Huawei P8 Max - Reviews

Reviews van onze klanten

Gemiddelde scores:

9,7
5 geverifieerde reviews
5 sterren
Fantastisch
  • Camera: 10
  • Scherm: 9,5
  • Snelheid: 10
  • Batterijduur: 9,5
  • Prijs/kwaliteit: 9,5
10
5 sterren
Fantastisch

Deze smartphone is het einde!!

Frenske | 1 juni 2016 over de Huawei P8 Max 64GB Dual Sim Grey

Deze Huawei P8 Max is de meest geweldige telefoon die ik ooit gehad heb!!! De grootte is waanzinnig: 6.8-inch. Hij is zoooo groot, zo ontzettend snel en ziet er prachtig uit. Hiermee heeft Huawei zichzelf overtroffen! En de accu gaat minimaal twee dagen mee bij veel gebruik. Ik ben superblij met mijn keuze!!!!

10
5 sterren
Fantastisch

Wauw

M Rensen | 24 mei 2016 over de Huawei P8 Max 64GB Dual Sim Grey

In één woord wauw.. Het toestel heeft een erg hoog gebruiksgemak, past goed in één hand en de bediening is simpel. Kortom een heerlijke telefoon.
En ik ben ook heel blij en tevreden dat ik via Belsimpel ben overgestapt op een andere telefoon.

10
5 sterren
Fantastisch

Zeer tevreden met de P8 Max!

I Everraert | 13 april 2016 over de Huawei P8 Max 64GB Dual Sim Grey

Ik heb gekozen voor de Huawei Ascend P8 Max, omdat ik het altijd al fijn vond grote telefoons te hebben. Hiervoor had ik de Samsung Galaxy Note 1 en de Note 3 (5.7 inch), het waren fijne telefoons maar voor mij niet groot genoeg. Deze telefoon is huge, maar toch ligt het toestel lekker in de hand (en ik heb geen grote handen). Ik heb de telefoon in één hand en bedien hem met de andere hand.

Deze telefoon is voor mij perfect, hij heeft een lekker groot scherm om alles goed te kunnen zien en dat is fijn voor internet, video's enzovoorts (en dat gebruik ik extreem veel).

De uitstraling van de telefoon is zeer goed, mijns inziens: Een metalen behuizing die mooi is afgewerkt. De telefoon is dun en ligt daardoor lekker in je hand.

De specificaties zijn iets minder dan de nieuwere Samsung Galaxy-lijn, maar de schil van Huawei is veel lichter dan het TouchWiz van Samsung. Daarbij gebruik ik een eigen launcher (Action Launcher 3 Pro) en draait het vloeiend!

Tijdens het uitpakken stond ik versteld hoe mooi en netjes alles verpakt was.

Wat me ook heel erg mee viel was dat er nauwelijks bloatware op de P8 Max staat. Dat is er af, of uitgeschakeld. (Samsung propt de telefoons helemaal vol met bloatware waar je niks aan hebt en wat alleen maar ruimte en intern geheugen kost). Al met al een goede telefoon die goed mee kan met de top!

Over de camera heb ik me ook verbaasd, de foto's die ik ermee heb gemaakt zien er goed uit, ook in het donker. En de camera heeft heel veel verschillende leuke opties die ik nog moet uitproberen.

Als Huawei deze modellen blijft maken, dan hebben ze er zeker een klant bij! Ik ben zéér tevreden!!!

8,5
4,5 sterren
Erg goed

De p8max toch niet te groot

R. Hahmann | 4 februari 2016 over de Huawei P8 Max 64GB Dual Sim Grey

Na de Z Ultra weer op zoek naar een grote telefoon, eigenlijk was Huawei de enige die er op het moment een in het assortiment heeft. Na even getwijfeld te hebben hem toch besteld. Over de skin die over Android heen zit is even wennen maar na vijf minuten wist ik alles al te vinden. De telefoon voelt goed en hoogwaardig aan de gebruikte materialen zijn mooi en goed afgewerkt. Het is niet de snelste telefoon van dit moment maar waar het bij deze telefoon omgaat is het scherm maar langzaam is hij zeker niet. Het scherm is gewoon mooi en voor mij perfect qua formaat, zelf gebruik ik er een handset/headset bij van Sony SBH52. Ook zit er een smartcover bij die erg mooi is en gewoon goed past en tevens dient als standaard. Er staat dat hij met een nano-sim werkt deze zou ik er NIET bij bestellen want die slot gebruik je beter voor een SD-kaartje en in het andere slot past gewoon een micro-simkaart.
Dus wat mij betreft een super telefoon en bevalt de skin niet dan kan je ook altijd de Google Now Launcher downloaden, dan lijkt hij meer op Android.

10
5 sterren
Fantastisch

Eindelijk een smartphone voor mij

Gema | 1 februari 2016 over de Huawei P8 Max 64GB Dual Sim Grey

Ik heb slechte ogen en heb 9 maanden uitgekeken naar deze P8 Max!
Ik had mijn e-mailadres bij Belsimpel achtergelaten en toen kreeg ik vorige week een mail dat hij te bestellen was. Dus ik heb hem toen direct besteld en een dag later had ik hem in huis.
Hij heeft een heerlijk groot scherm en is toch niet belachelijk zwaar vind ik.
Hij is alleen niet geschikt voor mensen met kleine handen.
Wat mij ook verraste was dat er een case bij zat.
Als je deze case dicht doet zie je de tijd, temperatuur en het weer door de case heen.
Als iemand belt zie je de naam door de klep heen en kun je opnemen zonder hem open te doen!
Al met al een super smartphone!
Er stond dat je een MicroSD-kaart van maximaal 64GB er in kan doen.
Ik had alleen een 128GB en tot mijn verbazing..... was dat geen probleem.
Dus heb je graag een super groot scherm en heb je grote handen, dan is deze telefoon perfect voor u!

Video's over de Huawei P8 Max

Belsimpel-productvideo voor de Huawei P8 Max