Lumigon

lumigon banner

Over Lumigon

Lumigon is een jonge, Deense smartphonefabrikant. Zoals je misschien wel verwacht van een Scandinavische producent, onderscheidt het merk zich vooral met zijn unieke design. Hierdoor zijn Lumigon-smartphones direct te herkennen als echte luxe-smartphones. Ook is Lumigon niet bang om van de gebaande paden af te wijken. Zo zijn Lumigon-toestellen voorzien van allerlei interessante hardware. Hiermee heeft het Deense bedrijf sinds zijn oprichting in 2010 al menig smartphone-liefhebbend hart veroverd!

Toestellen

Op dit moment verkoopt Belsimpel.nl alleen de Lumigon T3. Dit bijzondere toestel zit erg stevig in elkaar met dank aan de gebruikte materialen. Zo is de metalen behuizing bijvoorbeeld wel tegen een stootje bestand. Daarnaast is de Lumigon T3 voorzien van een IP65-rating. Ook een tripje door de regen is voor deze smartphone dus geen enkel probleem. Aan de achterkant van het toestel zit een aantal opvallende features. Zo heeft het toestel bijvoorbeeld twee camera's. Eén van deze camera's is een speciale nachtcamera. Deze lens is bijvoorbeeld voorzien van infraroodsensoren, zodat je ook in het donker goede foto's kunt maken! Onder de camera's zit vervolgens een speciaal aanraakgevoelig vlak. Hiermee kun je makkelijk door bijvoorbeeld apps en websites scrollen. Zo is de T3 ook in zijn bediening bijzonder! Hierbij heeft Lumigon deze telefoon voorzien van een vlotte processor en een ruime 128GB aan intern geheugen. Zo heb je dus altijd genoeg ruimte voor al je foto's, apps en andere documenten.


Hier vind je alle toestellen van Lumigon

Bekijk hier de beste Android-aanbiedingen

Besturingssysteem

Lumigon draait op Android, het besturingssysteem van Google. Deze software staat bekend om zijn gebruiksvriendelijkheid. Hierdoor is de Lumigon nog makkelijker te bedienen! Daarbij heb je met Google Android toegang tot de Google Play Store. Hier heb je de keuze uit letterlijk miljoenen apps en games. Of je nu op zoek bent naar een leuke game om de verveling tegen te gaan, of juist een app om productief bezig te gaan, in de Play Store vind je het vast! Lumigon heeft zelf ook enkele apps toegevoegd aan de T3. Zo kun je bijvoorbeeld belangrijke documenten extra veilig opslaan in Vault, een speciale app om je gegevens te beveiligen. Hiermee heb je met de Lumigon T3 dus het beste van Android, met een vleugje Lumigon!


Lees hier meer over Android


Garantie en reparatie

Meer informatie vind je op de Lumigon garantie- en reparatiepagina.