Huawei Ascend P6 - Reviews

Reviews van onze klanten

Gemiddelde scores:

8,9
37 geverifieerde reviews
4,5 sterren
Geweldig
  • Camera: 9,5
  • Scherm: 9,1
  • Snelheid: 8,8
  • Batterijduur: 8,5
  • Prijs/kwaliteit: 8,5
7,0
3,5 sterren
Goed

Goede snelle telefoon

Steady | 15 december 2014 over de Huawei Ascend P6 White

Erg tevreden! Is snel en gemakkelijk te bedienen. Prijs/kwaliteit verhouding is dus goed te noemen; had ook al eerder een Huawei. In het begin wat problemen met wifi gehad, maar na hulp van servicedesk ook weer verholpen. Top telefoon!

8,0
4 sterren
Erg goed

Review na een half jaar

Margot | 18 oktober 2014 over de Huawei Ascend P6 Pink

Besloten na een half jaar gebruik nog een review te schrijven. Nog steeds over het algemeen erg tevreden over deze telefoon. Geen grote problemen nog mee gehad en ik blijf het een erg mooie telefoon vinden. Ik heb alleen wel 1 nadeel ondervonden. Las op internet dat meer mensen met deze telefoon Wi-Fi verbinding problemen hebben, dat ze steeds opnieuw handmatig verbinding moeten maken met WIFI. Ik heb dit probleem ook maar net ietsje anders. Mijn telefoon wil op een gegeven moment helemaal geen verbinding meer maken met bekende Wi-Fi connecties.. Ik moet 'm dan weer opnieuw opstarten voor ie weer verbinding kan maken met Wi-Fi. Als dit een paar keer voorkomt is dat niet zo erg, maar tegenwoordig gebeurt dit bijna dagelijks, erg vervelend.
Verder blijft ie wel eens hangen, maar lang niet zo vaak als m'n vorige telefoon.

7,0
3,5 sterren
Goed

Betrouwbaar toestel

max | 30 augustus 2014 over de Huawei Ascend P6 Black

Super plat toestel met super camera kwaliteit voor een kleine prijs. Daar deze fabrikant een grote speler is in China, denk ik dat dit toestel wel betrouwbaar moet zijn; de tijd zal het leren. Ook Europa zal snel overspoeld worden door Huawei.

8,0
4 sterren
Erg goed

Ideale telefoon voor studenten!

R van Rooij | 28 augustus 2014 over de Huawei Ascend P6 Black

Wat mij betreft is het een ideale telefoon voor iemand die graag een goede smartphone wil, maar daar niet de hoofdprijs voor wil betalen.
Ik heb dit toestel dan ook al eerder gehad, maar deze heeft helaas door vochtschade het leven gelaten. Dit is dus wel een minpuntje. De telefoon is blijkbaar gevoelig voor vocht (mijn telefoon heeft namelijk nooit het water geraakt). Ondanks dit, vond ik de prijs-kwaliteitverhouding nog steeds aantrekkelijk genoeg om hetzelfde toestel opnieuw aan te schaffen.
Ik vind het een makkelijk te bedienen toestel, dat voor 'gemiddeld' gebruik meer dan genoeg mogelijkheden heeft (goede camera's, helder geluid, scherp beeld en hanteerbaar scherm). Maar wil je er echt snel mee internetten of het betere fotoshop werk op gaan doen? Tja, dan zou ik misschien toch voor een wat duurder toestel gaan.

7,5
4 sterren
Goed

Goed verpakt en snelle en correcte levering.

W.B.P.M. Heijneman | 10 augustus 2014 over de Huawei Ascend P6 Black

Eerst had ik de telefoon telefonisch besteld en bleek daarna niet betaald te kunnen worden met masterkaart.
Daarna heb ik het toestel via e-mail besteld en betaald op vrijdag avond.
Tot mijn verrassing werd het toestel inderdaad op zaterdag rond 14.00 uur afgeleverd: netjes verpakt en compleet perfect.
Dank aan jullie voor de goede verpakking en afwikkeling.
Verder een goed toestel!

Video's over de Huawei Ascend P6

Belsimpel-productvideo voor de Huawei Ascend P6