Klantenservice vandaag geopend vanaf 9.00 uur Orderstatus

Na je bestelling


Op deze pagina vind je informatie die van belang is na de bestelling van je abonnement bij T-Mobile.

Facturen

De facturen van je T-Mobile-abonnement krijg je van T-Mobile. Via My T-Mobile regel je online van alles rondom je abonnement. Hier kun je ook je rekening inzien. Meld je hiervoor aan op T-Mobile.nl. Voor vragen over aanmelden bij T-Mobile neem je contact op met de klantenservice van T-Mobile.

Let op: het komt soms voor dat de eerste factuur van T-Mobile hoger of lager uitvalt dan je in eerste instantie had verwacht. Als de factuur lager uitvalt, dan betreft het vaak een ‘gebroken’ maand. Je wordt gefactureerd vanaf de aansluitdatum van de dag dat je abonnement actief wordt, tot het einde van de factuurmaand van T-Mobile. Wanneer je factuur hoger uitvalt, komt dit vaak door in rekening gebrachte aansluitkosten van de provider. Als je factuur niet klopt om andere redenen dan hierboven genoemd, neem dan contact met ons op via info@belsimpel.nl. Stuur bij deze mail een kopie van de foutieve factuur mee. Wij lossen het dan voor je op!
Databundel

Wat er gebeurt met de internetbundel van je abonnement is afhankelijk van welk abonnement je hebt. Je hoeft niet bang te zijn dat je zomaar op de limiet van je databundel zit. T-Mobile stuurt je namelijk een gratis sms'je na 80% en 100% verbruik. Als je bij een Stel Samen & Stel Bij-abonnement aan je limiet zit, wordt alleen je internetsnelheid vertraagd. Je blijft dan dus internetten zonder extra kosten per MB, maar de snelheid is wel lager. Wil je weer sneller internet als je over je limiet heen zit? Dan koop je extra MB’s bij met MB-aanvuller. Je koopt dan een eenmalig internetpakket voor een vast bedrag dat geldig is totdat je nieuwe contractmaand ingaat. Je zit niet aan de MB-aanvuller vast omdat deze niet automatisch doorloopt. De grootste MB-aanvuller die je kan aanschaffen is nooit hoger dan de bundel die je bij je abonnement hebt gekozen. MB-aanvuller schaf je eenvoudig aan via My T-Mobile. Bij andere abonnementen van T-Mobile wordt er na het verbruik van de databundel per MB afgerekend voor een standaardbedrag. Dit bedrag verschilt per abonnement. Ga je vaak over je bundel heen, dan is het misschien voordeliger om je bundel te verhogen. Aanpassen van je bundels kan via My T-Mobile.
Buitenland

Bij T-Mobile kun je binnen de EU zonder zorgen op vakantie met je mobiele telefoon. Je gebruikt de belminuten, sms’jes en MB’s uit je abonnement namelijk zoals je gewend bent in Nederland, zonder extra kosten. Heb je je bundels opgemaakt, dan betaal je hetzelfde buitenbundeltarief als in Nederland. Dit buitenbundeltarief verschilt per abonnement. Heb je een Go-abonnement, dan is sms’en, bellen en gebeld worden binnen de EU gratis. Je vult je databundel aan via GB-aanvuller. Bij een Basis-abonnement is gebeld worden in de EU gratis, en betaal je voor sms’en en bellen binnen en naar de EU een vast buitenbundeltarief. Je internetbundel vul je aan via MB-aanvuller. Een overzicht van de huidige tarieven bij de verschillende abonnementen, vind je hier.

Wil je precies weten hoeveel je betaalt op je vakantieadres? Sms dan gratis PRIJS LAND naar 5545. Ga je op vakantie naar Frankrijk, dan sms je dus PRIJS FRANKRIJK naar 5545. Je ontvangt van T-Mobile dan een berichtje met de tarieven voor bellen, sms’en en internetten in dat land.Verlengen

Als particuliere klant van T-Mobile kan je vanaf 120 dagen voordat je abonnement afloopt verlengen. Zakelijke klanten kunnen verlengen vanaf 180 dagen voor de einddatum van hun contract bij T-Mobile. Je kiest voor een abonnement met een nieuw toestel of een Sim Only met korting. Neem om te verlengen contact op met Belsimpel.nl op 050-2103404. De verlenging gaat pas in als je huidige abonnement is afgelopen. Als je al buiten je contractstermijn zit, gaat de verlenging direct in.
Overstappen

Je kunt vanaf twee maanden voordat je abonnement afgelopen is overstappen naar een andere provider. Dit geldt zowel voor particuliere als zakelijke klanten van T-Mobile. Je komt dan in aanmerking voor een nieuwe telefoon, extra abonnementskorting of een combinatie hiervan. Je kunt je nummer behouden zonder dubbele abonnementskosten door nummerbehoud aan te vragen tijdens je bestelling. Je hoeft zelf niet je abonnement op te zeggen, dit regelen de providers onderling. Kijk op Belsimpel.nl voor de mogelijkheden of neem contact op met onze klantenservice op 050-2103404.
Opzeggen

Belsimpel.nl kan helaas niet je T-Mobile abonnement opzeggen. Als je je abonnement telefonisch op wilt zeggen, bel je met 0800 8104. Opzeggen kan ook door een contactformulier in te vullen. De verwachte reactietijd hiervoor is 10 werkdagen. Je abonnement opzeggen kan ook door een aangetekende brief te sturen naar T-Mobile met daarin je naam, adresgegevens, klantnummer en mobiele nummer. Stuur voor de zekerheid een kopie van een legitimatiebewijs mee.

T-Mobile Klantenservice
Postbus 16272
2500 BG Den Haag


Let op: als je je nummer wilt meenemen naar een andere provider, is het niet nodig om je huidige abonnement op te zeggen. Als je nummerbehoud aanvraagt bij je nieuwe abonnement, regelen je nieuwe en oude provider dit onderling. Zo voorkom je dat je tijdelijk niet bereikbaar bent of dat je dubbele kosten moet betalen.