Wiko

Wiko

Over Wiko

Het Franse merk Wiko is pas opgericht in 2011 en pas sinds 2014 internationaal, maar heeft al een flinke achtergrond met succes. Het Franse bedrijf is voor 95% in handen van het Chinese Tinno en past haar telefoons aan op de Franse markt en is in Frankrijk dan ook een enorm succes. In 2014 verkocht alleen Samsung meer toestellen dan Wiko in Frankrijk! De toestellen van Wiko zijn dus in Frankrijk in een korte tijd heel bekend geworden en ze willen deze trend graag vasthouden nu ze de internationale markten op zijn. De toestellen van Wiko beschikken over een enorme veelzijdigheid en uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Het maakt niet uit wat u zoekt, voor ieders wensen is wel wat te vinden. Een grote plus van de toestellen die Wiko levert is dat ze bijna allemaal beschikken over Dual-SIM technologie. Dit betekent dat er in het toestel twee simkaarten kunnen, wat erg handig is voor bijvoorbeeld zowel een zakelijke als een particuliere sim kaart in kwijt te kunnen.

Toestellen

Wiko beschikt over een enorm scala aan veelzijdigheid en maakt het overzichtelijk door hun toestellen onder te verdelen in drie categorieën. Klanten die opzoek zijn naar een elegant design in combinatie met technische hoogstand zoeken hun telefoon bij de Performance & Design categorie. Binnen deze categorie is bijvoorbeeld de Wiko Highway 4G een goede keuze. Zijn verbluffende design, gecombineerd met zijn technische snufjes is op dit gebied erg interessant.

Ook als u opzoek bent naar een telefoon met een wat groter scherm kunt u bij Wiko terecht. In de categorie Useful & Trendy vinden we de Wiko Ridge Fab 4G, een uitzonderlijk veelzijdige telefoon met een extra groot scherm van 5,5 inch. Deze telefoon heeft, net zoals zijn kleine broertje de Wiko Ridge, een bijzonder modern design. Als laatste categorie hebben we Easy & Fun. Deze categorie zit vol met een enorm breed scala aan kleine, kleurrijke telefoons voor het dagelijks gebruik. Deze telefoons komen in de gekste geuren en kleuren en zijn voor iedereen. Ook hebben deze telefoons allemaal vrolijke namen, bijvoorbeeld de Wiko Jimmy of de Wiko Rainbow.

Besturingssysteem

Alle Wiko toestellen draaien op het Android besturingssysteem van Google. Dit uiterst compatibele besturingssysteem is erg gebruiksvriendelijk en tegelijkertijd onbegrensd met mogelijkheden. Dankzij dit besturingssysteem kunt u met uw Wiko telefoon gebruik maken van de Google Play Store voor het downloaden van de handigste applicaties. Ook maakt u voor navigatie gebruik van het immens populaire Google Maps.

Lees hier meer over Android

Garantie en reparatie

Wiko hanteert een garantieperiode van twee jaar voor al zijn toestellen, en zes maanden voor accessoires. Meer informatie vind je op de Wiko garantie- en reparatiepagina.