Klantenservice morgen geopend vanaf 9.00 uur Orderstatus

Acer

Acer

Over Acer

Acer is een van de grootste pc-fabrikanten ter wereld. Het bedrijf verkoopt vooral veel laptops, maar richt zich nu ook steeds meer op smartphones. Acer werd in 1976 opgericht in Taiwan, waar zich ook het hoofdkantoor bevindt. Het bedrijf heeft inmiddels vestigingen in Azië, Europa en Amerika. In 2008 heeft Acer de Taiwanese smartphonefabrikant E-Ten overgenomen, wat voor Acer de start van een eigen smartphonelijn betekende. Begin 2009 lanceerde Acer voor het eerst smartphones in Nederland. Het bedrijf is op dit moment nog volop bezig met het verwerven van een stevige positie op de telefoonmarkt en heeft ondertussen al een paar succesvolle toestellen uitgebracht. De smartphones van Acer staan bekend om de goede prijs-kwaliteitverhouding – de meeste Acer-telefoons zijn goede instapmodellen tegen een scherpe prijs.

Toestellen

Op dit moment heeft Acer meerdere lijnen, waaronder de Liquid Zest-serie, de Liquid Z-serie en de Liquid M-serie. Acer biedt veel dual-sim-toestellen aan, wat betekent dat je twee simkaarten in je telefoon kunt plaatsen. Belsimpel.nl biedt verschillende Acer-toestellen aan. Een voorbeeld hiervan is de Acer Liquid Zest Duo. Dit toestel draait standaard op Android 6.0 Marshmallow. Verder is het geschikt voor twee simkaarten en heeft het toestel een 5-inchbeeldscherm met HD-resolutie. Een ander toestel van Acer is bijvoorbeeld de Acer Liquid Z6 Plus. Dit toestel is voorzien van een batterij van meer dan 4000 mAh. Hierdoor gaat je toestel extra lang mee. Ook is zo'n grote batterij handig om het extra grote scherm van energie te voorzien. Het 5.5-inchdisplay is namelijk lekker groot om bijvoorbeeld onderweg films op te kijken. Vind je de Z6 Plus toch iets te veel van het goede? Dan kan je ook nog kiezen voor de Acer Liquid Zest. Deze is wat voordeliger dan zijn grote broer, maar zit nog steeds goed in elkaar. 

Bekijk hier de beste Android aanbiedingen

Bekijk hieronder een filmpje over de Acer Liquid Z6 Plus:Besturingssysteem

Acer-telefoons draaien alleen nog op Android. De skin die Acer over Android heen legt, komt aardig in de buurt van standaard Android. Acer past de interface dus niet heel veel aan, maar biedt wel een aantal handige extra diensten aan. Een aantal toestellen, zoals de Liquid M330, draaide op Windows Mobile, maar inmiddels is Acer volledig overgestapt naar Android.

Garantie en reparatie

Meer informatie wat betreft garantie en reparatie van Acer-toestellen vind je op onze Acer garantie- en reparatiepagina.