Klantenservice vandaag geopend vanaf 9.00 uur Orderstatus

hollandsnieuwe - informatie over abonnementen, Sim Only en voordelen van hollandsnieuwe

hollandsnieuwe

hollandsnieuwe abonnementen

hollandsnieuwe is de mobiele provider voor iedereen die voordelig uit wil zijn en de volledige vrijheid wil over hoe hij of zij een abonnement gebruikt. Bij hollandsnieuwe bepaal je namelijk helemaal zelf hoe je je tegoed besteedt. Dus ook als je verbruik maandelijks verandert, zit je bij hollandsnieuwe helemaal goed. Bovendien kom je bij hollandsnieuwe nooit voor onverwachte kosten te staan, omdat je tijdig een bericht krijgt als je tegoed bijna op is. Je bepaalt dan zelf of je je verbruik mindert of extra tegoed bijkoopt. Bij Belsimpel vind je alle hollandsnieuwe abonnementen met toestel en hollandsnieuwe Sim Only-abonnementen.

Internetten, bellen en sms'en

De abonnementen van hollandsnieuwe bestaan uit één bundel om mee te internetten, bellen en sms’en. Hierbij is één MB internet gewoon gelijk aan één minuut bellen en het versturen van één sms’je. Je bepaalt dus helemaal zelf hoe je je bundel verbruikt. Erg handig als je de ene maand maximaal online wilt zijn en de andere maand juist alleen maar wilt bellen. Naast de kosten voor internetten, bellen en sms'en, bepaal je zelf hoeveel je per maand bijbetaalt voor je nieuwe smartphone. Hoe hoger dit bedrag per maand is, hoe minder je eenmalig hoeft af te dragen voor het toestel. Je kiest dus helemaal zelf hoe je het graag hebben wilt.

hollandsnieuwe is er ook voor wie razendsnel wil internetten. Je schaft de verschillende varianten van de abonnementen voor internetten, bellen en sms’en namelijk aan met de extra 4G-bundel. Met deze bundel maak je gebruik van razendsnel 4G-internet. Foto’s delen op social media, je favoriete muziek streamen en video’s bekijken gaat met 4G een stuk sneller dan met 3G. Voor het datagebruik maakt hollandsnieuwe gebruik van het betrouwbare netwerk van Vodafone, zodat je zeker weet dat je goed bereik hebt.

Voor de hollandsnieuwe verlengingen gelden dezelfde prijsplannen.


hollandsnieuwe Sim Only

Bij hollandsnieuwe kan je ook terecht voor een abonnementen zonder toestel. Bij een hollandsnieuwe Sim Only-abonnement krijg je alleen een simkaart met een abonnement. Voor deze abonnementen geldt, net als bij de abonnementen met telefoon, dat je zelf bepaalt of je je ‘tegoed’ aan sms’jes, bellen of internetten besteedt. De lengte van het contract, één of twee jaar, bepaal je zelf en ook de hoogte van je bundel kun je kosteloos per maand verhogen of verlagen.


Voordelen van hollandsnieuwe

Voor wie altijd bereikbaar wil zijn

Als klant van hollandsnieuwe maak je gebruik van het betrouwbare netwerk van Vodafone met maximale downloadsnelheden tot 25 Mb/s. Dit netwerk heeft uitstekende dekking door heel Nederland, waardoor je goed bereik hebt. Check de dekking bij jou in de buurt via de hollandsnieuwe dekkingskaart

Voor wie niet voor onverwacht hoge kosten wil komen te staan

Met de hollandsnieuwe-app op je telefoon houd je je verbruik nauwkeurig in de gaten. Zo weet je bijvoorbeeld precies hoeveel tegoed je nog over hebt voor de rest van de maand. Door een belplafond in te stellen, krijg je bovendien nooit zomaar met een buitenbundeltarief te maken en voorkom je onverwachte kosten. hollandsnieuwe stuurt je bovendien een sms als je bundel bijna op is, zodat je rekening kunt houden met je verbruik.

Voor wie tussentijds wil verhogen

Is je bundel op, maar wil je toch blijven internetten, bellen en sms’en? Waardeer je tegoed dan eenvoudig op via de site of via een simpel sms’je! Heb je je opgewaardeerde tegoed niet helemaal opgemaakt, dan neem je dit mee naar de volgende maand. Het resterende opgewaardeerde tegoed is maximaal zes maanden geldig. Als je altijd genoeg tegoed wilt hebben, dan zet je 'automatisch opwaarderen' aan. Zodra je beltegoed de drempelwaarde bereikt, wordt je tegoed automatisch opgewaardeerd met een door jou gekozen bedrag.

Voor wie volledige vrijheid wil

Je bepaalt helemaal zelf hoe je je bundel gebruikt, omdat je alles doet met één bundel waarbij 1 MB gelijk is aan 1 sms’je of 1 belminuut. Wil je de ene maand alleen bellen en de andere maand maximaal internetten en streamen, dan is dat geen probleem. Als je verbruik maandelijks verandert, zit je bij hollandsnieuwe goed! Bovendien pas je je abonnement elke maand naar beneden of naar boven aan! Extra tegoed bijkopen kan natuurlijk op elk gewenst moment.

Voor wie ook in het buitenland voordelig gebruik wil maken van een abonnement

hollandsnieuwe heeft in een flink aantal landen roamingafspraken gemaakt, waardoor je in een groot deel van de wereld gewoon kan internetten, bellen en sms’en met hollandsnieuwe. De kosten die je maakt in het buitenland worden gewoon met je normale bundel verrekend. Hoeveel je betaalt per MB, belminuut of sms verschilt per land. Je vindt deze tarieven in een overzicht op de website van hollandsnieuwe. Er geldt een limiet voor de kosten die je maakt in het buitenland om je te beschermen tegen onverwacht hoge kosten. Als je 80% van dit limiet bereikt, ontvang je een sms’je van hollandsnieuwe.


hollandsnieuwe klantenservice

Staat het antwoord op je vraag hier niet tussen? Voor meer informatie kan je terecht op de website van hollandsnieuwe. Wil je liever telefonisch contact met hollandsnieuwe? Als je geen klant bent van hollandsnieuwe bel je naar 0900 – 0324. Al klant van hollandsnieuwe? Bel dan met een telefoon met een hollandsnieuwe simkaart naar informatienummer 1200 (gratis). Bellen kan op werkdagen van 9.00 tot 18.00 uur. Contact opnemen met het webcare-team van hollandsnieuwe kan ook via Twitter en Facebook. Zij zijn bereikbaar op werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur.