Klantenservice vandaag geopend vanaf 9.00 uur Orderstatus

KPN - informatie over abonnementen, KPN Compleet en voordelen van KPN

KPN

KPN Abonnementen

KPN is de provider die bekend staat om haar uitstekende netwerk, dat bovendien als eerste in Nederland landelijke 4G-dekking bood. Zo heb je als klant van KPN altijd en overal supersnel en stabiel mobiel internet tot je beschikking. Het 4G-netwerk van KPN geeft je de vrijheid om te doen wat je leuk vindt, waar en wanneer je maar wilt. Bij alle abonnementen van KPN krijg je toegang tot het 4G-netwerk. Hiermee internet je met snelheden tot maar liefst 225 Mb/s. Het signaal is altijd stabiel, waardoor je zonder haperen surft, post en muziek en video’s streamt! Je kiest uit een groot aantal KPN-abonnementen met toestel, die bestaan uit een vooraf gemaakte combinatie van minuten, sms’jes en een internetbundel. Ben je op zoek naar een KPN Sim Only-abonnement of een KPN verlenging, dan kies je uit dezelfde abonnementsvormen.

KPN Budget

Ben je iemand die alleen af en toe belt of sms’t, dan is de KPN Budget ideaal voor jou. Hoewel het abonnement niet beschikt over een databundel, heb je als klant van KPN wel altijd gratis toegang tot de vele KPN Hotspots. Daarmee internet je door heel Nederland op KPNs eigen wifi-netwerken.

KPN Basis

Bij een KPN Basis-abonnement zit je goed als je een kleine verbruiker bent. Je maakt gebruik van het snelle netwerk van KPN, waarbij je een maximale 4G-snelheid van 225Mb/s kunt halen. Als je internetbundel op is, wordt de snelheid verlaagd en heb je geen extra kosten. Selecteer je een toestelbundel, dan betaal je per maand een bedrag voor je toestel en valt de eenmalige bijbetaling lager uit. Je maakt gratis gebruik van KPN Hotspots, waarbij je internet op wifi-netwerken door heel Nederland.

KPN Zorgeloos Instap EU

Wil je eindeloos kunnen bellen en sms’en en regelmatig buitenshuis gebruikmaken van internet? Kies dan voor Zorgeloos Instap EU van KPN! Dit abonnement bestaat uit een onbeperkt aantal belminuten en sms’jes en ruim voldoende internet. Je bel- en databundel zijn bovendien geldig binnen alle landen van de EU! De maximale 4G-snelheid is 225 Mb/s. Kies je nog een toestelbundel? Dan krijg je korting op de eenmalige toestelprijs.

KPN Zorgeloos Standaard EU

Met een KPN Zorgeloos Standaard EU-abonnement maak je gebruik van een onbeperkt aantal belminuten en sms'jes. Daarnaast krijg je een internetbundel met een zorgeloze hoeveelheid data. Je internet over 4G met een maximale snelheid van 225Mb/s. Je belminuten en MB’s zijn bovendien geldig in de hele EU! Kies daarnaast voor een toestelbundel en krijg ook nog eens korting op de eenmalige toestelprijs! Als je internetbundel op is, wordt de snelheid verlaagd naar 64 kb/s. Hierdoor maak je geen onverwacht extra kosten voor internet.

KPN Zorgeloos Premium EU

Ben je echt altijd en overal bezig met je smartphone? Met een KPN Zorgeloos Premium EU zit je als grootgebruiker altijd goed. Je belt en sms’t namelijk onbeperkt binnen zowel Nederland als in de rest van de EU. Waar je ook bent, je houdt dus altijd makkelijk contact met je vrienden en familie. Daarnaast krijg je een internetbundel met een enorme hoeveelheid MB’s, die je ook in alle EU-landen zonder extra kosten gebruikt. 


KPN Voordeelbundels

KPN biedt verschillende extra opties om je maandelijkse bundels mee aan te vullen. Deze KPN voordeelbundels zet je aan en uit in de MijnKPN app, tenzij anders aangegeven. Je gaat hiervoor in de app naar de Extra Opties.

