Huawei Y6 II Compact - Reviews

Reviews van onze klanten

Gemiddelde scores:

8,4
22 geverifieerde reviews
4 sterren
Erg goed
  • Camera: 8,4
  • Scherm: 8,8
  • Snelheid: 8,8
  • Batterijduur: 8,1
  • Prijs/kwaliteit: 8,2
10
5 sterren
Fantastisch

Uitstekend dingetje

P Saenen | 18 oktober 2017 over de Huawei Y6 II Compact White

Voldoet ruim aan de verwachtingen. Is compact en enorm gebruikersvriendelijk. Maakt mooie foto's.

8,5
4,5 sterren
Erg goed

uitstekend toestel; perfecte prijs/kwaliteitsverhouding

C Hogenhuis | 8 augustus 2017 over de Huawei Y6 II Compact White

het toestel, mn de achterkant voelt niet al te degelijk aan; dus hoe het zich op lange termijn houdt weet ik niet; maar wat het toestel voor deze prijs levert is absoluut prima

9,5
5 sterren
Fantastisch

Geweldige telefoon

S de Klein | 28 juli 2017 over de Huawei Y6 II Compact Gold

Hoi,
Ik ben super blij met deze Huawei y6 ii compact. Hij ligt fijn in de hand en heeft een mooie uitstraling. Ik had hiervoor een iphone en ben al helemaal gewend aan deze. Een mooi toestel voor deze prijs ook maakt hij mooie foto's. Levering was super snel gewoon de volgende dag binnen. Fijn telefoontje en heel gemakkelijk in gebruik. Hij krijgt van mij een dikke duim en ook voor belsimpel!

7,0
3,5 sterren
Goed

prima telefoon

ALYANNE van de Nes | 27 juli 2017 over de Huawei Y6 II Compact White

Ben erg blij met de telefoon. Ik had hiervoor een iphone 4s voor een lange tijd en schrok wel van het formaat desondanks dat het een "compacte" telefoon is. Verder echt hartstikke mooi beeld. Alles is duidelijk aangegeven. Prima prijs kwaliteit verhouding. Als je niet veel wilt uitgeven maar wel gewoon een goede smartphone wilt hebben is dit een uitvinding!
Tevens was belsimpel erg vriendelijk. Ik had wat problemen met het aanvragen van het abonnement en ze hebben mij hierbij zo goed als ze konden geholpen! Nog bedankt!

8,5
4,5 sterren
Erg goed

Telefoon is helemaal top!

jac van leuken | 27 juni 2017 over de Huawei Y6 II Compact Gold

Hele fijne gsm! Top geluidskwaliteit, heel makkelijk in gebruik.. allemaal heel overzichtelijk en fijn ingedeeld. Lijkt me een hele goede kwaliteit telefoon qua materiaal. Voor mij als senior zijn de mogelijkheden ver van voldoende.. wat een ongelofelijke techniek dat er tegenwoordig allemaal uitgevonden is.. ongelooflijk! Ik ga denk ik heel veel plezier hebben van dit toestel. Fijn dat het al zo snel geleverd is, want mijn vorige gsm was kapot gegaan. Een super prijs kwaliteit verhouding als je het mij vraagt!