Klantenservice open tot 23.30 uur Orderstatus

iPhone 7S-aanbiedingen, de beste iPhone 7S deals voor €0,- bij abonnement!

Apple iPhone 7S geruchten en verwachtingen

De Apple iPhone 7 krijgt in 2017 waarschijnlijk een waardige opvolger in de vorm van de iPhone 7S. In 2017 bestaat de Apple iPhone 10 jaar, dus de kans in groot dat Apple flink gaat uitpakken met het nieuwe topmodel. We zullen nog even moeten wachten tot de iPhone 7S officieel aan de wereld wordt tentoongesteld. In de tussentijd bekijken wij alvast alle geruchten en voorspellingen voor je.

Apple iPhone 7S scherm

De iPhone 7 maakt gebruik van een 4.7-inchbeeldscherm met IPS-LCD technologie. De resolutie van het scherm bedraagt 1334 bij 750 pixels. De kans is groot dat Apple voor het scherm van de Apple iPhone 7S opnieuw kiest voor een display met IPS-LCD technologie. Dit zou namelijk op één lijn zitten met de eerdere iPhones van Apple. Volgens geruchten zal Apple het scherm van de iPhone 7S vergroten naar 5 inch. De Apple iPhone 7S zal qua schermgrootte dus tussen de Apple iPhone 7 en Apple iPhone 7 Plus komen te liggen.

Apple iPhone 7S camera

De nieuwe iPhone 7S zal vermoedelijk weer over dezelfde cameramodule beschikken die ook in de Apple iPhone 7 zat. Het is wel waarschijnlijk dat Apple nieuwe technieken gebruikt, waardoor de kwaliteit van de foto’s beter wordt dan het iPhone 7-model.

Apple iPhone 7S design

Verschillende bronnen voorspellen dat het design van de Apple iPhone 7S weinig zal gaan verschillen met zijn voorloper; de Apple iPhone 7. De Apple iPhone 7S zal waarschijnlijk ook weer een behuizing hebben die gemaakt is van aluminium. Waarschijnlijk heb je bij de Apple iPhone 7S de keuze uit een nieuwe kleur. Het zou hier gaan om de kleur rood. Apple zou hiermee afstappen van alleen de zakelijke kleuren die het bedrijf normaal gebruikt voor zijn iPhones. Wil jij binnenkort de trotse eigenaar zijn van een rode iPhone? Bestel dan snel je iPhone 7s T-Mobile

Apple iPhone 7S waterdicht

De nieuwe Apple iPhone 7S krijgt waarschijnlijk een betere IP-certificering. In tegenstelling tot het IP67-certificaat waarover de Apple iPhone 7 beschikt, krijg de Apple iPhone 7S vermoedelijk een IP68-certificaat. Dit houdt in dat het nieuwe topmodel van Apple nog beter tegen water kan.

Apple iPhone 7S release

De kans is zeer groot dat de Apple iPhone 7S in september 2017 wordt geïntroduceerd aan het grote publiek. Dit zal vermoedelijk weer gebeuren op een eigen Apple evenement. Aankondigingen van nieuwe iPhones zorgen altijd voor een groot mediaspektakel over de hele wereld en dit zal bij de iPhone 7S niet anders zijn.

Apple iPhone 7S kopen

Het zal nog wel een tijdje duren tot we de nieuwe Apple iPhone 7S in levende lijve zullen kunnen aanschouwen. Kan je tot die tijd niet wachten? Houd dan vooral onze website in de gaten, en bestel zo snel mogelijk na de release je iPhone 7s Vodafone!

 

Naam iPhone 7S wordt iPhone 8 9-4-2017 10:58

Al een jaar lang gaan de geruchten dat Apple in september 2017 drie iPhones gaat presenteren: de iPhone 7S, iPhone 7S Plus en de iPhone 8. Verschillende bronnen melden nu dat Apple andere namen gaat gebruiken. We verwachten wel nog steeds drie nieuwe Apple-telefoons, maar dan met de volgende namen: iPhone 7S en 7S Plus worden iPhone 8 en 8 Plus. En wat tot nu toe als iPhone 8 door het leven ging, wordt de iPhone X. Op 12 september weten we meer!

Bron: Tweakers

 

iPhone 7S op 12 september gepresenteerd 25-8-2017 10:31

Een Franse website claimt dat Apple de iPhone 7S gaat presenteren op 12 september. Op dit moment heeft Apple zelf nog geen officiële uitnodigingen voor de lancering verstuurd. De Franse website zou de informatie hebben gekregen van bronnen uit Cupertino. Apple zou providers op de hoogte hebben gebracht, zodat ze zich kunnen voorbereiden op de lanceringsdag. Naar verwachting zal Apple op korte termijn uitnodigingen versturen voor de iPhone 7S presentatie. Zodra de lancering heeft plaatsgevonden, bestel je hier je iPhone 7S Tele2!

