Klantenservice open tot 23.30 uur Orderstatus

hollandsnieuwe zakelijk - informatie over zakelijke abonnementen, bundels en voordelen van hollandsnieuwe

hollandsnieuwe

hollandsnieuwe zakelijk abonnementen

hollandsnieuwe is de mobiele provider voor iedereen die voordelig uit wil zijn en de volledige vrijheid wil over hoe hij of zij een abonnement gebruikt. De abonnementen van hollandsnieuwe bestaan uit één bundel om mee te internetten, bellen en sms’en. Hierbij is één MB internet gewoon gelijk aan één minuut bellen en het versturen van één sms’je. Je bepaalt dus helemaal zelf hoe je je bundel verbruikt. Erg handig als je de ene maand maximaal online wilt zijn en de andere maand juist alleen maar wilt bellen. Bij Belsimpel vind je het actuele aanbod van alle zakelijke hollandsnieuwe abonnementen met smartphone.

Naast de kosten voor internetten, bellen en sms'en, bepaal je zelf hoeveel je per maand bijbetaalt voor je nieuwe smartphone. Hoe hoger dit bedrag per maand is, hoe minder je eenmalig hoeft af te dragen voor het toestel. hollandsnieuwe is er ook voor wie razendsnel wil internetten. Je kunt bij alle hollandsnieuwe abonnementen kiezen voor 4G internet. Kies bij alle abonnementen van hollandsnieuwe gratis voor nummerbehoud. 


hollandsnieuwe zakelijk Sim Only

Bij hollandsnieuwe kan je ook terecht voor een abonnementen zonder toestel. Bij een hollandsnieuwe Sim Only krijg je alleen een simkaart met een abonnement. Voor deze abonnementen geldt, net als bij de abonnementen met telefoon, dat je zelf bepaalt of je je ‘tegoed’ aan sms’jes, bellen of internetten besteedt. De lengte van het contract, één of twee jaar, bepaal je zelf en ook de hoogte van je bundel kun je kosteloos per maand verhogen of verlagen.


Voordelen van hollandsnieuwe zakelijk

Bereikbaarheid

Als klant van hollandsnieuwe maak je gebruik van het betrouwbare netwerk van Vodafone. Dit netwerk heeft uitstekende dekking door heel Nederland, waardoor je goed bereik hebt. Check de dekking bij jou in de buurt via deze dekkingskaart van hollandsnieuwe

Geen onverwacht hoge kosten

Met de hollandsnieuwe-app op je telefoon houd je je verbruik nauwkeurig in de gaten. Zo weet je bijvoorbeeld precies hoeveel tegoed je nog over hebt voor de rest van de maand. Door een belplafond in te stellen, krijg je bovendien nooit zomaar met een buitenbundeltarief te maken en voorkom je onverwachte kosten. hollandsnieuwe stuurt je bovendien een sms als je bundel bijna op is, zodat je rekening kunt houden met je verbruik.

Opwaarderen

Is je bundel op, maar wil je toch blijven internetten, bellen en sms’en? Bij hollandsnieuwe kan je je tegoed opwaarderen per sms of via de website. Heb je je opgewaardeerde tegoed deze maand niet helemaal opgemaakt, dan neem je dit mee naar de volgende maand. Het resterende opgewaardeerde tegoed is maximaal zes maanden geldig. Als je altijd genoeg tegoed wilt hebben, dan zet je 'automatisch opwaarderen' aan. Zodra je beltegoed dan de drempelwaarde bereikt, wordt je tegoed automatisch opgewaardeerd met een door jou gekozen bedrag.

Volledige vrijheid

Je bepaalt helemaal zelf hoe je je bundel gebruikt, omdat je alles doet met één bundel waarbij 1 MB gelijk is aan 1 sms’je of 1 belminuut. Wil je de ene maand alleen bellen en de andere maand maximaal internetten en streamen, dan is dat geen probleem. Als je verbruik maandelijks verandert, zit je bij hollandsnieuwe goed! Bovendien pas je je abonnement elke maand naar beneden of naar boven aan! Extra tegoed bijkopen kan natuurlijk op elk gewenst moment.

Buitenland

hollandsnieuwe heeft in een flink aantal landen roamingafspraken gemaakt, waardoor je in een groot deel van de wereld gewoon kan internetten, bellen en sms’en met hollandsnieuwe. De kosten die je maakt in het buitenland worden gewoon met je normale bundel verrekend. Hoeveel je betaalt per MB, belminuut of sms verschilt per land. In alle EU landen betaal je hetzelfde tarief als in Nederland. Wil je meer informatie over internetten in het buitenland? Bekijk ons dossier over roaming in de EU. Er geldt een limiet voor de kosten die je maakt in het buitenland om je te beschermen tegen onverwacht hoge kosten. Als je 80% van dit limiet bereikt, ontvang je een sms’je van hollandsnieuwe.


hollandsnieuwe zakelijk klantenservice

Wil je hollandsnieuwe bellen? Als je geen klant bent van hollandsnieuwe bel je naar 0900 0324. Al klant van hollandsnieuwe? Bel dan met een telefoon met een hollandsnieuwe simkaart naar informatienummer 1200 (gratis). Bellen kan op werkdagen van 9.00 tot 18.00 uur. Contact opnemen met het webcare-team van hollandsnieuwe kan ook via Twitter en Facebook. Zij zijn bereikbaar op werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur.