Klantenservice open tot 23.30 uur Orderstatus

Providerinformatie KPN


KPN bestaat al meer dan 130 jaar en is als provider altijd leidend geweest binnen de Nederlandse telecombranche. KPN laat zijn klanten moeiteloos meedoen in de wereld van nieuwe mogelijkheden. Ze bieden de nieuwste producten en diensten van bewezen kwaliteit, die bovendien ook nog eens makkelijk in gebruik zijn. Met een groot aanbod in zowel particuliere als zakelijke abonnementen is er voor iedereen wel een KPN-abonnement.

KPN heeft een eigen netwerk, dat bekend staat om zijn uitstekende dekking door heel Nederland. Meerdere andere providers maken hier dan ook dankbaar gebruik van. KPN was de eerste provider in Nederland met een landelijk 4G-netwerk. Zo heb je als klant van KPN altijd en overal supersnel en stabiel mobiel internet tot je beschikking. Het 4G-topnetwerk van KPN geeft je de vrijheid om te doen wat je leuk vindt, waar en wanneer je maar wil. Ook in het buitenland kan je gebruik blijven maken van dit snelle netwerk, want in meer dan 37 landen heb je toegang tot 4G van KPN.

Bij KPN krijg je bovendien extra voordelen als je meerdere KPN producten gebruikt. Door Thuis en Mobiel van KPN te combineren ontvang je iedere maand gratis extra’s in het combinatiepakket KPN Compleet. Dit kan gaan om maandelijkse korting op je factuur of dubbel zoveel data en belminuten. Je kiest je voordeel helemaal zelf!

Meer informatie over de abonnementen van KPN vind je op onze KPN-pagina.

Belangrijke contactgegevens KPN

KPN klantenservice voor bestaande klanten 1200 (met je KPN-nummer) of 06 1200 1200
KPN klantenservice vanaf een ander mobiel of vast nummer 0800 0105
KPN klantenservice vanuit het buitenland +31 6 1200 1200
Voicemail 1233
Blokkeren van je simkaart bij diefstal of vermissing 06 1200 1200
Simwissel Stuur een e-mail naar simwissel@belsimpel.nl
Verlengen of overstappen? Bekijk alle abonnementen met telefoons of Sim Only-abonnementen


Hieronder kun je meer informatie vinden over specifieke onderwerpen met betrekking tot je abonnement bij KPN: