Huawei Y6 2017 - Reviews

Reviews van onze klanten

Gemiddelde scores:

9,0
5 geverifieerde reviews
4.5 sterren
Uitstekend
  • Vormgeving: 10
  • Degelijkheid: 8,0
  • Mogelijkheden: 8,0
  • Gebruiksgemak: 8,0
  • Geluidskwaliteit: 9,0

Review van: L van Donk

17 juni 2018

10
5 sterren
Fantastisch

Zeer goed toestel

Ter vervanging van het oude toestel van mijn partner viel de keuze op deze Huawei Y6 (2017). Voornamelijk te gebruiken voor het "bereikbaar"zijn. Leuke bijkomstigheid is het beeldbellen met onze kleinkinderen in de USA. In een korte periode is ze al aardig thuis met het toestel. Dus gebruiksvriendelijk. Het bleek een zeer goede keuze. Zeker de verhouding tussen prijs en kwaliteit. De afhandeling van de bestelling en de aflevering van het toestel voldeed ruim voldoende aan de verwachting.
Ik overweeg zelfs om ook een Huawei Y6 (2017) aan te schaffen op het moment dat mijn huidge abonnement aan het eind van de looptijd is.

Review van: J.H. van Eijk

12 april 2018

8,0
4 sterren
Heel goed

Prima toestel.Voldoet aan alle verwachtingen.

De eerste indrukken zijn uitstekend .Werkt snel en gemakkelijk te bedienen.

Review van: R.H. Hendriksen

23 december 2017

8,0
4 sterren
Heel goed

speciaal geselecteerd om mobiele metingen te doen

Voor onze business moeten we dagelijks diverse malen bepalen dat het antennesignaal voor onze modems wel toereikend is. Voor een speciale APP waarmee we dat doen hadden we een Dual sim nodig, en een toestel die heel specifieke een provider en band keuze aankon. Belsimpel gaf ons de mogelijkheid om enkele voorgeselecteerde toestellen te testen voor onze toepassing. Deze flexibiliteit is perfect.
De HUAWEI Y6 heeft een hele mooie mogelijkheid om per provider de beschikbare banden specifiek te kiezen, Bij SAMSUNG en Motorola is dat dus niet mogelijk.
Het enige kleine nadeel is: dat HUAWEI niet de gebruikte frequentie vanaf het modem doorgeeft aan de APP, daar was Motorola juist weer goed in.

Review van: RG Wilner

27 oktober 2017

8,0
4 sterren
Heel goed

Veel waar voor weinig geld

Voor weinig geld heb je een degelijke telefoon waar alle "normale" APPs het prima op doen. Veel batterijcapaciteit, waardoor je hem een hele dag gebruiken kunt. Bestellen bij Belsimpel is echt heel simpel en supersnel! KKDWD!! (Kind Kan De Was Doen)

Review van: R Broncel

23 oktober 2017

10
5 sterren
Fantastisch

De telefoon is goed gemaakt, makkelijk te gebruiken

Goede batterij, mooie foto's

Video's over de Huawei Y6 2017

Belsimpel-productvideo voor de Huawei Y6 2017