Klantenservice open tot 23.30 uur Orderstatus

iPhone 6 aanbiedingen. Goedkoop en snel iPhone 6 bestellen

Snelle bezorging

7 dagen per week: vóór 23.30 uur besteld, volgende dag in huis!*

Elke dag bereikbaar

Dagelijks van 9.00 tot 23.30 uur bereikbaar op 050 - 210 34 04

Ruime bedenktijd

Zorgeloos en kosteloos retourneren tot 31 dagen na je bestelling!

Bezoek onze winkels

Liever persoonlijk contact of je pakket afhalen? Kom langs!

Apple

Bestellen, verlengen of overstappen?
Kijk op Belsimpel.nl of bel 050 210 3404

Geselecteerde iPhone 6 aanbiedingen

Apple accessoires bij Belsimpel.nl

iPhone 6 13-6-2014 10:00

In het najaar van 2014 kunnen we een nieuwe iPhone van Apple verwachten, de iPhone 6! De verwachtingen rondom dit toestel zijn waarschijnlijk groter dan bij voorgaande modellen. Vooral het scherm van de nieuwe iPhone 6 staat ter discussie: krijgt het toestel een 4.0 inch scherm of zoals veel geruchten zeggen een 4.7 inch display? Lees op deze pagina alle iPhone 6 geruchten en alles wat u over het nieuwe vlaggenschip van Apple moet weten.

iPhone 6 scherm

Grootste verandering die we kunnen verwachten is het iPhone 6 scherm. Tot op heden is de iPhone 5S met een 4.0” display de grootste smartphone van Apple. De geruchten gaan rond dat de iPhone 6 een veel groter scherm krijgt, namelijk 4.7 inch groot. Opvallend is dat het gerucht rondgaat dat er een tweede variant zal verschijnen met een 5.5 inch display. Dan zal het formaat van de iPhone fors groter zijn dan de huidige iPhone 5S. Ook zijn er geruchten opgedoken die menen dat het scherm van een ander materiaal gemaakt zullen worden, namelijk van saffierglas.

iPhone 6 camera

Bij de lancering van de iPhone 5S werd verwacht dat het toestel een 12-megapixel camera zou krijgen. De 5S heeft echter een 8-megapixel camera meegekregen die al sinds de iPhone 4S wordt gebruikt. Het is dus lastig te zeggen hoeveel megapixels de iPhone 6 camera gaat krijgen:  wordt het 8-, 10- of 12-megapixel? Vermoedelijk krijgt de camera van de iPhone 6 sowieso een update met daarin nieuwe camera functies.

iPhone 6 iOS 8

Net als bij elke nieuwe iPhone, verschijnt er een nieuwe versie van het besturingssysteem iOS. Op 2 juni is iOS 8 gepresenteerd. Bij de iPhone 6 lancering zal het toestel uit de doos op de nieuwste versie draaien. De update zal in het najaar van 2014 beschikbaar zijn. In het notificatiecentrum zit een grote vernieuwing: notificaties zijn nu interactief. U kunt als gebruiker bijvoorbeeld direct vanuit het notificatiecentrum berichten beantwoorden. Alle applicatie ontwikkelaars kunnen vanaf nu ook widgets ontwikkelen, de widgets komen in het berichtencentrum te staan. Ook nieuw in iOS 8 is de Health applicatie. Met deze app kunt u gegevens over uw gezondheid bijhouden, zoals de hartslag, de bloeddruk en het gewicht.

iPhone 6 release

Volgens traditie presenteert Apple haar nieuwe toestellen altijd in het najaar en dit is dan altijd in september. De iPhone 6 introductie zal daarom ook hoogstwaarschijnlijk in de eerste of tweede week van september plaatsvinden. Er gaan ook geruchten rond dat de iPhone 6 release in augustus zal gaan plaatsvinden.

iPhone 6 kopen

Op deze pagina vindt u alle informatie die u nodig hebt wanneer u van plan bent om de iPhone 6 te kopen. Zo zullen alle iPhone 6 prijzen hier komen te staan. U kunt de iPhone 6 in combinatie met een abonnement kopen en tegelijkertijd kunt u de iPhone 6 simlock vrij als los toestel kopen. De iPhone 6 kleuren worden waarschijnlijk zwart/grijs en wit en wellicht komt er opnieuw een gouden variant beschikbaar. 

