Klantenservice vandaag geopend vanaf 9.00 uur Orderstatus

Providerinformatie Telfort


Telfort biedt klanten simpele, duidelijke en goedkope diensten. Deze provider is er voor de voordeeldenker, omdat ze kwaliteit bieden voor een lage prijs. Telfort heeft een eenvoudig aanbod zonder onnodige extra’s. Om het zo makkelijk mogelijk te houden voor jou als klant, hebben ze de meest gekozen combinaties van belminuten, sms’jes en data voor je uitgezocht. Deze combinaties zijn vastgelegd in een aantal abonnementen met een zo voordelig mogelijk prijskaartje. Voor ieder type gebruiker hebben ze een geschikt abonnement. En dat scheelt een hoop uitzoekwerk en keuzestress voor jou als klant!

Over goede ontvangst hoef je je bij Telfort geen zorgen te maken. Omdat ze gebruikmaken van het betrouwbare netwerk van KPN, kunnen ze landelijk de beste dekking bieden. Bij Telfort krijg je standaard 4G-internet in alle abonnementen, je hoeft dus geen extra bundel aan te schaffen voor 4G. Internetten doe je bij Telfort dus overal en altijd razendsnel.

Als je meerdere abonnementen van Telfort combineert, profiteer je bovendien van vele extra’s met CombiVoordeel. Kies het voordeel dat het beste bij jou, je partner of je gezin past. Zo krijg je voordeel waar je echt wat aan hebt. Je hebt bijvoorbeeld de keuze om je minuten en MB’s te verdubbelen of je kiest voor korting op je maandelijkse factuur. Telfort is in veel gevallen een zeer voordelige keuze, ook voor zakelijke klanten.

Meer informatie over de abonnementen van Telfort vind je op onze Telfort-pagina.

Let op. Het is tijdelijk niet mogelijk om over te stappen van Telfort prepaid naar een Telfort-abonnement. 


Belangrijke telefoonnummers Telfort

Telfort klantenservice voor bestaande klanten 0900 9596 (€0,50 per gesprek)
Telfort klantenservice vanuit het buitenland +31 887 650 200
Voicemail 1233
Blokkeren van je abonnement bij diefstal of vermissing 0900 9596 (€0,50 per gesprek)
Simwissel Stuur een mail naar simwissel@belsimpel.nl
Verlengen of overstappen? Bekijk alle abonnementen met telefoons of Sim Only-abonnementen


Hieronder kun je meer informatie vinden over je abonnement bij Telfort: