Klantenservice open tot 23.30 uur Orderstatus

RugGear


Over RugGear

RugGear Europe is een onderdeel van het Duitse i.safe MOBILE GmbH. Het bedrijf maakt robuuste telefoons die tegen een stootje kunnen. De producten zijn voornamelijk gericht op mensen die werken in de industrie, landbouw of ambachtensector. De telefoons zijn ook geschikt voor mensen die bijvoorbeeld veel aan extreme sporten doen.


Toestellen

RugGear Europe heeft verschillende toestellen binnen de RugGear Europe-productlijn. Momenteel bieden we bij Belsimpel.nl geen RugGear-telefoons aan. RugGear-toestellen variëren van een basis mobiele telefoon om mee te bellen tot een smartphone met allerlei verschillende functies. De RugGear RG310 Black is een feature phone met een robuuste look en alle nodige bescherming tegen extreme omstandigheden. Alle andere RugGear-telefoons zijn smartphones, waarbij de RugGear RG730 Black het high-end toestel is. De RugGear RG730 Black beschikt bijvoorbeeld over een HD 5-inchscherm en een quad-core Mediatek MT6582M-processor. Alle toestellen van RugGear beschikken over de IP68-certificering, wat betekent dat ze waterdicht zijn tot twee meter diepte.

Momenteel bieden we geen RugGear-toestellen aan. Heb je een vraag over de garantie van je RugGear-telefoon? Kijk dan op de garantie- en reparatiepagina. Ben je op zoek naar een waterdichte smartphone? Kijk dan in onze Top 10 Waterdichte telefoons. Als je toch een robuuster model nodig hebt, neem dan eens een kijkje bij Cat

Besturingssysteem

De smartphones uit de RugGear Europe-serie draaien op het besturingssysteem Android. De verschillende modellen draaien op verschillende versies van Android, afhankelijk van de specificaties van de telefoon. De feature phone van de serie draait op een eigen besturingssysteem van RugGear.

Lees hier meer over Android

Bekijk hier de beste Android aanbiedingen

Garantie en reparatie

Meer informatie vind je op de RugGear garantie- en reparatiepagina.