Kazam


Over Kazam

Kazam is een uiterst nieuw bedrijf, opgericht door Micheal Coombes en James Atkins in 2013. Deze mannen zijn ex-HTC-medewerkers en willen met hun opgedane kennis daar een compleet nieuwe weg op de smartphone-markt inslaan. Kazam richt zich op de Europese markt, en heeft onlangs een serie van hun eerste smartphones uitgebracht. Met deze marktgerichtheid hopen ze beter te kunnen inspelen op de wensen van de klant. In de rest van Europa is Kazam al een tijdje beschikbaar en sinds kort is het merk ook verkrijgbaar in Nederland. De grootste partners van Kazam zijn Google, Mediatek en Microsoft. Kazam richt zich niet alleen op smartphones, maar probeert met haar producten de complete ervaring met technologie te verbeteren voor het dagelijks leven.


Toestellen

Voorlopig heeft Kazam nog een bescheiden assortiment, maar daar zal snel verandering in komen, gezien de groei van het bedrijf. Volgens de fabrikant zelf staan de telefoons voor een compleet pakket met schitterend design, krachtige hardware en een intuïtieve technologie. De toestellen worden onderverdeeld in drie series: Trooper, Thunder en Tornado. De Thunder-toestellen zijn toestellen uit de middenklasse. De Trooper toestellen zijn budget toestellen, waaronder de Trooper 445L 4G. Deze smartphone heeft veel functies, zoals 4G, en dat voor een zeer bescheiden prijs. De Tornado toestellen zijn high-end toestellen, zoals de Tornado 348. Dit toestel is uitzonderlijk dun met een diepte van 5,15 mm en een gewicht van slechts 95,5 gram. Verder beschikt deze Tornado over een krachtige processor en andere uitstekende hardware.

Hier kunt u alle toestellen van Kazam vinden

Besturingssysteem

Alle toestellen van Kazam draaien op het Android besturingssysteem van Google. Dankzij dit besturingssysteem kunt u gebruik maken van allerlei handige functies, ontworpen door Google. Zo download u al uw applicaties uit de Google Play Store, en navigeert u uiterst eenvoudig met Google Maps. Android is het meest gebruikte besturingssysteem ter wereld en biedt gegarandeerd optimale compatibiliteit.

Lees hier meer over Android

Garantie en reparatie

Kazam geeft standaard een garantie van drie jaar, daarnaast heeft u recht op één gratis schermreparatie. U kunt hier gebruik van maken wanneer het display van uw telefoon binnen 12 maanden na aankoop kapot is gegaan. Alle informatie vindt u op de Kazam garantie- en reparatiepagina.