KodakOver Kodak

Kodak staat natuurlijk bekend om zijn camera's. De term "Kodak-momentje" is inmiddels bijna synoniem geworden voor een fotomoment. Sinds kort produceert de cameragigant echter ook smartphones. Natuurlijk ligt de nadruk hierbij op het maken van haarscherpe foto's. Zo wordt Kodaks jarenlange ervaring op cameragebied nu naadloos geïntegreerd met een Android-smartphone!

Toestellen

Op dit moment is het enige beschikbare Kodak-toestel de Kodak Ektra. Deze opvallende smartphone is helemaal vormgegeven in de stijl van een vintage Kodak-camera. Daarbij zit er in deze telefoon een goede processor en natuurlijk een fantastische camera. Zo schiet je met de camera van de Kodak Ektra foto's in 21-megapixelkwaliteit. Ook is het mogelijk om te filmen in 4K. Zo mis je dus geen enkel detail meer.

Hier vind je alle toestellen van Kodak

Bekijk hier de beste Android aanbiedingen

Belsimpel.nl presenteert de Kodak Ektra. Bekijk het filmpje hieronder:


Besturingssysteem

De smartphones van Kodak draaien op Googles besturingssysteem, Android. Deze software maakt het extra makkelijk om de telefoon op je eigen wensen af te stemmen. Zo heb je alle vrijheid om van de Ektra echt een verlengstuk van jezelf te maken. Ook is het handige aan Google Android dat je standaard toegang hebt tot allerlei Google-applicaties. Zo plan je in een handomdraai je route met Google Maps, of download je games en apps naar jouw keuze uit de Google Play Store. Bovendien heeft Kodak zelf een paar kleine software-toevoegingen gedaan. Zo is uiteraard de camera-software voorzien van enkele Kodak-upgrades. Hiermee heb je het beste van zowel Android, als Kodak!

Lees hier meer over Android

Garantie en reparatie

Meer informatie vind je op de Kodak garantie- en reparatiepagina.