Klantenservice vandaag geopend vanaf 9.00 uur Orderstatus

Huawei Ascend P1 - Reviews

Reviews van onze klanten

Gemiddelde scores:

8,0
1 geverifieerde review
4 sterren
Heel goed
  • Vormgeving: 10
  • Degelijkheid: 8,0
  • Mogelijkheden: 8,0
  • Gebruiksgemak: 8,0
  • Geluidskwaliteit: 8,0

Review van: Twan

1 maart 2013

8,0
4 sterren
Heel goed

Veel kwaliteit voor weinig geld

Na lang wikken en wegen gekozen voor het vrij onbekende merk Huawei en toestel Ascend P 1 Black dual core processor.
Veel kwaliteit voor niet te veel geld vergeleken met andere smartphones.
Maar eerst Belsimpel: na wat telefonische informatie te hebben ingewonnen over abonnement en toestel (zeer vriendelijk en correct te woord gestaan) omdat op de meeste plaatsen alleen een Black-White toestel is te verkrijgen, besloten om tot koop over te gaan.
Tien minuten na het gesprek al de benodigde formulieren per e-mail binnen, even ingevuld en retour verzonden. Reeds dezelfde dag status bekeken online en status was: contract retour, toestel gereserveerd en simkaart geactiveerd. De volgende dag gecontroleerd en status toestel verzonden, de volgende dag toestel ontvangen uitgepakt en sim geplaatst, opgeladen en voor de eerste keer opgestart en wat een scherm, haarscherp en snel.
Er staat een vrijwel ongewijzigde versie Android 4 op wat heel fijn is zonder al die bloatware die andere toestellen erop hebben staan. Veel mee gespeeld die dag en s'avonds is de batterij nog driekwart vol. S' nachts toestel aan gelaten en volgende dag weer alles uitproberen, batterij op dit moment nog steeds meer als half vol, dus zeer tevreden.
Tot slot zeer snelle en correcte afhandeling van de bestelling en een heel fijn toestel waar ik denk ik veel plezier van ga beleven, Belsimpel bedankt!!