Dossier T-Mobile Recycle Deal

Zeg eens eerlijk, hoe veel oude telefoons liggen er bij jou in huis? Wist je dat in deze telefoons veel kostbare materialen zitten, die veel waard zijn en bovendien goed hergebruikt kunnen worden? Hiervoor introduceert T-Mobile nu zijn Recycle Deals: jij bespaart op de kosten en samen met T-Mobile help je het milieu ook nog een handje!

Bekijk voor meer informatie ook de Veelgestelde vragen hieronder.
Wat is de T-Mobile Recycle Deal?


Het is eigenlijk heel eenvoudig: jij kiest zoals je gewend bent gewoon een mobiel abonnement met telefoon van T-Mobile uit. Kies jij voor een Recycle Deal, dan wordt een vooraf vastgesteld restbedrag in mindering gebracht op de kosten van je maandelijkse toestelbundel. Dit restbedrag betaal je aan het einde van je toestelabonnement. Zo betaal je maandelijks minder voor je telefoon!

Je nieuwe telefoon is vanaf dag 1 echt van jou. Aan het einde van je contract heb je vervolgens de keuze: je toestel houden, of deze terugverkopen aan T-Mobile. Kies je er voor om je smartphone te houden, dan betaal je het restbedrag aan het einde van je contract.

Een voorbeeld:

Je wilt een toestel van €750,00 bij je 2-jarige T-Mobile-abonnement.

Je kiest voor een abonnement met toestelbundel met de T-Mobile Recycle Deal, waarbij het restbedrag van het toestel is vastgesteld op €120,00.

Dan betaal je dus in totaal €750 - €120 = €630 voor je nieuwe toestel. Per maand kom je dan uit op €630 ÷ 24 = €26,25 per maand. Dit is €5 minder dan wanneer je niet voor een T-Mobile Recycle deal had gekozen. Aan het einde van je looptijd verkoop je dan je telefoon terug aan T-Mobile of betaal je het restbedrag van €120,00.
Wat gebeurt er met mijn toestel als ik het terugverkoop aan T-Mobile?


Dan zorgt T-Mobile ervoor dat je toestel een tweede leven krijgt! Eerst wordt er gekeken of je toestel in de huidige staat nog een keer gebruikt kan worden, is dat niet het geval, dan wordt de smartphone uit elkaar gehaald en worden de verschillende onderdelen opnieuw gebruikt. Dat is goed voor het milieu en goed voor jou, want bij jou thuis ligt er niet nog een telefoon, die je nooit meer zult gebruiken.
Veelgestelde vragen

  • Wanneer kun je je toestel terugverkopen aan T-Mobile?

  • Hoe gaat het terugverkopen?

  • Moet ik mijn simkaart en accessoires ook terugverkopen?

  • Ik heb al een abonnement, kom ik nog in aanmerking voor een Recycle Deal?

  • Ik heb onder garantie een ander toestel gekregen. Kan ik deze ook terugverkopen?

  • Kan ik met een Recycle Deal ook nog profiteren van Klantvoordeel?

  • Heeft de T-Mobile Recycle Deal gevolgen voor een BKR-registratie?