Klantenservice open tot 23.30 uur Orderstatus

Huawei Ascend G620S - Tips & Tricks

Vragen & antwoorden voor de Huawei Ascend G620S

 • Hoe kan ik mijn Huawei Ascend G620S verbinden met mijn computer?

  Antwoord:

  Je verbindt je Huawei-toestel met je computer door middel van een kabel. Deze kabel gaat in de USB-ingang van uw PC.

  Daarnaast kun je Huawei's eigen programma gebruiken: HiSuite. Met dit programma beheer je bestanden en applicaties op je telefoon. 

 • Mijn Huawei Ascend G620S reageert niet op mijn aanrakingen, wat kan ik hieraan doen?

  Antwoord:

  Het kan zijn dat TalkBack aan staat. Dit is een functie van Android, gemaakt voor blinden en slechtzienden. De telefoon zet in deze modus de tekst op het scherm om in spraak. Je kunt deze functie uitschakelen via het instellingenmenu, onder 'Toegankelijkheid'.

  Hier kun je meer informatie vinden over Google TalkBack.

 • Ik heb een ander formaat simkaart nodig dan ik momenteel heb. Wat moet ik doen?

  Antwoord:

  Tegenwoordig zijn er simkaarten in drie verschillende formaten in omloop: regulier, micro en nano. Als je simkaart te klein is voor je telefoon, kun je een sim-adapter gebruiken. Op deze manier past de simkaart weer in je telefoon. Als je simkaart te groot is, kun je deze bijknippen met een simkaart knipper. Het bijknippen van een simkaart kan ook gratis voor je gedaan worden in één van de Belsimpel winkels.

 • Hoe krijg ik software updates voor mijn Huawei Ascend G620S?

  Antwoord:

  Google komt regelmatig met updates voor de Android software. Of jouw telefoon een update krijgt ligt aan het type toestel. Niet elk toestel komt in aanmerking voor alle updates. De fabrikanten zullen precies aankondigen welke toestellen compatibel zijn met de nieuwe update. Het verschilt per land en per toestel wanneer een update beschikbaar is.

  Als je er een Android-update beschikbaar is voor jou telefoon krijg je meestal een melding, waarna je de update kunt installeren. Deze krijg je Over-The-Air (OTA). Dat betekent dat je jouw telefoon niet op de computer hoeft aan te sluiten! Het installeren van een software-update kan veel data kosten, het is daarom aan te raden om de update te installeren over een WiFi-verbinding. Je kunt in de instellingen van je telefoon ook handmatig zoeken naar updates.

 • Wat is Near Field Communication (NFC)?

  Antwoord:

  Near Field Communication (NFC) is een contactloze communicatiemethode. Het bereik is ongeveer 10 centimeter. Met behulp van NFC verstuur je draadloos bestanden door je eigen apparaat tegen een ander NFC-apparaat te houden. Betalen met je telefoon kan ook door middel van NFC.

  Een andere mogelijkheid met NFC zijn tags. Dit zijn speciale ‘stickers’ die je programmeert om een bepaalde actie uit te voeren. Raak met je smartphone een tag aan, zal de smartphone de acties die in de tag staan uitvoeren. Een voorbeeld is een tag in de auto die bluetooth en GPS inschakelt.

  In het dossier NFC vind je veel meer informatie over bijvoorbeeld de toepassingen van NFC. De betekenis van andere technische begrippen vind je in onze verklarende woordenlijst.

Alle vragen & antwoorden