Klantenservice open tot 23.30 uur Orderstatus

Huawei Ideos Tablet S7 3G - Tips & Tricks

0 sterren
Nog geen reviews

Niet meer leverbaar

Vragen & antwoorden voor de Huawei Ideos S7

 • Mijn Huawei Ideos Tablet S7 3G reageert niet op mijn aanrakingen, wat kan ik hieraan doen?

  Antwoord:

  Het kan zijn dat TalkBack aan staat. Dit is een functie van Android, gemaakt voor blinden en slechtzienden. De telefoon zet in deze modus de tekst op het scherm om in spraak. Je kunt deze functie uitschakelen via het instellingenmenu, onder 'Toegankelijkheid'.

  Hier kun je meer informatie vinden over Google TalkBack.

 • Hoe krijg ik software updates voor mijn Huawei Ideos Tablet S7 3G?

  Antwoord:

  Google komt regelmatig met updates voor de Android software. Of jouw telefoon een update krijgt ligt aan het type toestel. Niet elk toestel komt in aanmerking voor alle updates. De fabrikanten zullen precies aankondigen welke toestellen compatibel zijn met de nieuwe update. Het verschilt per land en per toestel wanneer een update beschikbaar is.

  Als je er een Android-update beschikbaar is voor jou telefoon krijg je meestal een melding, waarna je de update kunt installeren. Deze krijg je Over-The-Air (OTA). Dat betekent dat je jouw telefoon niet op de computer hoeft aan te sluiten! Het installeren van een software-update kan veel data kosten, het is daarom aan te raden om de update te installeren over een WiFi-verbinding. Je kunt in de instellingen van je telefoon ook handmatig zoeken naar updates.

 • Mijn oplaadkabel blijft niet goed vastzitten in mijn Huawei Ideos Tablet S7 3G. Wat kan ik doen?

  Antwoord:

  Over tijd kan het voor komen dat vuil en stof zich ophoopt in de oplaadpoort van je tablet. Hierdoor kan het zijn dat je kabel niet meer goed blijft zitten en dat opladen niet meer altijd goed gaat. Je kunt dit probleem eenvoudig verhelpen door het opgehoopte vuil en stof voorzichtig te verwijderen. Dit kun je doen met bijvoorbeeld een tandenstoker. Door voorzichtig langs de randen en hoeken binnenin de oplaadpoort te gaan schraap je het opgehoopte vuil weg. Zo kan je oplaadkabel weer verbinding maken met je toestel. Let hierbij wel op dat je geen extra kracht zet, er gewoon langsheen schrapen is vaak al genoeg. Nadat je het vuil hebt weggeschraapt kan het ook nog helpen om nog een keer flink te blazen in de oplaadpoort. Kijk hierbij wel uit dat er geen vocht in de poort komt.

 • Hoe verbind ik mijn Huawei Ideos Tablet S7 3G met een Motorola-product?

  Antwoord:

  Motorola heeft een applicatie ontwikkeld waarmee je je Android-telefoon met een Motorola-product kunt verbinden. Dit is de “Motorola Connect”-applicatie. Je kunt deze applicatie vinden in de Google Play Store. Met Motorola Connect kun je bijvoorbeeld zien waar de andere apparaten zich bevinden en hun batterijstatus zien.
  Als je deze app voor het eerst gebruikt voer je je e-mailadres in. Vervolgens zal er een nieuwe pop-up verschijnen waarmee je de app toestemming geeft en druk je op volgende. Als je op de hoogte wilt worden gehouden van updates, vink je dat aan in het volgende scherm. Hierna is je app klaar voor gebruik en kun je je telefoon bijvoorbeeld linken aan Motorola producten zoals: Keylink, Moto 360, Moto Pulse, Moto Surround en Power Pack Micro.

 • Kan ik WhatsApp op mijn Huawei Ideos Tablet S7 3G gebruiken?

  Antwoord:

  Ja, je kunt met je tablet whatsappen door WhatsApp Web te gebruiken. Als je een smartphone hebt met WhatsApp kun je dit account gebruiken op je tablet via WhatsApp Web. WhatsApp gebruiken op je tablet doe je door de volgende stappen te volgen:

  1. Open WhatsApp Web in je webbrowser;
  2. Scan de QR-code die in beeld verschijnt met je smartphone via: WhatsApp > Menu > WhatsApp Web;
  3. Je kunt nu WhatsApp gebruiken op je tablet!

  Let op: om WhatsApp te gebruiken via WhatsApp Web moet je telefoon in verbinding blijven met internet. Whatsappjes die je ontvangt worden namelijk niet opgeslagen via WhatsApp Web, maar doorgestuurd vanaf je smartphone. Je kunt WhatsApp Web dus niet gebruiken zonder een telefoon met WhatsApp.

Alle vragen & antwoorden