 

iPhone 6 specificaties gelekt 26-8-2014 11:10

De iPhone 6 release komt steeds dichterbij en opnieuw zijn er weer nieuwe specificaties van het toptoestel gelekt. Het blijven echter geruchten, dus bij de lancering van de nieuwe Apple iPhone kunnen de specificaties anders zijn. De nieuwe geruchten vertellen ons dat de iPhone 6 inderdaad in twee versie zal verschijnen: een 5,5-inch plus variant en een 4,7-inch variant. Over de 5,5-inch iPhone 6 is nog niet veel bekend. Daar staat tegenover dat er over de 4,7-inch iPhone 6 steeds meer specificaties lekken; het scherm krijgt waarschijnlijk een resolutie van 1704x960 pixels, een Apple A8 processor met een kloksnelheid van 2GHz en 2GB RAM (werkgeheugen). De iPhone 6 releasedatum lijkt nog steeds te kloppen, op 9 september dus.

 

Introductie Apple iPhone 6 op 9 september 5-8-2014 13:58

Nieuwe geruchten vertellen ons dat Apple tijdens een evenement op 9 september haar nieuw vlaggenschip, de iPhone 6, zal introduceren. De bronnen die schrijven dat de iPhone op 9 september gepresenteerd zal worden, schrijven verder dat zowel de 4,7- als de 5,5-inch variant aangekondigd zullen worden. In een eerder bericht bleek dat er productieproblemen waren, waardoor de 5,5-inch iPhone 6 pas in 2015 zou verschijnen. Het is dus onduidelijk hoeveel varianten we kunnen verwachten. Tijdens de lancering van de nieuwe Apple iPhone zal ook iOS 8 gepresenteerd worden. Op dinsdag 9 september zullen we dus hopelijk meer weten.

 

Release 5,5-inch plus variant van iPhone 6 in 2015 14-07-2014 13:50

Waar eerst werd gedacht dat de twee iPhone 6 varianten tegelijkertijd zouden verschijnen, zou de iPhone 6 met 5,5-inch scherm volgens de laatste geruchten pas in 2015 verschijnen. Reden van de vertraging zou te maken hebben met productieproblemen bij de 4,7 inch variant. Zo zou het niet lukken om op tijd voldoende in-cell aanraakpanelen te fabriceren en ook zouden de behuizingen op sommige plekken verkleuren. Hierdoor loopt de productie van de grote variant vertraging op en zal het toestel dus niet op tijd klaar zijn voor een release in september 2014. Dit betekent dat de Apple iPhone 6 met een 4,7-inch scherm wel gewoon in september dit jaar gepresenteerd zal worden.

 

iPhone 6 met 5,5-inch scherm krijgt mogelijk optische beeldstabilisatie 27-06-2014 17:24

De grootste variant van de Apple iPhone 6, de 5,5-inch versie, krijgt waarschijnlijk optische beeldstabilisatie (OIS). Tegenwoordig beschikken de meeste high-end smartphones over OIS. Als de camera van de iPhone 6 Plus daadwerkelijk optische beeldstabilisatie gaat krijgen, dan is het de eerste iPhone met deze functie. Optische beeldstabilisatie corrigeert trillingen en bewegingen tijdens het fotograferen en filmen, hierdoor worden uw foto´s en filmpjes scherper en worden trillingen onderdrukt. De iPhone 6 Plus met een 4,7-inch scherm zou volgens de geruchten elektronische beeldstabilisatie meekrijgen; met deze functie zal de software wachten met het maken van een foto totdat het beeld scherp is.

