Huawei Mate 9 Dual Sim Black - Reviews

Reviews van onze klanten

Gemiddelde scores:

9,6
27 geverifieerde reviews
5 sterren
Fantastisch
  • Camera: 9,7
  • Scherm: 9,7
  • Snelheid: 9,6
  • Batterijduur: 9,1
  • Prijs/kwaliteit: 9,7
8,5
4,5 sterren
Erg goed

Heerlijke telefoon, prima fototoestel

GHJM Heitkamp | 4 december 2017 over de Huawei Mate 9 Dual Sim Black

Ik heb deze telefoon gekocht mede ter vervanging van mijn fototoestel.
De telefoon heeft veel gebruiksgemak, alleen jammer dat bij mij het bellen vanaf sim2 (nog) niet lukt.
Het fototoestel is werkelijk perfect en geeft veel mogelijkheden ook tot zelf instellen.

8,0
4 sterren
Erg goed

Degelijke telefoon

Frans | 28 november 2017 over de Huawei Mate 9 Dual Sim Black

De mate 9 is een prima toestel voor mij. Ik wilde een goede camera, een fors scherm en een snelle bediening en geen glas aan de achterkant. De voor- en nadelen:

+ groot helder scherm met zeer hoge intensiteit als het nodig is, bv buiten in de zon. De randen zijn minimaal, dat is mooi.
+ metalen behuizing, geen glas gelukkig. Ik heb ooit een dubbel glas toestel gehad, één keer laten vallen en aan beide kanten kapot. Echter ook nadelen, zie onder.
+ batterij gaat zeer lang mee, 3 of 4 dagen met mijn gebruik, en laadt erg snel op.
+ camera is veelzijdig en levert uitstekende beelden. Portretten kunnen heel aardig lukken door het apertuur na de foto te variëren dankzij de twee camera's aan de achterkant. Fijn detail is goed, geen uitsmering van fijne details zoals in bladeren en gras of vacht en ook geen overdreven scherpte wat sommige "flag ship" toestellen hebben.
+ De bediening gaat zeer vlot, geen gestotter bij snelle wisselingen van apps. EMUI biedt vele instelmogelijkheden die me wel liggen. De vingerafdruk scanner werkt zeer vlot, maar ik moet wel geregeld een nieuwe afdruk nemen, bv nadat ik in de tuin gewerkt heb. De scanner zit aan de achterkant, vaak handig, maar misschien is aan de voorkant nog handiger (mate 10) voor als het toestel op tafel ligt bv.
+ Het geluid is verbazend voor een telefoon. Verwacht geen wonderen, maar het is het beste dat ik ooit uit een telefoon gehoord heb. Telefoneren gaat prima wat betreft verstaanbaarheid.
+ Opslagruimte is goed voor mij, ik heb voorlopig geen SD kaart nodig.

- Het gewicht is wel een bezwaar, met een zeer licht TPU bescherming (15 gram) ruim 2 ons... Dat voel je wel zitten in je broekzak. Maar het gaat.
- De metalen behuizing is erg glibberig. het "naakte" toestel ziet er schitterend uit en voelt lekker in de hand, maar ja, laten vallen vanwege de gladheid wil ik vermijden, dus een lichte TPU hoes gekozen. Ook omdat de iets uitstekende camera op tafel krast en het toestel wiebelt op tafel. Toch nog twee keer laten vallen met die dunne hoes, geen enkele schade. De hoes maakt het ding ietsje groter, zwaarder en minder fraai. Jammer. Wat zou ik graag een rubberachtige achterkant hebben zoals mijn nexus 5 in het verleden, dat ligt veel steviger in de hand en bovendien is dan draadloos opladen mogelijk, met metaal dus niet. De trend is glas aan de achterkant, dan is draadloos opladen mogelijk. Kunststof is uit de gratie (glimt niet genoeg of zo? Als je een hoesje nodig hebt glimt het ding ook niet, wat suf).

Zou ik weer mate 9 kopen in de huidige markt? Ik denk van wel, sterker nog, ik deed dat vorige week omdat ik dacht dat m'n telefoon gestolen was, maar die dook na een week weer op (bizar verhaal of gewoon stom van me: hij bleek in een winkel in de diepvriezer beland te zijn, daardoor geen bereik zodat ik dacht dat ie gestolen was...) en ik kon de tweede mate 9 gewoon weer retourneren, was nog niet uitgepakt.
+ Uitstekende service van Belsimpel!

10
5 sterren
Fantastisch

Top telefoon

A.L. van der Vegt | 12 november 2017 over de Huawei Mate 9 Dual Sim Silver

Doet alles wat je van een top telefoon verwacht. Snel, goede dekking, eenvoudig in gebruik te nemen. Uitstekende camera en supersnelle vingerafdruk scanner achterop op goede plaats. Bijzonder tevreden met de aankoop. Belsimpel doet ook wat zij beloven.

9,0
4,5 sterren
Uitstekend

Uitstekende telefoon

R S Otten | 28 oktober 2017 over de Huawei Mate 9 Dual Sim Black

Super helder beeldscherm telefoon ligt prima in de hand en het geluid is top

10
5 sterren
Fantastisch

helemaal top

M jongejans van gelder | 7 oktober 2017 over de Huawei Mate 9 Dual Sim Black

zeer mooi toestel, lang over nagedacht en gelezen, prachtige aanvulling na mijn note 3 ,uiteindelijk gekocht bij belsimpel ,s'avonds besteld volgende ochtend al bezorgd ,
belsimpel bedankt voor deze topservice ,
ben dus tevreden over zowel de telefoon als de aanbieder

Video's over de Huawei Mate 9 Dual Sim Black

Belsimpel-productvideo voor de Huawei Mate 9 Dual Sim Black