Klantenservice open tot 23.30 uur Orderstatus

Google Pixel 2-aanbiedingen, de beste Google Pixel 2 deals voor €0,- bij abonnement!

Google Pixel 2 geruchten en verwachtingen

In 2016 bracht Google zijn eerste eigen toestellen uit en stapte af van de Nexus-lijn. De Google Pixel en Google Pixel XL werden begin oktober gepresenteerd. Er wordt volgens verschillende bronnen gewerkt aan opvolgers van deze toestellen. Beide smartphones zijn nog niet officieel aangekondigd en daarom zetten wij hieronder alvast alle geruchten en verwachtingen van de nieuwe topmodellen van Google zelf onder elkaar.

Verkrijgbaarheid

De Google Pixel-smartphones zijn in verschillende landen te koop aangeboden door Google zelf, maar dat was niet het geval voor Nederland en België. Of de Google Pixel 2-toestellen wel door Google zelf verkocht gaan worden is dan ook nog de vraag en op die vraag is dan ook nog geen antwoord te geven.

Verschillende varianten

Of Google gaat komen met een normale Google Pixel 2 en een grotere XL-variant is nog even de vraag. Vorig jaar zagen we namelijk een 5.0-inchversie en een grotere 5.5-inchvariant. Deze verschilden naast schermdiagonaal, ook in beeldschermresolutie en uiteraard de capaciteit van de accu.

Google Pixel 2 scherm

De resolutie bij de Google Pixel 2 en Google Pixel XL 2 zal verschillen, als Google dezelfde opzet houdt als bij de Google Pixel XL-toestellen het geval was. Ook gaan we uit van de aanwezigheid van AMOLED-panelen. Deze bieden ten opzichte van LCD-schermen een hoger contrast, spetterende kleuren en betere zwartwaarden.

Google Pixel 2 camera

Wat voor stappen Google precies gaat zetten voor de Google Pixel 2 wat betreft de camera is de vraag. De camera op zijn voorganger werd door meerdere websites bestempeld tot de top en dat zal bij de Google Pixel 2-smartphones vast en zeker niet anders zijn.

Google Pixel 2 behuizing

De behuizing van de Google Pixel 2 lijk weer een mengelmoes van premium materialen te worden. Zo wordt er gedacht aan een combinatie van metaal en glas, net zoals de Google Pixel en Google Pixel XL al hadden. De Nexus-toestellen waren nog veelal gemaakt van polycarbonaat, maar Google lijkt daar geheel vanaf gestapt te zijn bij de introductie van de Google Pixel.

Google Pixel 2 Google Assistant

Wat een zekerheid is, is dat de Google Pixel 2 zal worden uitgeleverd met Google Assistent. Dit digitale hulpje kan voor alles en nog wat worden gebruikt. Zo kun je vragen stellen, reserveringen doen voor bijvoorbeeld de bioscoop of een restaurant of afspraken in je agenda laten zetten.

Google Pixel 2 release

Wanneer we de Google Pixel 2 precies zullen gaan zien is nog onbekend. De grote ontwikkelaarsconferentie Google I/O wordt gehouden van 17 tot en met 19 mei, waar we misschien een tipje van de sluier zullen zien. De Google Pixel en Pixel XL werden echter pas in oktober 2016 gepresenteerd, dus als we die tijdslijn aanhouden, zul je nog even moeten wachten. Kun je in de tussentijd niet wachten? We hebben op deze pagina een hoop handige dingen voor je verzameld. Je vindt hier het laatste nieuws en informatie over het nieuwe toestel van Google en we bieden je ook een overzicht van accessoires, abonnementen en prijzen voor de nieuwe Google Pixel 2!

