Klantenservice open tot 23.30 uur Orderstatus

iPhone 8 met Tele2 Abonnement. Goedkoop en snel iPhone 8 bestellen

Snelle bezorging

7 dagen per week: vóór 23.30 uur besteld, volgende dag in huis!*

Elke dag bereikbaar

Maandag tot en met zondag van 9.00 tot 23.30 uur

Ruime bedenktijd

Zorgeloos en kosteloos retourneren tot 31 dagen na je bestelling!

Bezoek onze winkels

Liever persoonlijk contact of je pakket afhalen? Kom langs!

iPhone 8 Plus aanbiedingen i.c.m. Tele2

De iPhone 8 bij Tele2

Op zoek naar de iPhone 8 of iPhone Plus Tele2? Op deze pagina vind je de scherpste aanbiedingen van de iPhone 8 in combinatie met een Tele2 abonnement bij Belsimpel.nl. Je ideale abonnement samenstellen is ook mogelijk bij Tele2. Daarnaast bepaal je helemaal zelf wat je eenmalig wilt betalen en wat je maandelijks afdraagt.

iPhone 8

De iPhone 8 kan vanaf vrijdag 15 september besteld worden op Belsimpel.nl! Deze nieuwe iPhone bevat Apple's nieuwe chipset, de Apple A11. Hierdoor is je telefoon supersnel en verbruikt hij ook nog eens minder stroom! Daarnaast heeft de iPhone 8 de mogelijkheid om draadloos op te laden en zorgt de glazen behuizing voor een zeer premium uitstraling. Met de iPhone 8 64GB Black heeft Apple wederom een zeer sterk toestel met een compact formaat uitgebracht. Echte high-end toestellen met dit formaat worden redelijk zeldzaam, als je dus niets wilt inleveren op specificaties is dit een ideaal toestel!

Tele2

Tele2 is de ideale provider als je op zoek bent naar een abonnement met heel veel data en een voordelig prijskaartje. Je trekt het internet helemaal leeg, tegen een genadeloos lage prijs. Niet omdat het moet, maar omdat het kan! Bij Tele2 staat internetten voorop. Je kunt daarom je abonnement uitbreiden met verschillende voordeelbundels. De handige Mijn Tele2-app geeft je inzicht in je verbruik, de kosten en je resterende tegoed voor de rest van je contractmaand. Daarnaast heeft Tele2 als eerste provider ter wereld haar eigen netwerk. De geluidskwaliteit is hierdoor stukken beter en het kost minder tijd om een nieuw gesprek op te zetten!