Klantenservice open tot 23.30 uur Orderstatus

iPhone X met T-Mobile Abonnement. Goedkoop en snel iPhone X bestellen

iPhone X

Het is zover, de spiksplinternieuwe iPhone toestellen zijn bekend gemaakt! Zoals verwacht, heeft Apple de iPhone 7S en de iPhone 9 overgeslagen en is het nieuwe toestel gelanceerd onder de naam iPhone X. Dit futuristische toestel bevat de nieuwste technologieŽn. De iPhone X heeft een vrijwel randloos OLED-scherm, maakt gebruik van Face ID en beschikt over portretbelichting. Ook kan het toestel draadloos opladen en is het water- en stofbestendig. Op de iPhone X moeten we helaas nog wel even wachten. Dit toestel kan vanaf vrijdag 27 oktober worden besteld op Belsimpel.nl.

Naast de iPhone X, heeft Apple ook de iPhone 8 gelanceerd. De iPhone 8 heeft een gloednieuw glanzen design met een glazen behuizing. Daarnaast is de camera verbeterd en kan het toestel draadloos opladen. De iPhone 8 werkt ook sneller en efficiŽnter dan zijn voorganger. Apple heeft namelijk de slimste en krachtigste chip ooit in een smartphone, geÔntegreerd in de nieuwe iPhone 8. De iPhone 8 kan vanaf vrijdag 15 september worden besteld. Kijk hiervoor op de iPhone 8 aanbiedingen pagina!

T-Mobile

T-Mobile staat voor flexibiliteit. Je weet immers zelf het beste hoeveel belminuten, sms’jes en data je nodig hebt. Bovendien heeft T-Mobile het best geteste netwerk van heel Nederland! Vanwege het eigen netwerk met een goede dekking hoef je je bij T-Mobile geen zorgen te maken over je bereik. Doordat T-Mobile verschillende abonnementen aanbiedt, is er altijd een abonnement dat aansluit bij jouw wensen. En veranderen je wensen? Bij T-Mobile stel je je internet- en belbundels maandelijks eenvoudig bij. Daarnaast kun je je abonnement personaliseren aan de hand van verschillende voordeelbundels. Denk hierbij aan toestel flexibiliteit, een MB verdeler, een SMS verdubbelaar, en nog veel meer extra's. Meer informatie over de voordeelbundels en T-Mobile vind je hier!