KPN MB Erbij

Als de internetbundel van je abonnement op is, wordt je internetsnelheid verlaagd. Wil je blijven internetten met de maximale snelheid? Dan koop je een extra internetbundel erbij. Deze bundel kan alleen gebruikt worden als je in je reguliere abonnement ook een internetbundel hebt. De MB Erbij-bundel is éénmalig en voorziet je van extra MB’s. Aan het eind van de maand stopt de bundel en vervalt het tegoed. Je hoeft de bundel dus niet zelf uit te zetten.

KPN Spotify Premium

Met een Spotify Premium-bundel krijg je een extra internetbundel en een Spotify Premium-abonnement. Zo luister je overal muziek met Spotify Premium. Bovendien krijg je iedere maand 1500 MB data extra bovenop je eigen internetbundel! Voor de Spotify Premium-bundel dien je een internetbundel in je reguliere abonnement te hebben. De Spotify Premium-bundel is maandelijks opzegbaar.

KPN Toestel Veilig

Met Toestel Veilig heb je altijd de zekerheid dat je jouw telefoon kunt vinden, blokkeren of wissen. Dit is bijvoorbeeld handig als je telefoon gestolen of kwijt is. Voor deze bundel heb je een internetbundel nodig. Toestel Veilig is alleen beschikbaar voor toestellen met Android of BlackBerry.

KPN Compleet Voordeelbundels

Als je jezelf aanmeldt voor KPN Compleet, geniet je van meer voordeel binnen je abonnement! De mobiele abonnementen die zijn aangesloten op jouw adres, tot een maximum van tien, kun je combineren. Daardoor krijg je een maandelijkse korting, deel je je MB's en bel je onderling gratis.

KPN Toestelservice

Deze bundel is ideaal als je een beetje onhandig bent, of als je verzekerd wilt zijn als je telefoon gestolen wordt. Voor een vast bedrag per maand is je telefoon verzekerd tegen val- en waterschade of val- en waterschade, diefstal en verlies. Kies dus de bundel die bij je past en je gebruikt je telefoon voortaan zonder zorgen.

KPN Wifi

Iedere KPN-internetabonnee kan gebruik maken van de duizenden hotspots in Nederland. Hiervoor stuur je een bericht met de tekst 'wifi aan' naar 1266. Vervolgens ontvang je je gebruikersnaam, wachtwoord en de algemene voorwaarden. Download vervolgens de app en maak kosteloos gebruik van het internet via de hotspots.

KPN Buitenlandbundels

Met de verschillende buitenlandbundels van KPN maak je ook in het buitenland ongeremd gebruik van je smartphone. Je belt, sms’t en internet voordelig uit één bundel voor één prijs. Zo kom je niet voor onverwachte kosten te staan. Dat is lekker genieten van je vakantie! Is je bundel op? Dan blokkeert je internet automatisch en bel en sms je tegen lokaal tarief.


KPN Mobiel internet

Met je laptop of tablet online gaan in combinatie met een KPN Mobiel Internet-abonnement is een uitstekende keuze. De abonnementen van KPN zijn namelijk allemaal aangesloten op het snelle en landelijk dekkende 4G-netwerk van KPN. Bij alle abonnementen worden er geen extra kosten gerekend na het overschrijden van de internetbundel, maar gaat de snelheid omlaag naar 64 Kb/s.

KPN Zorgeloos Mobiel Internet

KPN biedt twee verschillende mobiele internetbundels voor je tablet of laptop, waarmee je standaard onbeperkt toegang hebt tot alle gratis wifipunten van KPN. Als je vooral gebruikmaakt van wifi en niet zo vaak buitenshuis internet, dan is de kleine databundel een geschikte optie. Met een kleine databundel is af en toe e-mailen en browsen op het mobiele internet goed mogelijk. Gebruik je je laptop of tablet juist vaak buitenshuis, dan bevelen we de grote databundel aan. Deze bundel is de beste optie als je bijvoorbeeld vaak onderweg bent en daardoor geen gebruik kunt maken van een wifi-punt. Wisselt je verbruik regelmatig, dan is ook dat geen probleem: kies dan in eerste instantie voor het kleinste abonnement, waarna je maandelijks kan wisselen naar de grotere bundel. De volgende contractmaand is teruggaan naar je instapabonnement altijd mogelijk.


KPN Compleet

Klanten van KPN die meerdere abonnementen combineren, krijgen extra voordeel met KPN Compleet. KPN Compleet geldt voor klanten die een KPN Thuis-abonnement voor bijvoorbeeld vast internet of televisie combineren met een KPN Mobiel-abonnement op hetzelfde adres of klanten die meerdere KPN Mobiel-abonnementen op hetzelfde adres hebben. Met KPN Compleet krijg je gratis extra’s, iedere maand weer. Je krijgt bijvoorbeeld maandelijks €5 korting op élk mobiel KPN-abonnement op je adres, of een verdubbeling van je MB’s en minuten. Voor meer informatie over KPN Compleet hebben we een handig dossier over KPN Compleet voor je gemaakt.


Voordelen van KPN

KPN betrouwbaar netwerk

Met een abonnement van KPN maak je gegarandeerd gebruik van een goed netwerk dat overal in Nederland dekking heeft. Bovendien maak je, als je telefoon deze functie ondersteunt, gebruik van het snelle 4G-netwerk. KPN was de eerste provider met landelijke 4G-dekking binnenshuis en heeft het grootste 4G-netwerk van Nederland met supersnel en stabiel mobiel internet.

Geen onverwachte kosten bij KPN

Als je over je internetbundel heen gaat, hoef je geen extra kosten te betalen. Bij KPN wordt de snelheid waarmee je internet alleen vertraagd. Zo kun je bijvoorbeeld nog steeds WhatsAppjes versturen. Kom je maandelijks minuten of MB’s tekort? Je kunt je KPN-abonnement altijd naar boven aanpassen. Naar beneden kan ook, maar niet lager dan het abonnement waarop je bent ingestapt.

KPN klantenservice: dag en nacht

De klantenservice van KPN is 24 uur per dag, zeven dagen per week geopend. Het maakt dus niet uit op welk moment van de dag je een vraag hebt over je KPN-abonnement, er zit altijd een medewerker voor je klaar. Dat is nog eens goede service!

KPN Spotify Premium

Bij KPN heb je de mogelijkheid om Spotify Premium aan te vragen bij je abonnement. Met deze extra bundel krijg je 1500 MB extra per maand bovenop je internetbundel én een Spotify Premium-abonnement. Met deze muziekdienst luister je altijd en overal advertentievrij naar je favoriete nummers. Je vraagt de bundel eenvoudig aan door ‘SPOTIFY AAN’ te sms’en naar 1266. Spotify Premium zet je bij KPN gemakkelijk iedere maand aan of uit, je zit dus nergens aan vast!

KPN Wifi

Bij elke abonnement van KPN krijg je gratis toegang tot de duizenden wifi-hotspots van KPN in Nederland. KPN heeft door het hele land hotspots geplaatst om je gebruik te laten maken van internet, zonder MB’s uit je bundel te verbruiken. Zo ben je gratis online in heel Nederland! De hotspots vind je op plaatsen als treinstations, supermarkten en bij mensen thuis. Heb je naast een KPN Mobiel-abonnement ook Alles-in-1 van KPN? Dan krijg je ook in het buitenland toegang tot miljoenen wereldwijde hotspots. Aanmelden voor KPN wifi-hotspots doe je eenvoudig zelf.

Hi

Sinds 1 mei 2015 zijn bestaande Hi-klanten ondergebracht bij KPN. Zij behouden de prijs en voordelen van hun Hi-abonnement.


KPN Klantenservice

Wil je contact opnemen met de klantenservice van KPN? De klantenservice is bereikbaar op het nummer 1200 vanaf een telefoon met een KPN-simkaart. Vanuit het buitenland bel je naar +31 6 1200 1200 en vanaf een andere telefoon naar 0800 0105. De klantenservice van KPN is 24 uur per dag, zeven dagen per week bereikbaar. KPN biedt ook op de KPN-website een hoop handige informatie. Daarnaast is er op de website ook een forum en e-mailformulier. Contact opnemen via Twitter en Facebook is ook mogelijk.