Klantenservice open tot 23.30 uur Orderstatus

iPhone SE 2017 aanbiedingen, de beste iPhone SE 2017 deals voor €0,- bij abonnement!

iPhone SE 2017 geruchten en verwachtingen

Na het grote succes van de kleine iPhone SE uit 2016, gaan er nu volop geruchten dat Apple in juni 2017 een nieuwe iPhone SE zal aankondigen: de iPhone SE 2 of iPhone SE 2017. Meer informatie over de iPhone SE 2 aankondiging, release en prijzen vind je op deze pagina!

iPhone SE 2017 grootte

Het grote pluspunt aan de originele iPhone SE is natuurlijk zijn relatief kleine formaat. Hierdoor is het toestel makkelijk met één hand te bedienen. Ook scheelt een klein display in het energieverbruik van het telefoon. Volgens de allereerste iPhone SE 2017-geruchten zou ook deze nieuwe editie weer een klein en handzaam formaat hebben. In een markt met steeds groter wordende smartphonedisplays luistert Apple dus goed naar zijn klanten!

iPhone SE 2017 scherm

Net zoals bij de vorige iPhone SE, verwachten we dat de iPhone SE 2 een 4-inchdisplay heeft. Over de precieze schermtechnologie is echter nog niets bekend. Sommige bronnen beweren dat Apple een overstap overweegt naar Super Amoled-displays. Het zou echter logisch zijn dat Apple deze flinke verandering bewaart voor zijn “normale” iPhones. In dat geval zou de iPhone SE 2017 waarschijnlijk beschikken over een IPS-LCD-display met Retina-technologie zoals we die van Apple kennen.

iPhone SE 2017 design

Met de originele iPhone SE maakte Apple de opmerkelijke beslissing om oud en nieuw met elkaar te verenigen. Zo had het toestel de behuizing van de iPhone 5S, met de processor en hardware van de iPhone 6S. Volgens de eerste gelekte foto’s lijkt het erop dat Apple echter van dit idee afstapt voor de aankomende iPhone SE 2. Als we de geruchten moeten geloven heeft de nieuwe iPhone SE 2017 namelijk een glazen behuizing. Wel ziet het ernaar uit dat de toestellen weer het kleine, handzame formaat hebben waar de iPhone SE zo populair om is geworden.

iPhone SE 2017 release

Hoewel Apple normaal gesproken zijn toestellen elk jaar voorziet van een nieuwe editie, is het inmiddels meer dan een jaar geleden sinds de originele iPhone SE-presentatie in maart 2016. Als we de geruchten mogen geloven, zou Apple de iPhone SE 2017 wellicht aankondigen in juni van 2017. Deze iPhone SE 2 release zou dan vallen tijdens WWDC 2017, Apple’s Worldwide Developers Conference. Er zijn inmiddels persuitnodigingen verstuurd voor een keynote op 5 juni, dus wellicht zien we dan de presentatie van de iPhone SE 2017!

iPhone SE 2017 kopen

Wil je de iPhone SE 2017 kopen? Dan zit je hier goed! Hoewel je nog even moet wachten, hebben we op deze pagina alvast alle geruchten en nieuwtjes voor je verzameld. Zo heb je alle informatie over de iPhone SE 2 op één handige plek. Ook alle iPhone SE prijzen, iPhone SE levertijden en iPhone SE aanbiedingen vind je hier. Zodra er meer bekend wordt over de iPhone SE 2017 lees je het natuurlijk hier, dus houd deze pagina goed in de gaten!

 

Eerste foto’s gelekt: iPhone SE 2017 krijgt wellicht glazen achterkant 11-05-2017 13:35

De eerste iPhone SE 2017 foto’s zijn gelekt. Op de gelekte afbeeldingen is de glazen achterkant van een mogelijke nieuwe iPhone SE te zien. Hiermee zou het design afwijken van het iPhone 5S-ontwerp dat Apple gebruikte voor zijn originele iPhone SE. De foto zou afkomstig zijn uit één van Apples fabrieken, maar hoe betrouwbaar dit lek is, valt uiteraard niet te zeggen.

Bron: GSMArena