Google Pixel - Reviews

Reviews van onze klanten

Gemiddelde scores:

9,0
3 geverifieerde reviews
4.5 sterren
Uitstekend
  • Vormgeving: 9,0
  • Degelijkheid: 9,0
  • Mogelijkheden: 9,0
  • Gebruiksgemak: 9,0
  • Geluidskwaliteit: 7,0

Review van: TW

22 november 2016

8,0
4 sterren
Heel goed

een duur maar bijzonder goed toestel

dit toestel is best prijzig, maar wat er aan hardware in zit is dit een erg goed toestel.
werkt erg snel, update's zijn snel geinstalleerd.
ik mis het ledje aan de voorkant, als er meldingen zijn.
een nadeel is dat bepaalde widgets die er van tevoren op gezet zijn niet te verwijderen zijn.
vingerafdruk scanner werkt goed, beeld ziet er goed uit.

Review van: M Adema

20 november 2016

10
5 sterren
Fantastisch

Top Android telefoon

Nadat het contract was afgesloten het toestel gelijk de volgende dag ontvangen. Er zat netjes een gratis verloop stekker bij en extra lader (Samsung) bij omdat de originele lader in de doos type UK was.
Toestel is mooi afgewerkt en de metalen behuizing voelt solide aan. Overzetten van de oude toestel gegevens gaat met de Pixel nog makkelijker met de bijgeleverde kabel/quick switch adapter.
Telefoon werkt zeer prettig, alles reageert erg snel, vrijwel geen enkele vertraging kunnen ontdekken. OLED scherm is erg mooi, volle kleuren en heel scherp. Toestel beschikt als eerste over de nieuwste Android 7.1 versie met oa Google Assistant en Daydream VR. Tevens zit bij de Pixel onbeperkte opslag voor foto's dus erg prettig in het geval de 32GB vol dreigt te raken.

Review van: N Hoppenbrouwer

6 november 2016

10
5 sterren
Fantastisch

Dubbel en dwars waard

Na maanden uitgekeken te hebben naar de Pixel heb ik hem hier besteld zodra het kon. Binnen een week had ik de telefoon met het nieuwe abonnement en nano simkaart binnen. Omdat de telefoon officieel nog niet leverbaar was in Nederland was er wat onduidelijkheid over de levering, maar de klantenservice heeft mij netjes te woord gestaan. Ook zat er netjes een extra stekker bij voor Nederlandse stopcontacten, zonder hiervoor extra kosten te rekenen.

De telefoon zelf is super snel, nergens haperingen te ontdekken. Het design heeft iets unieks met de glazen afwerking aan de achterzijde. Eindelijk een telefoon met puur Android zonder allerlei waardeloze apps van de fabrikanten die je niet gebruikt, maar ook niet verwijderd kunnen worden.
Voor mij is deze telefoon het dubbel en dwars waard.

Video's over de Google Pixel

Belsimpel-productvideo voor de Google Pixel