Klantenservice open tot 23.30 uur Orderstatus

Dossier Belsimpel-app

Met de Belsimpel-app heb je alle telefoons en providers op één plek: onder je duim! Geef zelf je voorkeuren aan qua telefoon en abonnement, en de app toont de meest geschikte combinaties voor jou. Ook alle losse toestellen en Sim Only-abonnementen vind je in de Belsimpel-app.

De Mobiele APK, onderdeel van de Belsimpel-app, checkt je telefoon op een aantal punten. De app meet bijvoorbeeld automatisch hoeveel internet en belminuten je per maand verbruikt. Zo zie je precies welke bundels je nodig hebt. Bovendien gebruikt de Belsimpel-app deze informatie om je op maat gemaakt abonnementsadvies te geven.

Download de Belsimpel-app in de Google Play Store of de Apple App Store, of lees eerst alles over de app op deze pagina.


Ontdek het op Google PlayWat kan ik met de Belsimpel-app?

Met de Belsimpel-app kom je er precies achter wat bij je past. De app geeft je toegang tot 16 miljoen combinaties van telefoons en abonnementen. Gebruik de filters om je voorkeuren aan te geven, en de app toont de voor jou relevante opties. Wil je bijvoorbeeld een iPhone met minimaal 5GB internet? Alle waterdichte telefoons bekijken? Of de goedkoopste Sim Only? Met de Belsimpel-app zie je het in één oogopslag.

Daarnaast geeft de app je persoonlijk advies. Aan de hand van je werkelijke verbruik meet de Belsimpel-app hoeveel MB's internet en belminuten je per maand nodig hebt. Op basis hiervan krijg je een advies voor het meest geschikte abonnement voor jou. Zo zie je direct of het loont om over te stappen. Op zoek naar een nieuw toestel? De Belsimpel-app raadt je een telefoon aan, op basis van het APK-rapport van je huidige toestel.


Wat is de Mobiele APK?

Een Algemene Periodieke Keuring (APK) is niet alleen erg nuttig voor auto's, maar ook voor je mobiele telefoon! De Belsimpel-app maakt een volledig APK-rapport op van je toestel. Zo ben je volledig op de hoogte van de status van je telefoon én van je abonnement.

  • Ontdek wanneer je je abonnement kunt verlengen
  • Kom erachter hoeveel internet en belminuten je precies verbruikt
  • Check of je toestel nog volledig up-to-date is
  • Zie hoeveel vrije opslagruimte je hebt

De resultaten van de keuring zie je direct in het APK-rapport van je toestel. Bovendien gebruikt de Belsimpel-app de resultaten van de check om je persoonlijk advies te geven voor een telefoon en abonnement.


Kan ik ook een bestelling plaatsen via de Belsimpel-app?

Jazeker! Als je jouw ideale keuze hebt gevonden, bestel je deze gemakkelijk en zonder gedoe in de Belsimpel-app. Dit kost slechts een paar minuten en met iDeal is betalen een fluitje van een cent. Bovendien geldt, net als op onze website: voor 23.30 besteld = morgen in huis!


Hoe installeer ik de Belsimpel-app?

De Belsimpel-app is voor alle Apple-toestellen met iOS 10 of hoger in de App Store te downloaden. Voor Android-toestellen is de app beschikbaar in de Play Store.


Ontdekt het op Google Play