Gigaset GS370 Plus - Reviews

Reviews van onze klanten

Gemiddelde scores:

8,9
4 geverifieerde reviews
4,5 sterren
Geweldig
  • Camera: 9,4
  • Scherm: 8,1
  • Snelheid: 8,8
  • Batterijduur: 8,8
  • Prijs/kwaliteit: 9,4
9,0
4,5 sterren
Uitstekend

Prima prijs kwaliteit verhouding

Anoniem | 17 oktober 2018 over de Gigaset GS370 Plus Blue

Een uitstekend apparaat met een enorm opslaggeheugen en degelijke uitstraling.
Prima telefoon voor een lage prijs.

7,5
4 sterren
Goed

Mobiel zonder fratsen

TJM de Klerk | 11 augustus 2018 over de Gigaset GS370 Plus Black

De Gigaset GL370plus kwam voor mij als handige vervanger van een eerdere Samsung (die nu in het Grevelingenmeer ligt) uit de bus. Met de 100 euro cashback in augustus 2018 is hij voor het resterende geld zijn geld waard.
Diverse online reviews kraken deze Siemens wat af, maar dat is ook het vergelijken van een Toyota met een Ferrari. Het is maar wat je zoekt. Deze Gigaset loopt op Android 7 (even wennen na 4), heeft een 18:6 scherm op 720x1280 pixels. Meer dan genoeg om foto's en video's goed te bekijken. Maar niet full-HD. De reactiesnelheid is in mijn ervaring vloeiend (schuiven van menu's, openen van apps) maar zal voor een die-hard gamer onvoldoende zijn. Aanvankelijk was de stroomvoorziening via USB-2 B-plug maar inmiddels is dat USB-C zoals vrijwel alle telefoons. De batterij is goed voor 2-3 dagen "standby" en zo'n 8 uur regelmatig gebruik (bellen, video, internet).
Als voordeel mag gelden dat het apparaat naast de "verplichte" en ongewenste Google troep weinig verdere bloatware heeft. Van de 32 GB blijft dan ook zo'n 28 GB vrij over. De "email" app heeft nogal wat problemen mail met bijlagen goed te tonen. De GMAIL app (toon alle email accounts) niet.
Nadeel is dat Siemens er (on)terecht vanuit gaat dat iedereen zijn email, agenda en contacten in de cloud heeft staan (gmail) en dus makkelijk kan synchroniseren. Als je van alles alleen lokaal op een pc hebt staan is dat een probleem en moet je trucjes uithalen (apps opzoeken) om via .csv bestanden alsnog export/import te doen.
Een nieuw arsenaal Siemens geluidjes is aanwezig, maar de vertrouwde Samsung fluitjes (een "de facto" standard) zijn er niet bij. Dat is wennen, of via internet die Samsung fluitjes als mp3 bestandje downloaden en dan die als keuze nemen.
Door de brede dubbele camera aan de achterkant plus vinger-sensor kost het enige moeite een juiste hoes te vinden voor het apparaat, maar ze zijn er wel. Een compromis met iets "generieks" waarbij geplakt en gedraaid wordt is niet nodig.
O ja - je kunt er ook nog mee bellen! Nu moet je vanuit een (witte) middenpositie naar links of rechts swipen om op te nemen of te negeren. Dat is ook weer anders dan de oude Samsung waarbij je vanuit de hoeken naar rechts of links veegde.
Sowieso is de interface iets anders dan je uit Android 4 (of andere 7) gewend bent en is het even zoeken.
Voor de gewone beller die af en toe wat internet, email, foto's, kranten wil checken is het een meer dan prima apparaat. Voor de fervente gamer met hoge video Eisen: zoek iets anders.

10
5 sterren
Fantastisch

Perfect en super mobil voor de prijs

M Assaf Alhelal | 10 augustus 2018 over de Gigaset GS370 Plus Blue

Voor Deze prijs het is de beste mobiele

9,0
4,5 sterren
Uitstekend

Uitstekende telefoon

P Hartevelt | 28 januari 2018 over de Gigaset GS370 Plus Black

Hallo, ben meer dan tevreden over de GS 370 plus, ligt lekker in de hand en werkt erg makkelijk . De plus geeft je 32 g extra dus voorlopig geen problemen met de opslag. Verder heeft ie niet het probleem dat ie onverwachts op internet bundel springt als ik thuis op mijn wifi zit. Beeldscherm is door de 5.7 goed te bekijken. Ik zou hem zeer zeker aanraden !!

Video's over de Gigaset GS370 Plus

Belsimpel-productvideo voor de Gigaset GS370 Plus