Klantenservice open tot 23.30 uur Orderstatus

iPhone refurbished aanbiedingen. Goedkoop en snel refurbished iPhone bestellen

Snelle bezorging

7 dagen per week: vóór 23.30 uur besteld, volgende dag in huis!*

Elke dag bereikbaar

Maandag tot en met zondag van 9.00 tot 23.30 uur

Ruime bedenktijd

Zorgeloos en kosteloos retourneren tot 31 dagen na je bestelling!

Bezoek onze winkels

Liever persoonlijk contact of je pakket afhalen? Kom langs!

Apple

Bestellen, verlengen of overstappen?

Bij Belsimpel.nl krijg je altijd de beste deal!

Ook voor accessoires ga je naar Belsimpel.nl

Apple iPhone Refurbished

Wat is een refurbished toestel?

Een 'refurbished' toestel van Forza Refurbished is eerder gebruikt en is na een grondige controle en een eventuele opknapbeurt weer 100% werkend. Robots controleren deze toestellen op meer dan 50 punten, mocht een toestel niet volledig door de test komen wordt hij waar nodig gerepareerd om vervolgens opnieuw te worden getest. Het enige wat na al deze tests kan overblijven zijn lichte krasjes en deukjes. Dit is allemaal puur cosmetisch en heeft dus geen invloed op de werking van het toestel!

Voordelen

Als je een refurbished iPhone koopt profiteer je van een aantal voordelen. Ten eerste ben je natuurlijk goedkoper uit dan wanneer je een nieuw toestel aanschaft. Je kunt voor deze lagere prijs gewoon genieten van alles wat de iPhone te bieden heeft. De refurbished toestellen worden goed verpakt en geleverd met een nieuwe oplader en kabel. Bij de refurbished iPhones krijg je gewoon 24 maanden garantie, net als bij alle andere toestellen. Mocht je binnen twee jaar een defect tegenkomen kun je gewoon gebruik maken van de standaard garantieprocedure.

Duurzaamheid

Een ander groot voordeel is dat je bij de aanschaf van een eerder gebruikt toestel een stuk duurzamer bezig bent. Jaarlijks wordt enorme hoeveelheid telefoons geproduceerd en weggegooid. Dit heeft een grote impact op het milieu. Wanneer we telefoon meer gaan hergebruiken is dit dus alleen maar goed. Er wordt bijvoorbeeld energie en materiaal bespaard!

Dossier Refurbished

Meer informatie over refurbished iPhones vind je ons 'Dossier Refurbished'. In dit dossier staat alle info over de voordelen, de garantie en veelgestelde vragen.