Klantenservice open tot 23.30 uur Orderstatus

iPhone 7S Plus-aanbiedingen, de beste iPhone 7S Plus deals voor €0,- bij abonnement!

Apple iPhone 7S Plus geruchten en verwachtingen

We verwachten de iPhone 7S Plus later dit jaar te gaan zien, maar geruchten omtrent het nieuwe toestel van fabrikant Apple zijn nog erg schaars. Wel zou de fabrikant uit Amerika, naast dit toptoestel, ook de normale iPhone 7S presenteren.

iPhone 7S Plus prestaties

Bij de komst van de iPhone 7 en de iPhone 7 Plus introduceerde Apple de A10-processor, maar volgens geruchten zou er nu worden gekozen voor een nieuwe A11-variant. Deze zou weer een stuk krachtiger zijn dan de huidige versie, waardoor de iPhone 7S Plus nog betere prestaties levert. Ook op het gebied van grafische kracht zal de 7S Plus waarschijnlijk beter gaan presteren. Qua werk- en opslaggeheugen lijkt het voor de hand te liggen dat Apple kiest voor dezelfde opzet als bij de normale iPhone 7 Plus; oftewel 3GB werkgeheugen en varianten met 32GB tot en met 256GB opslag.

iPhone 7S Plus scherm

De resolutie van de iPhone 7 Plus met zijn 5,5 inch-scherm bedraagt 1920 bij 1080 pixels. Apple zou dezelfde resolutie ook voor de iPhone 7S Plus willen gaan gebruiken. Wat voor type scherm er gebruikt gaat worden is nog de vraag, maar het lijkt waarschijnlijk dat dit weer een IPS-LCD wordt. In geruchten wordt ook het gebruik van een OLED-scherm genoemd, maar naar verwachting wil Apple die techniek bewaren voor de iPhone 8.

iPhone 7S Plus camera

De iPhone 7 Plus werd door Apple uitgerust met twee camera’s op de achterkant. De tweede sensor kon gebruikt worden om ‘optisch te zoomen’. Deze opzet met de ‘telephotolens’ lijkt ook weer aanwezig bij de iPhone 7S Plus. Over de overige foto- en filmmogelijkheden van de iPhone 7S Plus camera is vooralsnog niks genoemd.

iPhone 7S Plus uiterlijk

Apple zal volgens bronnen qua iPhone 7S Plus design niet afwijken van het iPhone 7 Plus uiterlijk. Een heel nieuw design hoef je dus niet te verwachten. Wel wordt er gesproken over een extra kleur. Naast dezelfde kleuren als waarin de iPhone 7 Plus verkrijgbaar is, zou er dit jaar ook gekozen kunnen worden uit een rode variant.

iPhone 7S Plus Siri en vingerafdrukscanner

Bediening van de iPhone 7S Plus kan uiteraard via het touchscreen, maar ook Siri zal weer een belangrijke rol spelen bij dit toestel. Dit is de digitale assistente van Apple, aan wie je allerlei vragen kunt stellen of door wie je snel bepaalde handelingen kunt laten uitvoeren. Op de voorkant verwachten we weer een vingerafdrukscanner te gaan zien, voor Apple sinds 2016 dť plaats om deze scanner te plaatsen.

iPhone 7S Plus release

Wanneer de iPhone 7S Plus release precies zal plaatsvinden is nog onbekend, maar Apple kennende zal dit gebeuren op een eigen evenement in september van dit jaar. Uitnodigingen voor de iPhone 7S Plus introductie zijn nog niet verstuurd naar de pers.

iPhone 7S Plus kopen

Wil je de iPhone 7S Plus kopen in Nederland? Dan kan je op deze pagina terecht wanneer de Apple-telefoon is gepresenteerd. Hier kan je na de lancering de iPhone 7S Plus prijzen vinden. Verder vind je ook aanbiedingen in combinatie met een abonnement en de prijzen van de iPhone 7S Plus als los toestel.

 

Naam iPhone 7S Plus wordt iPhone 8 Plus 9-4-2017 11:05

In september 2017 verwachten we drie nieuwe Apple-smartphones; de iPhone 7S, iPhone 7S Plus en iPhone 8. De toestellen gingen tot nu toe onder de hiervoor genoemde namen door het leven, maar verscheidene bronnen melden nu dat Apple andere namen gaat gebruiken. Dit betekent dat de iPhone 7S Plus en 7S voortaan iPhone 8 Plus en iPhone 8 genoemd worden. De telefoon die onder de naam iPhone 8 bekend stond, heeft vanaf nu de naam iPhone X.

Bron: Tweakers

 

iPhone 7S Plus presentatie op 12 september 25-8-2017 10:36

Er zijn nieuwe geruchten opgedoken over de presentatiedatum van de iPhone 7S Plus. Een Franse website zegt dat Apple op 12 september zijn nieuwe iPhones gaat presenteren, waaronder de iPhone 7S Plus. Apple heeft zelf op dit moment nog geen officiŽle uitnodigingen voor de lancering verstuurd. Waarschijnlijk zal dit op korte termijn gebeuren. Apple zou providers al hebben verteld wanneer de presentatie zal plaatsvinden, zodat ze zich kunnen voorbereiden. De Franse website geeft aan dat ze deze informatie hebben ontvangen van bronnen uit Cupertino.

Bron: Tweakers

 

iPhone 7S Plus vanaf eind september verkrijgbaar 8-8-2017 17:29

Apple zou de productie van de iPhone 7S en 7S Plus op orde hebben. Dat betekent dat de toestellen gewoon vanaf eind september verkrijgbaar zouden zijn, net zoals de afgelopen jaren. Het bedrijf zou wel problemen hebben met het design en de productie van de nieuwe iPhone 8. De launch van de iPhone 8 zou daarom zijn uitgesteld naar november.

Bron: AppleInsider

 

Foto's vermeende iPhone 7S tonen glazen achterkant 07-08-2017 14:12

Er zijn online verschillende foto's verschenen van een vermeende iPhone 7S. Er wordt hierbij genoemd dat de grotere 7S Plus ook datzelfde design zal krijgen. Daarnaast wordt vermeld dat het mogelijk is om het toestel draadloos op te laden, een functie die nu nog ontbreekt bij iPhones. Apple stapt dus af van het idee dat de S-varianten van iPhones hetzelfde uiterlijk houden als zijn voorgangers.

Bron: AppleInsider

 

Design Apple iPhone 7S Plus zelfde als iPhone 7 Plus 7-12-2016 18:29

Qua design houden de toestellen van Apple vaak enkele generaties hetzelfde uiterlijk. Dit zou ook bij de iPhone 7S Plus het geval zijn. Intern zullen er verschillende veranderingen plaatsvinden, maar qua uiterlijk gaan we er vanuit dat we dus een kopie van de 7 Plus gaan zien. Wel zou de Amerikaanse fabrikant een nieuwe kleurvariant willen introduceren: rood.

Bron: Tweakers

 

Apple iPhone 7S Plus wordt beter bestand tegen water 14-01-2017 10.14

De huidige iPhone 7 bevat het IP67-certificaat, waardoor het toestel zowel tegen stof als water is beschermd. Het eerste cijfer staat voor de bescherming tegen stof en dit is de hoogst haalbare certificering. Het tweede cijfer staat voor de waterdichtheid. Bij de aankomende iPhone 7S Plus wordt er gesproken over een IP68-rating. Dit betekent dat het toestel volledig waterdicht is en onder bepaalde omstandigheden zelfs onder water is te gebruiken.

Bron: 9to5Mac