Google Pixel 2 XL 64GB White - Reviews

Reviews van onze klanten

Gemiddelde scores:

9,3
33 geverifieerde reviews
4,5 sterren
Uitstekend
  • Camera: 9,3
  • Scherm: 9,3
  • Snelheid: 9,6
  • Batterijduur: 9,2
  • Prijs/kwaliteit: 9,3
10
5 sterren
Fantastisch

Super toestel

Bart DR | 30 november 2019 over de Google Pixel 2 XL 128GB Black

Werkelijk een flagship toestel.
Enige nadeel volgens mij is het gebogen scherm aan de randen. Hierdoor moeilijk een deftige tempered glass te vinden.

8,5
4,5 sterren
Erg goed

Goede telefoon met een aantal kleine aandachtspuntjes.

Maarten A. | 7 oktober 2019 over de Google Pixel 2 XL 128GB Black

Ik heb deze telefoon nu ongeveer 2 weken in mijn bezit en over het algemeen ben ik zeer tevreden met mijn aankoop. Voor 400 euro kon ik deze upgrade van mijn pixel 1 niet laten liggen.

het eerste wat ik moet vermelden is de grootte van de telefoon. Dit is natuurlijk iets waar je voor kiest als je de XL variant koopt, maar ik voel me toch verplicht te melden dat ik moeite heb om met mijn duim de andere kant van het scherm te bereiken. Een appje typen met 1 hand is dus best een opgave.

Verder hebben we nog een olifant in de kamer die heet '3.5mm port'. De Pixel 2 is de eerste telefoon die ik ooit heb gekocht zonder een 3,5mm aansluiting. Ik ben bijna volledig overgestapt op een bleutooth headset dus in het dagenlijks leven heb ik hier geen last van, maar let op: als je toch met een paar oortjes muziek wil luisteren en je telefoon wil opladen tegelijk (denk aan snachts, in de auto, of gewoon muziek luisteren zonder dat je bang bent dat je telefoon straks leeg is) dan zul je een redelijk prijzige dongle moeten kopen. Een standaard koppelstukje werkt niet! De goedkoopste die ik kon vinden (die werkt) was 30 euro.

Al met al zijn dit de enige redenen die ik kan bedenken om deze telefoon niet te kopen. Als hij een 3,5mm poort had gehad was dit een dikke 10 geweest, zonder zakt hij helaas af naar een 9.

9,5
5 sterren
Fantastisch

Zeer fijn en snel toestel

Olaf | 18 augustus 2019 over de Google Pixel 2 XL 64GB Black

Heb hem nu nog net geen week maar weet zeker dat Google de telefoon zal zijn waar ik ook toekomstig naar zal upgraden. Dit "oude" type doet een jaar na introductie nog zeker niet onder voor de nieuwste telefoons. Mocht je op het punt staan om een nieuw toestel te kopen zorg dan dat je even op YouTube de voor en nadelen checkt zodat je niet voor verrassingen staat als je hem binnen krijgt. Maar ik kan je wel deze telefoon aanraden zeker voor de prijs van nu
Succes met je keuze.

6,5
3,5 sterren
Beoordeling

"kale" Android met "Gorilla Glass"

B Scholte | 17 juni 2019 over de Google Pixel 2 XL 64GB Black

Het toestel is wel matig. Gelukkig heb ik niet de volle prijs betaald.
Camera is zeer goed van dichtbij, daarmee houdt het ook op.
De stereo speakers zijn ook niet gebalanceerd, je hoort duidelijk volume verschil.(beste is dus om de telefoon in te stellen op mono)

Kale Android vind ik het ook niet. Toch zitten er weer apps op van Google zelf die op andere Android toestellen niet aanwezig zijn.
De Google Photo's app is ook een ramp, je kan niet alles selecteren en verwijderen.
Gorilla Glass is ook niks. Dacht ik een mobiel te kopen die Gorilla Glass heeft en dus geen screen protector nodig heeft (wat ik heb gehoord), maar ik adviseer zeker een screen protector.

Toch is het wel fijn om de nieuwste updates als eerste te hebben en het scherm is wel zeer goed.
Toch voor de prijs waarvoor die uitkwam kon je destijds betere toestellen kopen.
Ook voor de prijs waarvoor ik hem heb gekocht €409,- vind ik het nog een pittige prijs in 2019. Ik zal hem dus toch niet aanraden. Er zijn betere toestellen op de markt voor deze prijs.

10
5 sterren
Fantastisch

Prachtig stukje moderne technologie

JJ Tijsma | 8 juni 2019 over de Google Pixel 2 XL 64GB Black

Ik moet zeggen, na een dag gebruik vind ik dit toestel echt top.
Vanaf de Google assistent tot aan de snelle werking, ik heb tot nu toe nog helemaal niks te klagen. Na een gemakkelijke overzet van mijn oude Huawei (die het na 2 jaar gebruik extreem slecht deed) naar mijn nieuwe telefoon en een beetje wennen aan de OS die toch een klein beetje anders was dan mijn oude telefoon, is alles helemaal top.

Video's over de Google Pixel 2 XL 64GB White

Belsimpel-productvideo voor de Google Pixel 2 XL 64GB White