 

Gelekte renders laten volledig ontwerp Google Pixel 2 zien 3-10-2017 10:39

Er zijn renders gelekt van wat de Google Pixel 2 en Pixel 2 XL zouden zijn. De gelekte afbeeldingen tonen het volledige ontwerp van beide smartphones; op de foto's is dus zowel de achter- als de voorkant te zien. De Google Pixel 2 afbeeldingen zijn gepubliceerd door de bekende telecominsider Evan Blass op zijn Twitter-account. Hieruit kunnen we opmaken dat de kleine Pixel 2 een regulier 16:9-scherm krijgt met een diagonaal van 5 inch. De grotere Google Pixel 2 XL krijgt vermoedelijk een 18:9-scherm met afgeronde hoeken en een diagonaal van 6 inch. Beide Google-telefoons worden op 4 oktober gepresenteerd.

Bron: Tweakers

 

Meer details over knijpfunctie bekend: naam wordt 'Active Edge' 19-9-2017 12:15

De naam van de knijpfunctie is nu bekend: volgens de broncode in een Google-app gaat het 'Active Edge' heten. Met deze functie kun je onder andere Google Assistant openen door te knijpen in de randen van het toestel.

Bron: Android Planet

 

Google geeft teaser vrij: Pixel 2 aankondiging op 4 oktober 14-09-2017 15:01

Google heeft een evenement aangekondigd op 4 oktober, dat bevestigd is met een video. In de video worden allerlei typische vragen gesteld over de opslagruimte en accuduur van een telefoon. De Google Pixel 2 zou het antwoord kunnen zijn op al je vragen. Tenminste, dat suggereert de video.

Bron: Android Planet

 

Google Pixel 2 wordt niet geleverd met Snapdragon 836-chipset 14-09-2017 08:21

De nog niet officieel gepresenteerde Snapdragon 836-chipset zou worden gebruikt in de Google Pixel 2 en Google Pixel XL2, maar dat lijkt nu toch niet het geval. Deze chipset zou pas in het begin van 2018 op de markt worden gebracht en dat is dus geen match met de nieuwe Pixel-toestellen die op 5 oktober gepresenteerd zouden gaan worden. Dat betekent dat de twee nieuwe Google-smartphones het zullen moeten doen met de Snapdragon 835-chipset, de meest krachtige variant van dit moment.

Bron: Android Planet

 

Google Pixel 2 krijgt knijp-functie voor Google Assistant 18-8-2017 9:46

Uit een keuringsrapport van de Amerikaanse FCC is gebleken dat de Google Pixel 2 een knijpbare zijkanten krijgt. Deze functie zagen we al eerder bij de HTC U11. Met deze knijpfunctie kun je bijvoorbeeld de Google Assistant makkelijk starten. Of er zelf ook voor andere acties kan worden gekozen is niet bekend. Uit deze geruchten lijkt het er ook op dat HTC verantwoordelijk zal zijn voor de productie van de Pixel 2. Een officiële release van dit toestel laat nog even op zich wachten, mogelijk komt dit in oktober!

Bron: Android Planet

 

Foto Google Pixel 2 verschijnt online 7-8-2017 16:23

Een eerste foto van de Google Pixel 2 is online verschenen via de bekende lekker Evan Blass. Hij gaat hierbij om foto's van een echt toestel en dus geen mooie render van een fabrikant. Daardoor ziet alles er wat minder mooi afgewerkt uit, maar zijn verschillende details van het toestel wel te zien. Zo zien aan de voorkant twee speakergrills en bestaat de achterkant uit verschillende materialen. In het metalen deel is onder andere de vingerafdrukscanner geplaatst en ook zien we de kenmerkende G van Google. In het bovenste deel van polycarbonaat is de enkele camera te vinden, evenals de flitser.

Bron: Twitter

 

Google Pixel 2 en 2 XL krijgen geen koptelefoonaansluiting 3-8-2017 16:23

Volgens de Managing Director van nieuwssite 9to5Google, Stephen Hall, krijgen zowel de Pixel 2 als de Pixel 2 XL geen koptelefoon aansluiting in de vorm van een 3,5mm-poort. Hij zegt dit te weten door ontwerpen te hebben gezien en gesproken te hebben met iemand die prototypes heeft gezien. Als dit waar blijkt te zijn spreekt Google zichzelf tegen, waar ze vorig jaar nog Apple bekritiseerden toen bekend werd dat de iPhone 7 geen 3,5mm-poort zou hebben.

Bron: Twitter

 

Ontwerp Google Pixel gelekt via accessoire-merk 1-8-2017 10:12

Volgens Forbes laten de renders zien dat eerdere geruchten dat de Pixel 2 XL een ander design krijgt als de normale Pixel 2 niet kloppen. Beide toestellen zouden gemaakt worden met minimale schermranden, en zouden een grote gelijkenis met de LG G6 hebben qua design. Voor de Pixel 2 XL is dit niet verrassend, aangezien deze volgens de geruchten ontworpen zou worden door LG. Het accessoire-merk Olixar is vaker op het goede pad geweest met ontwerpen, dus het lijkt redelijk betrouwbaar!

Bron: Forbes

 

Google Pixel XL 2 krijgt drukgevoelig frame 14-07-2017 08:21

De Google Pixel XL 2 zou net als de HTC U11 een drukgevoelig frame krijgen, waardoor je verschillende functies kunt gebruiken door in het toestel te knijpen. Zo zou je snel Google Assistant kunnen starten of het geluid uitschakelen. Ook wordt er gesteld dat het toestel een Always-on-display krijgt, waardoor notificaties altijd direct te zien zijn. Dit zou voor het eerst zijn in een toestel van Google zelf, terwijl verschillende andere fabrikanten dit al langer gebruiken in hun devices.

Bron: XDA-Developers

 

Render Google Pixel XL 2 toont toestel in vol ornaat 12-07-2017 09:28

Er is een mogelijke render verschenen van de Google Pixel XL 2, waarbij er wordt gesproken over een 18:9-schermverhouding. Zo'n verhouding zagen we eerder al bij de LG G6 en zo'n opzet was ook bij de S8 en S8+ van Samsung te zien. Het scherm is vlak en heeft dus geen gebogen schermranden, maar de bezels zijn wel minimaal, ook aan de boven- en onderkant van het toestel. Eerder werd er al genoemd dat de kleinere Google Pixel 2 er uit zou zien als de eerste Google Pixel XL.

Bron: XDA-Developers

 

Specificaties Google Pixel 2 en Pixel XL verschijnen online 25-06-2017 13:28

Vermeende specificaties van de Google Pixel 2 en de grotere XL-variant zijn online verschenen. De normale variant zal een scherm krijgen van 5 inch aldus deze geruchten met een resolutie van 1920x1080 pixels. Qua uiterlijk zou deze smartphone lijken op de eerste generatie van Google Pixel-toestellen. Wel zouden er stereospeakers aanwezig zijn, wat bij de Google Pixel niet het geval was, maar dit zou er wel voor zorgen dat een 3.5mm-aansluiting niet meer aanwezig zal zijn.

De grotere Google Pixel XL-variant krijgt een 6.0-inchscherm met een resolutie van 2560x1440 pixels. Beide toestellen worden volgens de geruchten uitgerust met een Snapdragon 835-chipset en 4GB werkgeheugen. Het design van de grotere variant met codenaam 'Taimen' is anders dan zijn voorganger, onder andere door het gebruik van smallere schermranden. Of de XL-versie wel een hoofdtelefoonaansluiting aan boord heeft is nog onbekend.

Bron: XDA-Developers

 

Google Pixel XL2 krijgt 18:9-beeldschermverhouding 09-06-2017 13:28

Volgens een verschenen benchmark krijgt de komende Google Pixel XL2 een beeldschermverhouding van 18:9, oftewel 2:1. Deze nieuwe trend zagen ook al bij de LG G6 en Samsung Galaxy S8-familie. Dit betekent dat het scherm ondanks zijn grote diagonaal toch goed gehanteerd kan worden, omdat het toestel wat smaller is. De genoemde displayresolutie van de XL2 betreft 2560x1312 pixels.

