Klantenservice vandaag geopend vanaf 9.00 uur Orderstatus

Huawei Ascend Y550 - Reviews

Reviews van onze klanten

Gemiddelde scores:

9,0
2 geverifieerde reviews
4.5 sterren
Uitstekend
  • Vormgeving: 7,0
  • Degelijkheid: 7,0
  • Mogelijkheden: 8,0
  • Gebruiksgemak: 8,0
  • Geluidskwaliteit: 8,0

Review van: A. Helmers

27 juni 2015

8,0
4 sterren
Heel goed

Goede budget telefoon.

Mijn oude telefoon was ondertussen iets van 5 jaar oud en draaide op een oude androidversie (2.4). Daardoor functioneerden een aantal apps niet meer of slecht. Tevens was hij traag en had barsten in het glas. Omdat mijn abonnement nog een jaar doorloopt gekozen voor een goedkopere telefoon zodat ik bij verlenging van mijn abonnement de mogelijkheid heb om er een nieuwe telefoon bij te nemen.
De Huawei Y550 valt mij gezien de aanschafprijs niet tegen. Als je niet veeleisend bent is dit een prima telefoon. Sowieso was het voor mij een verademing dat hij veel sneller is dan mijn vorige telefoon. Ook merk je dit als je op internet zit, zowel met 3G als met WiFi. En ook de apps laden snel.

Waar ik wel snel tegenop liep was dat het standaard geheugen van 4Gb wat aan de kleine kant is. Hiervan is slechts 1,6Gb beschikbaar voor apps en foto's e.d. Als dit vol loopt wordt je e-mail niet meer gesynchroniseerd. Zorg voor extra opslag capaciteit op een sd kaartje en definieer dit als standaard geheugen. Ik moest grote apps uitschakelen of verwijderen voordat mijn e-mail weer binnenkwam. Verder prima tevreden.

Review van: Alfons Zekerman

6 december 2014

10
5 sterren
Fantastisch

Goed snel mooi

Een kniesoor die hier aanmerkingen op heeft. Geen opschoonprogramma's downloaden, alles reeds aanwezig. Mogelijkheden te over. Snel en subliem voor de prijs.