Klantenservice open tot 23.30 uur Orderstatus

iPhone 8 met KPN Abonnement. Goedkoop en snel iPhone 8 bestellen

Snelle bezorging

7 dagen per week: vóór 23.30 uur besteld, volgende dag in huis!*

Elke dag bereikbaar

Maandag tot en met zondag van 9.00 tot 23.30 uur

Ruime bedenktijd

Zorgeloos en kosteloos retourneren tot 31 dagen na je bestelling!

Bezoek onze winkels

Liever persoonlijk contact of je pakket afhalen? Kom langs!

iPhone 8 Plus aanbiedingen i.c.m. KPN

De iPhone 8 bij KPN

Op zoek naar de iPhone 8 of iPhone Plus KPN? Via deze pagina vind je een overzicht van de beste aanbiedingen voor de iPhone 8 in combinatie met de provider KPN. Dankzij het ruime aanbod van abonnementen is het voor iedereen mogelijk om het ideale abonnement samen te stellen. Tevens kun je zelf bepalen hoeveel je maandelijks afdraagt en wat je eenmalig wilt betalen. Op deze manier ben je ervan verzekerd dat je een abonnement krijgt dat bij je past!

iPhone 8

De iPhone 8 kan vanaf vrijdag 15 september besteld worden op Belsimpel.nl! Deze nieuwe iPhone bevat Apple's nieuwe chipset, de Apple A11. Hierdoor is je telefoon supersnel en verbruikt hij ook nog eens minder stroom! Daarnaast heeft de iPhone 8 de mogelijkheid om draadloos op te laden en zorgt de glazen behuizing voor een zeer premium uitstraling. Met de iPhone 8 64GB Black heeft Apple wederom een zeer sterk toestel met een compact formaat uitgebracht. Echte high-end toestellen met dit formaat worden redelijk zeldzaam, als je dus niets wilt inleveren op specificaties is dit een ideaal toestel!

KPN

KPN is de provider die bekend staat om haar uitstekende netwerk, die bovendien als eerste provider in Nederland landelijke 4G-dekking bood. Zo heb je als klant van KPN altijd en overal supersnel en stabiel mobiel internet tot je beschikking. Het 4G-topnetwerk van KPN geeft je de vrijheid om te doen wat je leuk vindt; waar en wanneer je maar wilt. Bij KPN heb je de keuze uit een groot aantal abonnementen, waardoor er altijd een abonnement is dat aansluit op jouw wensen. Een overzicht van alle soorten abonnementen vind je hier. Ook vind je hier informatie over de verschillende voordeelbundels van KPN en kan je de extra voordelen van KPN Compleet bekijken. Klanten van KPN die meerdere abonnementen combineren, krijgen namelijk extra voordeel met KPN Compleet. KPN Compleet geldt voor klanten die een KPN Thuis-abonnement voor bijvoorbeeld vast internet of televisie combineren met een KPN Mobiel-abonnement op hetzelfde adres of klanten die meerdere KPN Mobiel-abonnementen op hetzelfde adres hebben. Met KPN Compleet krijg je gratis extra’s, iedere maand weer.