Klantenservice vandaag geopend vanaf 9.00 uur Orderstatus

hollandsnieuwe informatie over abonnementen, bundels, en mobiel internet

hollandsnieuwe

hollandsnieuwe Abonnementen en bundels

hollandsnieuwe is de mobiele provider voor iedereen die voordelig uit wil zijn en de volledige vrijheid wil over hoe hij of zij een abonnement gebruikt. Bij hollandsnieuwe bepaal je namelijk helemaal zelf hoe je je tegoed besteedt. Je krijgt één bundel waaruit je belt, sms’t en internet. Daarbij is één MB gewoon gelijk aan één sms’je of één minuut bellen. Dus ook als je verbruik maandelijks verandert, zit je bij hollandsnieuwe helemaal goed.

Bovendien kom je bij hollandsnieuwe nooit voor onverwachte kosten te staan, omdat je tijdig een bericht krijgt als je tegoed bijna op is. Je bepaalt dan zelf of je je verbruik mindert of extra tegoed bijkoopt. Om de eenmalige prijs van het toestel te verlagen, kies je ervoor om iets meer per maand te betalen met een toestelbundel.


hollandsnieuwe Sim Only

Bij hollandsnieuwe kan je ook terecht voor een abonnementen zonder toestel. Bij een hollandsnieuwe Sim Only-abonnement krijg je alleen een simkaart met een abonnement. Voor deze abonnementen geldt, net als bij de abonnementen met telefoon, dat je zelf bepaalt of je je ‘tegoed’ aan sms’jes, bellen of internetten besteedt. De lengte van het contract, één of twee jaar, bepaal je zelf en ook de hoogte van je bundel kun je kosteloos per maand verhogen of verlagen.


Voordelen van hollandsnieuwe

Voor wie altijd bereikbaar wil zijn

Als klant van hollandsnieuwe maak je gebruik van het betrouwbare netwerk van Vodafone met maximale downloadsnelheden tot 25 Mb/s. Dit netwerk heeft uitstekende dekking door heel Nederland, waardoor je goed bereik hebt. Check de dekking bij jou in de buurt via deze dekkingskaart. Met je abonnement van hollandsnieuwe maak je gebruik van het 3G-netwerk van Vodafone. Internetten over 4G is dus (nog) niet mogelijk bij hollandsnieuwe.

Voor wie niet voor onverwacht hoge kosten wil komen te staan

Met de hollandsnieuwe-app op je telefoon houd je je verbruik nauwkeurig in de gaten. Zo weet je bijvoorbeeld precies hoeveel tegoed je nog over hebt voor de rest van de maand. Door een belplafond in te stellen, krijg je bovendien nooit zomaar met een buitenbundeltarief te maken en voorkom je onverwachte kosten. hollandsnieuwe stuurt je bovendien een sms als je bundel bijna op is, zodat je rekening kunt houden met je verbruik. Is je bundel op, maar wil je toch blijven internetten? Waardeer je tegoed dan op via de site of via een simpel sms’je!

Voor wie volledige vrijheid wil

Je bepaalt helemaal zelf hoe je je bundel gebruikt, omdat je alles doet met één bundel waarbij 1 MB gelijk is aan 1 sms’je of 1 belminuut. Wil je de ene maand alleen bellen en de andere maand maximaal internetten en streamen, dan is dat geen probleem. Als je verbruik maandelijks verandert, zit je bij hollandsnieuwe goed! Bovendien pas je je abonnement elke maand naar beneden of naar boven aan! Extra tegoed bijkopen kan natuurlijk op elk gewenst moment.


hollandsnieuwe Klantenservice

Staat het antwoord op je vraag hier niet tussen? Voor meer informatie kan je terecht op de website van hollandsnieuwe. Wil je liever telefonisch contact met hollandsnieuwe? Als je geen klant bent van hollandsnieuwe bel je naar 0900 – 0324 (gratis). Al klant van hollandsnieuwe? Bel dan met een telefoon met een hollandsnieuwe simkaart naar informatienummer 1200 (gratis). Bellen kan op werkdagen van 9.00 tot 18.00 uur. Contact opnemen met het webcare-team van hollandsnieuwe kan ook via Twitter en Facebook. Zij zijn bereikbaar op werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur.