Klantenservice open tot 23.30 uur Orderstatus

KPN informatie over abonnementen, bundels, mobiel internet en KPN Compleet

KPN

KPN Abonnementen en bundels

Bij KPN heb je de keuze uit een groot aantal abonnementen. Je kiest bij KPN uit vier verschillende abonnementen: KPN Basis, KPN Vooral Internet en KPN Zorgeloos. Daarnaast heeft KPN speciale actietarieven bij twee mobiele abonnementen of een KPN Vast Internet abonnement op hetzelfde adres. Kijk hier voor meer informatie. Alle abonnementen bestaan uit een bundel met een aantal minuten en/of sms’jes en een internetbundel. De lengte van het contract (één of twee jaar) bepaal je zelf. Afhankelijk van het toestel bij je contract, komt er nog een bedrag per maand bij. Alle abonnementen hebben 4G-internet.

Ook biedt KPN nog losse opties en bundels in verschillende categorieën aan, zodat er voor ieder wat wils is. Er zijn opties voor Buitenland, Extra MB’s, Spotify Premium, Toestel Service, KPN WiFi, ToestelVeilig en Buitenlandbundel. Kijk voor meer informatie op de website van KPN. 


KPN Sim-Only

Een KPN Sim Only abonnement voordeliger dan een abonnement met een toestel, omdat je dan niet de kosten voor een telefoon hoeft te betalen. De Sim Only-abonnementen van KPN zijn KPN Budget, KPN Basis, KPN Vooral Internet Instap, KPN Vooral Internet Standaard, KPN Zorgeloos Instap, KPN Zorgeloos Standaard en KPN Zorgeloos Premium. De Budget-abonnementen hebben alleen een bel- en smsbundel. Bij de andere abonnementen zit ook een internetbundel. Met een KPN-abonnement met internetbundel kun je internetten op 4G. Controleer wel of je mobiel hier geschikt voor is. Ook met Sim Only kun je gebruikmaken van KPN Compleet. Zie voor meer informatie het kopje KPN Compleet.


KPN Internet op je mobiele telefoon

KPN biedt abonnementen aan met internetbundels. Als je toestel er geschikt voor is, internet je over het snelle 4G-netwerk. Naast je abonnement heb je de keus uit de volgende voordeelbundels met internet:

  • Internetbundels buitenland: er zijn verschillende internetbundels om mee te internetten in het buitenland. Er zijn verschillende dag- of maandbundels en bundels voor in Europa of voor de hele wereld. Je kiest dus voor de internetbundel die bij jou past.
  • BlackBerrybundel: met deze bundel internet je voor €5,- per maand met een BlackBerry-toestel. Hiermee krijg je toegang tot Ping, push e-mail en de BlackBerry Appworld.
  • 250 MB Erbij: deze bundel geeft je 250 MB extra internettegoed. De bundel kost €2,50 en vervalt automatisch aan het einde van de maand; je zit er dus niet aan vast.
  • 1000 MB Erbij: deze bundel geeft je 1000 MB extra internettegoed. De bundel kost €7,50 en vervalt automatisch aan het einde van de maand; ook hier zit je dus niet aan vast.

KPN Compleet

Huidige klanten van KPN hebben extra voordeel met KPN Compleet. Hiermee krijg je bijvoorbeeld korting op je mobiele abonnement, of dubbel zoveel data. Bij interactieve TV van KPN krijg je gratis zenders en films. Voor meer informatie over KPN Compleet hebben we een handig dossier voor je gemaakt.


KPN Klantenservice

Wil je contact opnemen met de klantenservice van KPN? Voor direct contact is het vaak het handigst om een medewerker telefonisch te spreken. Hiervoor bel je vanaf een telefoon met een KPN-simkaart naar het nummer 1200, vanuit het buitenland naar +31 6 1200 1200 en vanaf een andere telefoon naar 0800 0105. De klantenservice van KPN is 24 uur per dag, zeven dagen per week bereikbaar. KPN biedt ook op hun website een hoop handige informatie. Daarnaast is er op de website ook een forum en e-mailformulier. Contact opnemen via Twitter en Facebook kan ook.


Voordelen van KPN

Met een abonnement van KPN maak je gegarandeerd gebruik van een goed netwerk dat overal in Nederland dekking heeft. Bovendien kun je, als je telefoon deze functie ondersteunt, gebruikmaken van het snelle 4G-netwerk. KPN heeft het grootste 4G-netwerk van Nederland. Als je over je internetbundel heengaat, hoef je geen extra kosten te betalen; je snelheid wordt alleen vertraagd. Zo kun je bijvoorbeeld nog steeds WhatsAppjes versturen. Je kunt je KPN-abonnement altijd naar boven aanpassen. Naar beneden kan ook, maar niet lager dan het abonnement waarop je bent ingestapt.

Sinds 1 mei 2015 zijn bestaande Hi-klanten ondergebracht bij KPN. Zij houden de prijs en voordelen van hun Hi-abonnement.