Huawei Mate S - Reviews

Reviews van onze klanten

Gemiddelde scores:

9,4
8 geverifieerde reviews
4,5 sterren
Uitstekend
  • Camera: 9,4
  • Scherm: 10
  • Snelheid: 9,1
  • Batterijduur: 9,1
  • Prijs/kwaliteit: 9,7
10
5 sterren
Fantastisch

Kwalitatief zeer hoogwaardig

bart | 31 oktober 2016 over de Huawei Mate S Grey

Na de Huawei mate 7 deze keer de Huawei mate s genomen . Over de mate 7 was ik al tevreden maar de mate s is nog beter ... mooier amoled scherm , strakker afgewerkt en beter te hanteren door zijn wat kleinere formaat . Accu is goed en alles werkt naar behoren , en hij is sneller dan de mate 7 , de camera is goed en maakt mooie foto's met betere kleuren . Ook de accessoires zijn goed voor mekaar , de bijgeleverde oordopjes zijn erg goed en tot mijn verbazing levert Huawei standaard een hoesje bij het toestel - wel zo fijn . Veel mensen klagen over de emui skin , download de google now launcher of iets dergelijks en hoppa , je toestel werkt als elk ander Android device - met app drawer . Verder weer de complimenten aan het belsimpel team die mijn verlenging en de andere bestellingen binnen een paar dagen verwerkt en geleverd hebben - voor de laagste prijzen ... gegroet van een tevreden klant !

9,5
5 sterren
Fantastisch

Super telefoon voor een prima prijs

M Gurel | 20 oktober 2016 over de Huawei Mate S Grey

Super telefoon voor een prima prijs.
Ik vond vooral de service vanuit Bel Simpel super!!!!! 19-10 om 21:00 besteld de volgende dag om 11:50 alles ontvangen met iedere keer duidelijke communicatie.

Dit is pas klantbeleving!!!

9,0
4,5 sterren
Uitstekend

Waar voor je geld

G.J. Palland | 16 oktober 2016 over de Huawei Mate S White

Nu sinds twee dagen dit toestel, aangezien mijn Samsung S4 niet tegen een betonnen vloer kon.

Ik was op zoek naar een groot toestel (groter dan 5inch) welke ook nog betaalbaar en betrouwbaar is. Samsung Note 4 viel voor mij eigenlijkgelijk af vanwege de prijs. Dan hou je nog maar een paar merken over, waaronder Huawei. Eerder heb ik de P6 gehad van Huawei en die beviel me prima. Huawei is ondertussen een goed bekendmerk en de kwaliteit is eigenlijk altijd goed.

De Mate S is naarmijn smaak een mooi en goed afgewerkt toestel. De randen zijn strak, de knoppen voelen stevig aan en de vingerafdrukscanner is fantastisch. Door het aluminium frame voelt het toestel erg stevig aan.

Qua snelheid doet hij niet onder voor de high-end toestellen. Bij zwaar gebruik merk je wel een klein verschil, maar dat is niet erg. Het beeldscherm is goed helder, heeft goede kleuren en heeft een goede resolutie. De resolutie is niet zo hoog als bij de S6 of S7 van Samsung of de Iphone, maar ik merk het verschil niet echt.

Batterij gaat tot nu toe goed mee, maar daar kan ik nog geen goed oordeel over geven.

De skin van Huawei over Andriod is goed, maar het moet ook je smaak zijn. Gelukkig biedt de playstore genoeg opties om de skin aan te passen naar je eigen smaak.

Wat ik erg fijn vind, is dat Huawei een goed hoesje meeleverd met dit toestel. Deze hoef je dus niet meteen aan te schaffen en dat scheelt toch weer in de kosten.

Conclusie: Voor nog geen 300,- heb je een top toestel, welke zich goed kan meten met de duurdere concurrentie. Lekker snel, goed scherm en een batterij die bij redelijk veel gebruik een dag mee kan.

10
5 sterren
Fantastisch

Meer dan verwacht!!!

L.C. | 5 oktober 2016 over de Huawei Mate S Grey

Door diefstal moest ik wel een nieuwe aanschaffen en heb voor de Huawei gekozen en ben zeer verrast wat je erbij krijgt en wat je kan ermee! Werkt snel en dacht in eerste instantie die is te groot maar zeker niet!!

Belsimpel bedankt voor de snelle levering!! Ben weer bereikbaar!!

9,0
4,5 sterren
Uitstekend

Prima toestel

LIA | 19 augustus 2016 over de Huawei Mate S Grey

Prima toestel. Goede en snelle levering, bedankt.

Video's over de Huawei Mate S

Belsimpel-productvideo voor de Huawei Mate S