Bron: WinFuture

 

Google annuleert één van drie Pixel 2-smartphones 13-06-2017 11:28

Google zou dit jaar maar liefst drie Google Pixel 2-smartphones willen presenteren. Betrouwbare bronnen hebben echter nu laten weten dat de zoekgigant één van die devices heeft geannuleerd. Het zou gaan om de Google Pixel XL 2. Naar verwachting, gaan we later dit jaar dus twee toestellen zien, één met een 5.0-inchscherm en één met een groter scherm dan de 5.5 inch van de Google Pixel XL.

Bron: AndroidPolice

 

Afbeelding toont Google Pixel 2 met minimale schermranden 07-06-2017 15:28

Een afbeelding van wat mogelijk de Google Pixel 2 zou zijn is verschenen. Het plaatje toont grote gelijkenissen met de Google Pixel en Pixel XL, maar dan met een stuk kleinere schermranden. De bron van de afbeelding is niet te verifiëren. Ook wordt er gesproken over een fanatieke Photoshopper. Het is dus afwachten, tot de officiële presentatie om te kijken of Google ook kiest voor toestellen, waarbij de bezels minimaal zijn.

Bron: Android Headlines

 

Vermeende Google Pixel 2 duikt op in benchmark 12-05-2017 11:28

We zijn nog in afwachting hoeveel Pixel 2-smartphones we dit jaar gaan zien, maar volgens de geruchten werkt Google aan drie exemplaren. Eén van die toestellen met codenaam 'Taimen' (genoemd naar een vissoort, een intern grapje van Google voor de codenamen van hun apparaten) is verschenen in een benchmark. In deze benchmark is het toestel vergeleken met de Xperia XZ Premium en Galaxy S8 met high-end processoren. De Taimen weet zich goed staande te houden tussen deze twee toestellen. Daarmee lijkt het nogmaals bevestigd dat het toestel voorzien zal worden van een Snapdragon 835-chipset, zoals eerder al werd genoemd.

Bron: Trusted Reviews

 

Google Pixel 2-smartphones zijn voorzien van Snapdragon 835-chipset 25-04-2017 09:28

Hoeveel Google Pixel 2-smartphones we dit jaar gaan zien is nog de vraag. Er werd gesproken over twee stuks, in navolging van de Google Pixel en Pixel XL, maar er wordt ook steeds meer gesproken over een derde variant. Het zou ook kunnen gaan om een nieuwe Pixel-tablet. Wel is er bekend dat de verschillende nieuwe Pixel-apparaten worden voorzien van de Snapdragon 835-chipset, zo blijkt uit verschenen gegevens. Deze nieuwe en krachtige processor is vooralsnog alleen te vinden in high-end apparatuur.

Bron: WinFuture

 

Werknamen opvolgers Google Pixel-smartphones bekend 15-03-2017 10:12

Google gebruikt al jaren werknamen voor nieuwe apparaten die gebaseerd zijn op namen van vissoorten. Bij de Google Pixel 2 en Google Pixel 2 XL lijk dat niet anders. De kleinste van de twee gaat schuil onder de werknaam 'walleye', terwijl zijn grotere broer als werknaam 'muskie' heeft gekregen.

Bron: AndroidPolice

 

Google Pixel 2 krijgt geen hoofdtelefoon-aansluiting 07-03-2017 12:19

De Google Pixel 2 zou volgens documenten die ingezien zijn niet meer uitgerust zijn met een 3.5mm-hoofdtelefoonaansluiting. Zodoende kun je geen normale oordopjes meer aansluiten en zal dat moeten via de USB C-poort of via bijvoorbeeld Bluetooth. Door deze keuze zou het toestel dunner kunnen worden of kan er bijvoorbeeld voor worden gekozen om een grotere accu te plaatsen.

Bron: 9to5Google

 

Google Pixel-opvolger komt dit jaar en wordt 03-03-2017 08:12

De baas van Google op het gebied van hardware, Rick Osterloh, heeft laten weten dat er later dit jaar een opvolger van de Google Pixel op de markt komt. Wanneer precies wilde Osterloh nog nite zeggen, maar wel liet hij weten dat "de Pixel premium blijft".

Bron: Androidpit