Klantenservice open tot 23.30 uur Orderstatus

Klakkeloos verlengen

Inleiding

Best raar eigenlijk, dat zoveel mensen klakkeloos hun abonnement verlengen. Bij Belsimpel.nl krijg je precies hetzelfde, maar dan voor minder. We helpen je om altijd de juiste keuze te maken. De beste keuze is namelijk lang niet altijd om je abonnement klakkeloos te verlengen. Helaas weten veel mensen dat niet en komen zij keer op keer vast te zitten aan dure abonnementen, die niet bij hen passen. Gelukkig zorgen Jeroen en Jeroen van Belsimpel.nl ervoor dat je altijd een abonnement hebt dat bij je past. Dus loop niet achter de kudde aan en maak zelf een slimme keuze! 


Precies hetzelfde – maar dan voor minder

Wat bedoelen we met hetzelfde?

Wanneer we zeggen dat je precies hetzelfde krijgt, bedoelen we dus dat je exact dezelfde telefoon krijgt als elders, deze komt uit dezelfde fabriek als wanneer je je telefoon elders zou bestellen. Ook is het abonnement precies hetzelfde. Het grote verschil is alleen dat wij deze tegen een lagere prijs kunnen aanbieden. En dat is natuurlijk extra voordelig voor jou!

Hoe kan dat?

Allereerst is dat te danken aan onze inkopers. Door groot in te kopen krijgen zij scherpe prijzen. En dit voordeel geven we weer door aan jou! Daarnaast zijn we bij Belsimpel.nl een jong en fanatiek bedrijf. We rijden niet rond in grote auto’s en ook hebben Jeroen & Jeroen niet daadwerkelijk een speedboot. Elke euro draaien we wel drie keer om en zo besparen we op alle mogelijke manieren. Ten slotte werkt een enthousiast team dagelijks hard om jou de beste aanbiedingen te bezorgen. Zo zorgen we er met zijn allen voor dat we echt tot het uiterste gaan voor jou!

Makkelijker voor jou!

Een ander groot voordeel aan je abonnement afsluiten bij Belsimpel.nl, is dat we het je erg makkelijk maken. Zo zijn wij de enige in Nederland (en België) waar je je contract kunt afsluiten of verlengen Zonder Gedoe. Aan het einde van je bestelling onderteken je namelijk direct je contract met een iDEAL-verificatie of sms-verificatie. Zo besparen we je een hoop papierwerk en maken we het extra makkelijk om een abonnement af te sluiten!


Iedereen kan het, ook als je geen Belsimpel-klant bent

Kade Klakkeloos Verlengen Als je op zoek bent naar een abonnement, dan zit je bij Belsimpel.nl goed. Wil je verlengen of overstappen, maar ben je nog geen Belsimpel-klant? Dat maakt niet uit! Bij ons kan namelijk iedereen overstappen of verlengen. Wij bieden je de meest uitgebreide informatie zodat jij bespaart op je abonnementskosten. Zo krijg je precies hetzelfde, maar dan voor minder!

Verlengen

Misschien ben je wel hartstikke tevreden met je huidige provider en wil je graag je contract verlengen. Hiervoor zit je bij ons ook hartstikke goed. We zetten graag de opties van je provider netjes voor je op een rijtje, waarbij je dan ook kunt kiezen voor een nieuw toestel bij je verlenging. En dat is dan weer precies hetzelfde toestel als je van je provider zou krijgen – maar dan voor minder!

Overstappen

Voor de klanten die willen overstappen van provider biedt Belsimpel onder andere de makkelijke keuzehulp aan. Hiermee kun je aangeven waar je naar zoekt in zowel toestel als abonnement, waarna wij je voorzien van advies op maat! Wanneer je je oog al op een specifiek toestel hebt laten vallen is er de handige abonnementenvergelijker. Hiermee geef je zelf aan wat je precies uit je abonnement wilt halen, waarna wij laten zien welke providers goed bij jou passen. Je hebt dus een passend abonnement en bespaart daarbij ook op je toestelkosten!


Wist je dit al over Belsimpel.nl?

Bij Belsimpel.nl krijg je precies dezelfde telefoon, maar dan goedkoper en tegen betere voorwaarden.

Belsimpel.nl werkt in tegenstelling tot andere telefoonwinkels niet met verkoopbonussen voor medewerkers