HTC One M8s - Tips & Tricks

Vragen & antwoorden voor de HTC One M8s

 • Kan ik met mijn HTC One M8s gebruik maken van online opslag?

  Antwoord:

  Naast het interne geheugen van je toestel kun je ook gebruik maken van Cloud Storage. Hier kun je jouw foto’s en video’s uploaden, zodat ze niet meer op je telefoon hoeven te staan. Ze blijven wel beschikbaar op je telefoon via de Cloud, maar nemen geen ruimte meer in op je telefoon. Zo blijft je telefoon snel en zal je geheugen veel minder snel vol raken. Voorbeelden van Cloud-storage zijn iCloud, Dropbox, Google Drive en Microsoft OneDrive.

 • Wat is HTC Boomsound?

  Antwoord:

  HTC Boomsound is een speciale geluidstechniek van HTC. Kenmerkend voor HTC Boomsound zijn de twee speakers aan de voorkant van de telefoon. Hierdoor komt geluid naar je toe, in plaats geluid wat uit speakers aan de achterkant komt en van je weg gaat. Schakel het HTC boomsound profiel in en de bass wordt sterker, de zang helderder en de audiodetails fijner. Ook bij het beluisteren van audio via een koptelefoon vebetert de kwaliteit. Het volume kan hard ingeschakeld worden en met behulp van temperatuurcontrole schakelt bij langdurig gebruik de kracht automatisch terug om schade te voorkomen.

 • Ik kan mijn HTC One M8s niet in het Nederlands instellen, hoe los ik dit op?

  Antwoord:

  Wanneer je bij de eerste keer opstarten je toestel niet in het Nederlands kunt instellen raden we je aan het toestel eerst weer uit te zetten, vervolgens een Nederlandse SIM-kaart te plaatsen en daarna het toestel weer aan te zetten. In de meeste gevallen kun je nu gewoon Nederlands als systeemtaal instellen.

 • Hoe kan ik mijn HTC One M8s verbinden met mijn computer?

  Antwoord:

  Je verbindt je HTC-toestel met je PC met een kabeltje. Deze doe je in de USB-poort van je computer.

  Daarnaast kun je op je computer HTC's eigen programma gebruiken: HTC Sync Manager. Je synchroniseert je smartphone met dit programma, zodat je een back-up hebt van al je bestanden. 

 • Mijn HTC One M8s reageert niet op mijn aanrakingen, wat kan ik hieraan doen?

  Antwoord:

  Het kan zijn dat TalkBack aan staat. Dit is een functie van Android, gemaakt voor blinden en slechtzienden. De telefoon zet in deze modus de tekst op het scherm om in spraak. Je kunt deze functie uitschakelen via het instellingenmenu, onder 'Toegankelijkheid'.

  Hier kun je meer informatie vinden over Google TalkBack.

Alle vragen & antwoorden