 

Afbeeldingen van iPhone 6 in 4.7 en 5.5 inch variant gelekt 14-6-2014 10:40

Opnieuw zijn er foto´s gelekt van de Apple iPhone 6. Dit keer zijn de foto´s van een 4,7 inch en een 5,5 inch variant. De vorige keer was alleen de achterkant op de afbeeldingen te zien, maar dit keer zien we ook de voorkant van de smartphone. Beide varianten zijn exact hetzelfde, waarbij de 5.5 inch variant een vergrote versie is van de 4,7 inch versie. Het design op de gelekte foto´s komt overeen met eerder gelekte afbeeldingen. Nieuwe iPhone 6 geruchten vertellen dat het 5,5 inch model een schermresolutie krijgt van 2560x1440 pixels en het 4,7 inch model zou een display met een resolutie van 1136x640 pixels krijgen. Het is nog maar de vraag of de afbeeldingen echt zijn.

 

Foto´s van achterkant iPhone 6 gelekt 8-6-2014 16:45

Er zijn foto´s gelekt van wat mogelijk de iPhone 6 moet zijn. Het lijkt erop dat de achterkant van het nieuwe toptoestel al bekend is nog voordat het toestel is uitgebracht. Apple weet haar producten vrijwel altijd geheim te houden, dus daarom is het niet zeker of de afbeeldingen echt zijn. De nieuwe foto’s van de iPhone 6 die gelekt zijn, lijken wel op eerdere gelekte afbeeldingen. Opnieuw tonen de foto´s een dunne behuizing, afgeronde zijkanten en een vernieuwd design aan de achterkant. Over de betrouwbaarheid valt te discussieren. Hoogstwaarschijnlijk weten we in augustus of september meer; verwacht wordt dat de Apple iPhone 6 in één van deze twee maanden aangekondigd zal worden.

 

Gerucht: iPhone 6 release in augustus 9-5-2014 15:16

Waar gedacht werd dat de release van de iPhone 6 in september zal zijn, lijkt het erop dat we het nieuwe toptoestel in augustus al kunnen verwachten. Traditioneel brengt Apple haar nieuwe toestellen uit in september of oktober, maar een nieuw gerucht verteld ons dat het dit jaar anders zal zijn. Het gaat hier wel om een gerucht, daarom is het de vraag hoe betrouwbaar dit bericht is. In het zelfde bericht staat dat de Apple iPhone 6 met een 4.7 inch scherm en met een 5.5 inch scherm zal verschijnen; dit komt overeen met eerdere geruchten.

 

Gerucht: release iPhone 6 met 4.7 inch en 5.5 inch scherm in september 28-03-2014 10:32

Waar gedacht werd dat de release van de iPhone 6 in september zal zijn, lijkt het erop dat we het nieuwe toptoestel in augustus al kunnen verwachten. Traditioneel brengt Apple haar nieuwe toestellen uit in september of oktober, maar een nieuw gerucht verteld ons dat het dit jaar anders zal zijn. Het gaat hier wel om een gerucht, daarom is het de vraag hoe betrouwbaar dit bericht is. In het zelfde bericht staat dat de Apple iPhone 6 met een 4.7 inch scherm en met een 5.5 inch scherm zal verschijnen; dit komt overeen met eerdere geruchten.

 

Mogelijk saffierscherm voor iPhone 6 27-03-2014 12:30

Het scherm van Apple´s nieuwste iPhone zal vermoedelijk van een ander materiaal gemaakt worden dan bij voorgaande modellen. Het gerucht is op gang gekomen naar aanleiding van een nieuw patentbeschrijving. In een nieuw patentaanvraag wordt een speciale coating voor het scherm van mobiele telefoons en draagbare apparaten beschreven. De saffiercoating zal ervoor zorgen dat er op het iPhone 6 scherm geen vingerafdrukken zichtbaar zullen zijn. Daarnaast zou het scherm van de iPhone minder snel stuk kunnen gaan.