Klantenservice vandaag geopend vanaf 9.00 uur Orderstatus

Huawei P Smart 2019 - Reviews

Online: Op voorraad: Voor 23:30 uur besteld, morgen in huis
Winkels:

Winkelvoorraad

Amsterdam

- Ferdinand Bolstraat 83

Op voorraad

Den Haag

- Spuistraat 25

Op voorraad

Groningen

- Vismarkt 5

Op voorraad

Rotterdam

- Lijnbaan 61 - A

Op voorraad

Tilburg

- Heuvelstraat 30 - a

Op voorraad

Utrecht

- Lange Elisabethstraat 35

Op voorraad

Zwolle

- Diezerstraat 12

Op voorraad

Reviews van onze klanten

Gemiddelde scores:

9,0
27 geverifieerde reviews
4.5 sterren
Uitstekend
  • Vormgeving: 9,0
  • Degelijkheid: 9,0
  • Mogelijkheden: 9,0
  • Gebruiksgemak: 9,0
  • Geluidskwaliteit: 9,0

Review van: Julian Borghuis

25 mei 2019

10
5 sterren
Fantastisch

Een geweldige telefoon

Alles is zo fijn, behalve de speakers die zijn toch net wat te slecht. Maar de rest, TOP TELEFOON

Review van: PJ Boer

16 mei 2019

8,0
4 sterren
Heel goed

Verrassend goed

Na een eerste ervaring, jaren terug, met Huawei welke alleen maar ellende gaf, nooit meer dit merk willen hebben.
Totdat op aanraden van mijn dochter, die dit toestel ook heeft, ik dit uiterst handzaam, makkelijk, uitgebreid en met zeer goede camerakwaliteiten toch maar ging bestellen. Mijn abonnement moest verlengd worden en nog belangrijker: mijn +4jaar oude telefoon was ook aan vervanging toe.
Na het toch wat fragile klepje de SDkaart en de SIMkaart te hebben geinstalleerd, kon ik aan de slag.

Als eerste kwamen de updates(2), daarna de APPs die ik mee had genomen(opgeslagen). Wat een snelheid en souplesse! Ook aanmelden bij HUAWEI zelf gedaan(het toestel vraagt er telkens naar), ging makkelijk.
Een dagje verder ben ik meer dan tevreden over het toestel. Helder scherp beeld, snelheid. TOP!
Enige minpuntje vind ik dat de aan/uit-knop te dicht op de volumeknoppen zit. Welke je overigens wat steviger moet indrukken dan ik was gewend bij mijn vorig toestel.

Review van: MM Koopman

8 april 2019

8,0
4 sterren
Heel goed

Goede prijs kwaliteit verhouding

Ik heb alleen een probleem om de telefoon met mijn carkit te koppelen. Media en contacten werken wel, maar ik kan niet bellen via de carkit.🤔
Moet het nog proberen bij de bedrijfsauto

Review van: J Lebbing

5 april 2019

8,0
4 sterren
Heel goed

Valt mee.

Belsimpel is heel snel en eerlijk, geen twijfel.
Alleen deze telefoon is niet mijn ding.
De camera is voor de huawei heel goed te noemen.
Men kan geen apps uit `t startscherm verwijderen, maar er zitten toch wel veel meer mogelijkheden op.
Ik wil eigenlijk een telefoon voor mijn werk, maar daar is dit toestel iets te netjes voor.
Verder is er niets mis mee.
Spelletjes spelen doe ik niet, maar ik probeerde even een spel te spelen en het display haperde heel vaak.
Dus, grafisch is ie wel goed, alleen geen zware spellen downloaden.

Review van: C.T. Noordijk

1 april 2019

10
5 sterren
Fantastisch

Veelzijdige telefoon

Deze smartphone ziet er niet alleen heel mooi uit, maar verraste me vooral door de vele mogelijkheden die op het toestel zitten. Nu ben ik niet iemand die altijd het uiterste uit zijn toestellen wil halen, maar wat ik nu niet installeer kan ik wel op een later tijdstip doen. Ik ben nog steeds aan het verkennen. Ik heb het toestel pas ca. een week, maar ik kan nu al zeggen dat ik beslist geen spijt heb van deze aankoop!
Ik zou hem zonder meer van harte aanbevelen aan vrienden en familieleden.

Huawei P Smart (2019) Black

€ 183,00

Video's over de Huawei P Smart 2019

Belsimpel-productvideo voor de Huawei P Smart 2019