HTC One M8s Grey - Reviews

Reviews van onze klanten

Gemiddelde scores:

9,0
20 geverifieerde reviews
4,5 sterren
Uitstekend
  • Camera: 9,1
  • Scherm: 8,6
  • Snelheid: 9
  • Batterijduur: 9,4
  • Prijs/kwaliteit: 8,6
9,0
4,5 sterren
Uitstekend

Topper

F J Vinju | 1 september 2016 over de HTC One M8s Grey

Na lang zoeken als HTC fan toch deze keuze gemaakt de HTC M8S, binnen 24 uur binnen, super verpakt, super geleverd, en snel aan de slag, een geweldig toestel, oerdegelijk, ligt fijn in de hand en erg eenvoudig te installeren.
Iedereen heeft een Samsung tegenwoordig, prima maar HTC heeft mijn hart gestolen, dit is mijn 3e toestel in jaren tijd, nogmaals een Topper pur sang.

Frits Vinju

9,0
4,5 sterren
Uitstekend

Een geweldige telefoon

M.J.A.M. Goldsmid | 31 augustus 2016 over de HTC One M8s Grey

Deze telefoon is heel erg snel. Zeer makkelijk te gebruiken en heeft boven dien ook nog een mooie vorm. Hij is niet voor niets een van de besten in zijn prijs categorie. In de winkel word je ook nog geweldig geholpen. Het is de beste telefoon aan bieder waar ik ooit ben geweest!!

7,5
4 sterren
Goed

Gebruiksvriendelijke telefoon

moontje | 18 augustus 2016 over de HTC One M8s Grey

Fijn toestel met helder scherm.

10
5 sterren
Fantastisch

Voldoet volledig aan mijn verwachting.

G. ten Brinke | 9 augustus 2016 over de HTC One M8s Grey

Na eerder een HTC Sensation te hebben gebruikt en vervolgens een Samsung S4, ben ik weer terug bij HTC.
De HTC-toestellen zijn toch wel een stuk degelijker gebouwd. Voldoet volledig aan mijn verwachting.

10
5 sterren
Fantastisch

Supertelefoon

A Niessen | 23 juli 2016 over de HTC One M8s Grey

Ik had hiervoor een HTC One S. Die oude HTC heb ik vier jaar in gebruik gehad en als de accu en acculaders nog goed hadden gewerkt, dan was ik nog steeds niet overgegaan. Ik heb nu de HTC One M8s en moet zeggen dat hij me erg goed bevalt. Het overzetten van gegevens was echt binnen half uur gebeurd en in gebruik is het toestel super. Mooi groot 5-inchbeeldscherm, mooie foto's en verder makkelijk in gebruik aangezien de menu-opbouw nog hetzelfde is. Kortom: geen spijt van! Mooie behuizing en niet van plastic. Ligt goed in de hand en voelt stevig en solide aan.
Voor wat betreft de bestelling bij Belsimpel... Helemaal super! Mijn volgende telefoon zal indien mogelijk ook zeker hier vandaan komen. Snelle levering. Er was een nieuwe nano-simkaart nodig voor het toestel en heb deze meteen mee besteld. Na een bevestiging van per mail aan Belsimpel, was mijn oude simkaart binnen een kwartier gewijzigd naar een nieuwe simkaart waardoor het toestel gelijk gebruiksklaar was! Helemaal Top.