Klantenservice open tot 23.30 uur Orderstatus

Acer


Over Acer

Acer is een van de grootste pc-fabrikanten ter wereld. Het bedrijf verkoopt vooral veel laptops, maar richt zich nu ook steeds meer op smartphones. Acer werd in 1976 opgericht in Taiwan, waar zich ook het hoofdkantoor bevindt. Het bedrijf heeft inmiddels vestigingen in Azië, Europa en Amerika. In 2008 heeft Acer de Taiwanese smartphonefabrikant E-Ten overgenomen, wat voor Acer de start van een eigen smartphonelijn betekende. Begin 2009 lanceerde Acer voor het eerst smartphones in Nederland. Het bedrijf is op dit moment nog volop bezig met het verwerven van een stevige positie op de telefoonmarkt en heeft ondertussen al een paar succesvolle toestellen uitgebracht. De smartphones van Acer staan bekend om de goede prijs-kwaliteitverhouding – de meeste Acer-telefoons zijn goede instapmodellen tegen een scherpe prijs.

Toestellen

Op dit moment heeft Acer meerdere lijnen, waaronder de Liquid Zest-serie, de Liquid Z-serie en de Liquid M-serie. Acer biedt veel dual-sim-toestellen aan, wat betekent dat je twee simkaarten in je telefoon kunt plaatsen. Belsimpel.nl biedt verschillende Acer-toestellen aan. Een voorbeeld hiervan is de Acer Liquid Zest Duo. Dit toestel draait standaard op Android 6.0 Marshmallow. Verder is het geschikt voor twee simkaarten en heeft het toestel een 5-inchbeeldscherm met HD-resolutie. Een ander Acer-toestel is de Acer Liquid Z630s Duo. Het meest opvallende aan deze telefoon is de enorme accu van 4000 mAh. De Z630s heeft verder een werkgeheugen van 3 GB en maakt scherpe foto’s. Er zit namelijk een 8-megapixelcamera aan de voor- én achterkant! Ook de Z630s is een dual-sim-toestel. Tot slot is de Acer Liquid M330 een goede keuze als je op zoek bent naar een betaalbare telefoon. Het toestel heeft een camera van 5 megapixels, draait op Windows 10 en je kunt er ook mee internetten op het 4G-netwerk.

Hier vind je alle toestellen van Acer
Bekijk hier de beste Android aanbiedingen

Bekijk hieronder een filmpje over de Acer Liquid Zest-serie:Besturingssysteem

Acer-telefoons draaien op twee verschillende besturingssystemen. De meeste smartphones draaien op Android. De skin die Acer over Android heen legt, komt aardig in de buurt van stock Android. Acer past de interface dus niet heel veel aan, maar biedt wel een aantal handige extra diensten aan. Een aantal toestellen draait op Windows Mobile, bijvoorbeeld de Liquid M330.

Garantie en reparatie

Meer informatie wat betreft garantie en reparatie van Acer-toestellen vind je op onze Acer garantie- en reparatiepagina.