Klantenservice open tot 23.30 uur Orderstatus

KPN informatie over abonnementen, bundels, mobiel internet en KPN Compleet

KPN

KPN abonnementen en bundels

Bij KPN heb je de keuze uit een groot aantal abonnementen, waarbij je onder andere de mogelijkheid hebt om KPN Compleet aan te vragen. Met KPN Compleet profiteer je van extra voordeel door KPN Thuis met KPN Mobiel te combineren. Kijk hier De abonnementen bestaan uit een vooraf gemaakte combinatie van een bundel voor minuten en/of sms’jes en een internetbundel. Bij sommige abonnement bel en sms je volledig onbeperkt in Nederland en zelfs in de rest van de EU. Voor de Zorgeloos-abonnementen geldt zelfs dat je al je bundels zonder extra kosten in de EU gebruiken. Je maandelijkse bel- en databundel zijn dus gratis beschikbaar binnen de rest van de EU! De lengte van je contract, één of twee jaar, bepaal je zelf.

Met alle mobiele abonnementen van KPN krijg je toegang tot het supersnelle KPN-netwerk. Hiermee internet je met snelheden tot maar liefst 225 Mb/s. Bij KPN heb je overal razendsnel internet met landelijke 4G-dekking. Het signaal is altijd stabiel, waardoor je zonder haperen surft, post en muziek en video’s streamt! Ook biedt KPN nog losse opties en bundels in verschillende categorieën aan, zodat er voor ieder wat wils is. Er zijn opties voor Buitenland, Extra MB’s, Spotify Premium, Toestel Service, KPN WiFi, ToestelVeilig en Buitenlandbundel. Kijk voor meer informatie bij de betreffende abonnementen op Belsimpel.nl.


KPN Internet op je mobiele telefoon

KPN biedt abonnementen aan met internetbundels. Als je toestel er geschikt voor is, internet je over het snelle 4G-netwerk. Naast de maandelijkse bundels in je abonnement heb je de keus uit de volgende extra voordeelbundels met internet:

  • Internetbundels buitenland: er zijn verschillende internetbundels om mee te internetten in het buitenland. Er zijn verschillende dag- of maandbundels en bundels voor in Europa of voor de hele wereld. Je kiest dus voor de internetbundel die bij jou past.
  • MB Erbij: deze bundel geeft je extra internettegoed voor een eenmalig bedrag. De bundel is verkrijgbaar in verschillende varianten. MB Erbij vervalt automatisch aan het einde van de maand, je zit dus nergens aan vast!


KPN Compleet

Klanten van KPN die meerdere abonnementen combineren, krijgen extra voordeel met KPN Compleet. KPN Compleet geldt voor klanten die een KPN Thuis-abonnement voor bijvoorbeeld vast internet of televisie combineren met een KPN Mobiel-abonnement op hetzelfde adres of klanten die meerdere KPN Mobiel-abonnementen op hetzelfde adres hebben. Met KPN Compleet krijg je gratis extra’s, iedere maand weer. Je krijgt bijvoorbeeld maandelijks €5,- korting op élk mobiel KPN-abonnement op je adres, of een verdubbeling van je MB’s en minuten. Voor meer informatie over KPN Compleet hebben we een handig dossier voor je gemaakt.


Voordelen van KPN

Betrouwbaar netwerk

Met een abonnement van KPN maak je gegarandeerd gebruik van een goed netwerk dat overal in Nederland dekking heeft. Bovendien maak je, als je telefoon deze functie ondersteunt, gebruik van het snelle 4G-netwerk. KPN was de eerste provider met landelijke 4G-dekking binnenshuis en heeft het grootste 4G-netwerk van Nederland met supersnel en stabiel mobiel internet.

Geen onverwachte kosten

Als je over je internetbundel heen gaat, hoef je geen extra kosten te betalen. Bij KPN wordt de snelheid waarmee je internet alleen vertraagd. Zo kun je bijvoorbeeld nog steeds WhatsAppjes versturen. Kom je maandelijks minuten of MB’s tekort? Je kunt je KPN-abonnement altijd naar boven aanpassen. Naar beneden kan ook, maar niet lager dan het abonnement waarop je bent ingestapt.

Dag en nacht klantenservice

De klantenservice van KPN is 24 uur per dag, zeven dagen per week geopend. Het maakt dus niet uit op welk moment van de dag je een vraag hebt over je KPN-abonnement, er zit altijd een medewerker voor je klaar. Dat is nog eens goede service!

Spotify Premium

Bij KPN heb je de mogelijkheid om Spotify Premium aan te vragen bij je abonnement. Met deze extra bundel krijg je 1500 MB extra per maand bovenop je internetbundel én een Spotify Premium-abonnement. Met deze muziekdienst luister je altijd en overal advertentievrij naar je favoriete nummers. Het Zorgeloos Premium EU-abonnement van KPN is standaard uitgerust met deze bundel. Bij de overige abonnementen vraag je de bundel eenvoudig aan door ‘SPOTIFY AAN’ te sms’en naar 1266. Spotify Premium zet je bij KPN gemakkelijk iedere maand aan of uit, je zit dus nergens aan vast!

KPN Wifi

Bij elke abonnement van KPN krijg je gratis toegang tot de duizenden wifi-hotspots van KPN in Nederland. KPN heeft door het hele land hotspots geplaatst om je gebruik te laten maken van internet, zonder MB’s uit je bundel te verbruiken. Zo ben je gratis online in heel Nederland! De hotspots vind je op plaatsen als treinstations, supermarkten en bij mensen thuis. Heb je naast een KPN Mobiel-abonnement ook Alles-in-1 van KPN? Dan krijg je ook in het buitenland toegang tot miljoenen wereldwijde hotspots. Het enige wat je hoeft te doen om verbinding te maken, is je aanmelden via deze site.

Hi

Sinds 1 mei 2015 zijn bestaande Hi-klanten ondergebracht bij KPN. Zij behouden de prijs en voordelen van hun Hi-abonnement.


KPN Klantenservice

Wil je contact opnemen met de klantenservice van KPN? De klantenservice is bereikbaar op het nummer 1200 vanaf een telefoon met een KPN-simkaart. Vanuit het buitenland bel je naar +31 6 1200 1200 en vanaf een andere telefoon naar 0800 0105. De klantenservice van KPN is 24 uur per dag, zeven dagen per week bereikbaar. KPN biedt ook op hun website een hoop handige informatie. Daarnaast is er op de website ook een forum en e-mailformulier. Contact opnemen via Twitter en Facebook is ook mogelijk.