten voordeelbundels. Sommige zijn gericht op werken in het buitenland, zoals de bundels voor bellen en internetten in het buitenland. Andere opties bieden je extra zekerheid en veiligheid, zoals de Toestelverzekering en de Mobile Device Management.


KPN Zakelijk Sim-Only

Bij KPN Zakelijk kun je ook voor een Sim Only-abonnement kiezen. Deze abonnementen zijn hetzelfde als de abonnementen met toestel. Er zit echter geen toestel bij en daarom betaal je een lager bedrag per maand. Je hebt de keuze uit vijf Sim Only-abonnementen: KPN Zakelijk Mobiel Flexibel Sim Only, KPN Zakelijk Mobiel Bundel Sim Only, KPN Zakelijk Mobiel Bundel XL Sim Only, KPN Zakelijk Mobiel Onbeperkt Sim Only en KPN Zakelijk Mobiel Onbeperkt XL Sim Only. Hoe deze abonnementsvormen in elkaar steken staat hierboven beschreven.


KPN Internet op je telefoon

Als zakelijke klant van KPN maak je met alle abonnementen gebruik van 4G+, mits je telefoon daarvoor geschikt is. Dit netwerk heeft nog geen dekking door het hele land, maar KPN is volop bezig met het beschikbaar maken van 4G+. KPN’s 4G-netwerk is wél overal beschikbaar.

Je kunt naast je abonnement nog kiezen voor extra Zakelijk voordeelbundels. Zakelijk Mobiel Internet EU is daar een voorbeeld van. Bij deze bundel krijg je 100 MB om mee te internetten binnen de EU. Als de bundel op is, krijg je automatisch een nieuwe bundel. Je betaalt alleen als je je bundel ook daadwerkelijk gebruikt. Een andere zakelijke internetbundel is Zakelijk Mobiel Internet World. Hierbij krijg je een bundel van 100 MB om wereldwijd mee te internetten. Als de bundel op is krijg je automatisch een nieuwe bundel. Ook bij deze bundel is het zo dat je alleen betaalt als je er daadwerkelijk gebruik van maakt. Je hebt op veel plekken in het buitenland ook toegang tot 4G-netwerken bij KPN. Een volledige lijkt kun je vinden in ons 4G-dossier, onderaan de pagina.


KPN Klantenservice

De klantenservice van KPN is op verschillende manieren te bereiken. Op de site van KPN kun je veelgestelde vragen met antwoord vinden. De telefonische klantenservice van KPN is elke dag, de gehele dag door, vanaf je mobiele KPN-telefoon gratis bereikbaar op het nummer 1200. Wanneer je met een andere telefoon belt is het gratis telefoonnummer 0800-0105. Ook dit nummer is elke dag, 24 uur per dag bereikbaar. Als je vanuit het buitenland belt, bereik je KPN op het nummer +31 6 1200 1200. Hiervoor geldt het tarief voor bellen vanuit het buitenland.


Voordelen van KPN

Als zakelijke klant van KPN heb je veel voordelen. Ten eerste maak je gebruik van een erg betrouwbaar netwerk. Het KPN-netwerk is erg uitgebreid en biedt een goede dekking. Ook kun je overal internetten over 4G-verbindingen, waardoor je beschikt over ontzettend snel internet. In grotere steden is zelfs KPN’s 4G+-netwerk al beschikbaar, met nog hogere snelheden. Verder zijn voor KPN klanten door het hele land meer dan 2500 WiFi-hotspots gratis beschikbaar. Tot slot maak je ook in het buitenland gebruik van voordelige tarieven en is in een aantal andere landen ook KPN’s 4G-netwerk al beschikbaar.