Google Pixel 2 64GB Black - Reviews

Reviews van onze klanten

Gemiddelde scores:

9,1
19 geverifieerde reviews
4,5 sterren
Uitstekend
  • Camera: 8,6
  • Scherm: 9,5
  • Snelheid: 9,6
  • Batterijduur: 8,7
  • Prijs/kwaliteit: 9,4
9,5
5 sterren
Fantastisch

Is the best product in the market

G.F.G. Ganzinotti | 18 juni 2019 over de Google Pixel 2 64GB White

The company has delivered the product promptly and without inconviniences, you can get this phone and your provider from different companies. Is the only company who provider such a plus.

8,5
4,5 sterren
Erg goed

Eens een pixel...altijd een pixel!

EAM Hertog | 8 maart 2019 over de Google Pixel 2 64GB Blue

Dit is mijn tweede pixel(hiervoor een pixel xl)en daarvoor een nexus.
Wat meteen opvalt bij het gebruik is hoe vloeiend alles gaat:van het overzetten van alle apps/gegevens tot en met het dagelijkse gebruik.
Alle apps waren in no time overgezet ook de wallpaper,en zelfs allerlei gegevens binnen een app.
Je hebt heel wat gb aan opslagmogelijkheid,je hebt dan ook niet de mogelijkheid om een memo kaartje te plaatsen,maar met alle in the cloudmogelijkheden is dat geen probleem.
Voor als je dat nog niet wist:de Google pixel toestellen krijgen altijd als eerste de systeem update en beveiligings updates binnen.Gerust gevoel toch?

9,0
4,5 sterren
Uitstekend

Prima foto kwaliteit

RON Fonteine | 31 januari 2019 over de Google Pixel 2 128GB Black

Telefoon gekocht vanwege reviews mbt de fotokant. Het aansluiten op een PC is een crime. Het is mij uiteindelijk gelukt met een speciale kabel en aanpassing van de android software (developer mode) op de telefoon. Het lukte nl niet met de Google USB adapter + USB kabel, de telefoon werd niet herkend. Het is dus wel mogelijk met een speciale USB-A USB-C kabel dus zonder de Google plug die erbij zit. En dan nog moet je wat software instellingen aanpassen.

9,0
4,5 sterren
Uitstekend

Uitstekend toestel.

Raimond | 23 januari 2019 over de Google Pixel 2 64GB Blue

Na 15 jaar Sony toch besloten om eens over te stappen omdat ik geen verbeteringen zag. Eerst heb ik naar andere telefoons gekeken met allemaal een goede beoordeling op het gebied van de camera maar die vond ik allemaal te groot.

Naar een tijd zoeken kwam de Pixel 2 in beeld en ondanks dat hij in Nederland niet vrij verkrijgbaar is kwam hij toch als een aanrader naar voren bij bijvoorbeeld "Bright", maar ook Tweakers is heel positief.

Heb de Pixel 2 nu een kleine week en hij blijft mij verbazen. Wat is het fijn om stock android te hebben. Sony geeft regelmatig updates maar dit gaat nog veel sneller.

De camera is voor mij fantastisch. Ik ben wel iemand die graag wil dat het toestel zijn werk doet en ben niet zo van het instellen. Moet wel even wennen omdat ik de interface van Sony gewend ben.
De camera heeft een software update gehad die gelijk staat aan die van de Pixel 3 en is ook voorzien van de nacht functie. Ben je opzoek naar een smartphone die foto's met veel details en reële kleuren dan moet je bij de pixel 2 zijn.

Als ik en klein nadeel mag noemen is het verkrijgen van hoesjes en screenprotectors daarin is veel minder keus als bij andere groet merken en google blokkeert de mogelijkheden om originele te bestellen in het buitenland.

Maar kort samengevat ik ben zeer tevreden en kan iedereen deze telefoon aanraden.

9,0
4,5 sterren
Uitstekend

Prima foon voor redelijke prijs

B.J. Van Eijk | 18 december 2018 over de Google Pixel 2 64GB Blue

Is lekker snel en draait Android Pie. Pie draait hierop lekker soepel en er is nooit een performance tekort.
Voldoende ruimte voor mijn grote aantal apps. De achterkant is vrij glad, waardoor deze foon een silicoon hoesje behoeft.
Erg blij mee en dikke aanrader.

Video's over de Google Pixel 2 64GB Black

Belsimpel-productvideo voor de Google Pixel 2 64GB Black