Bron: Tweakers

 

iPhone 7S is eind september te koop 08-08-2017 22:31

Er gaan verschillende geruchten de ronde over het uitstellen van de release van de iPhone 8 met zijn OLED-scherm, vanwege de plaatsing van de vingerafdrukscanner. Dit heeft echter geen gevolgen voor de release van de iPhone 7S, waarvan afgelopen week verschillende foto's verschenen. Qua design stapt Apple over op een toestel met een glazen achterkant, waardoor deze niet meer lijkt op de normale iPhone 7; een truc'je dat Apple al jaren uithaalt.

Bron: AppleInsider

 

Foto's vermeende iPhone 7S tonen glazen achterkant 07-08-2017 14:12

Er zijn online verschillende foto's verschenen van een vermeende iPhone 7S. Daardoor wordt het mogelijk om het toestel draadloos op te laden, een functie die nog niet standaard aanwezig is bij iPhones. Het uiterlijk is daarmee anders dan de iPhone 7 en 7 Plus, iets waarvoor de fabrikant normaal niet kiest. De S-varianten van de iPhones van het Amerikaanse bedrijf zien er nagenoeg altijd hetzelfde uit als de voorganger, en bevatten alleen vernieuwde hardware en mogelijkheden. Wil jij binnenkort ook over deze vernieuwde iPhone beschikken? Bestel dan zo snel mogelijk je iPhone 7s KPN!

Bron: AppleInsider

 

iPhone 7S lijkt op voorgangers 28-06-2017 14:12

Veel mensen wachten op de komst van de iPhone 8; een toestel van de Amerikaanse fabrikant die er qua looks heel anders uit zal zien dan de huidige iPhones. Echter worden ook een iPhone 7S en 7S Plus verwacht, die volgens de geruchten hetzelfde design hebben als de iPhone 7 en 7 Plus. Apple haalt dit trucje vaker uit. Zo zijn de toestellen identiek qua looks, maar is er wel gesleuteld aan de hardware. Hierbij kan worden gedacht aan een krachtigere en energie-zuinigere processor, of meer opslaggeheugen.

Bron: Digitimes

 

Apple start massaproductie nieuwe iPhones 09-06-2017 17:12

Apple is volgens geruchten gestart met de massaproductie van zijn aankomende iPhone 7S, 7S Plus en de iPhone 8. Ingewijden hebben dit gemeld aan een bron, die vaker juiste informatie verspreid. Er wordt gesproken over glazen behuizingen voor alle drie de modellen, waar dat eerder alleen voor de iPhone 8 het geval zou zijn. In het frame zou wel een verschil aanwezig zijn; wat bij de iPhone 8 van metaal zou zijn, zou bij de 7S en 7S Plus aluminium zijn.

Bron: Digitimes

 

iPhone 7S krijgt langere accuduur 13-02-2017 17:15

Volgens bronnen wordt de nieuwe iPhone voorzien van aanpassingen in de hardware. Zo zou het moederbord een stuk kleiner zijn, waardoor er meer ruimte is voor een accu. De accuduur zou daarmee hetzelfde zijn als de iPhone Plus-modellen, terwijl het toestel fysiek niet veel groter zou worden dan de huidige iPhone 7. Kan jij wel een grotere accu gebruiken? Bestel dan zo snel mogelijk na de release je iPhone 7s hollandsnieuwe!

Bron: iCulture

 

Apple iPhone 7S krijgt waarschijnlijk hogere IP-rating 14-01-2017 10.03

De Korea Herald, een Engelstalige krant uit Zuid-Korea, schrijft dat het mediabedrijf van meerdere bronnen heeft vernomen dat de Apple iPhone 7S over een IP68-beoordeling gaat beschikken. Dit houdt kort gezegd in, dat de Apple iPhone 7S een halfuur lang anderhalve meter onder water gebruikt kan worden. Dit is dus een aangename verbetering ten opzichte van de IP67-beoordeling waarover de Apple iPhone 7 beschikt.

Bron: Iphoned

 

Apple iPhone 7S krijgt vermoedelijk hetzelfde design als de iPhone 7 7-12-2016 18:29

Er gaan geruchten dat de opvolger van de Apple iPhone 7, vermoedelijk de Apple iPhone 7S, over hetzelfde design zal gaan beschikken als zijn voorganger. Dit zou inhouden dat de behuizing van de Apple iPhone 7S nog steeds zal bestaan uit glas aan de voorkant en aluminium aan de achterkant. Wat wel erg opvallend is, is dat Apple vermoedelijk de kleur rood zou willen toevoegen als optie voor de nieuwe iPhone. Naast de kleur rood zouden klanten ook nog steeds kunnen kiezen uit de huidige kleuren van de Apple iPhone.

Bron: Tweakers