Gigaset informatie over telefoons, besturingssysteem, navigatie en garantie

Nokia

Op deze pagina

Relevante links

Over Gigaset

Gigaset is een relatief nieuwe naam op de smartphonemarkt, maar wel een gevestigde naam in telecomland. Het Duitse bedrijf begon als Siemens Home and Office Communication Devices, een afsplitsing van multinational Siemens, bekend van elektronica in de industrie en de gezondheidszorg. Over het algemeen houdt Gigaset zich vooral bezig met vaste telefonie voor thuis en kleine kantoren, maar sinds 2015 mengen ze zich ook in de verzadigde smartphonemarkt. Tot nu toe zijn de reacties positief, dus dat beloofd wat voor de toekomst!


Gigaset Telefoons

Naast de beroemde vaste telefoons van Gigaset zijn ze inmiddels begonnen met het produceren van leuke smartphones. High-end smartphones houden ze zich nog een beetje rustig mee, maar in het budget- en mid-range-segment heeft Gigaset inmiddels een aantal telefoons uitgegeven. Hier ligt de focus vaak op de batterij en op fijne, kale Android-ervaring zonder al te veel poespas. Daarnaast zien de toestellen er goed uit en liggen ze lekker in de hand. Alle toestellen van Gigaset zijn hier te vinden!


Gigaset GS280

Met de Gigaset GS280 haal je een toestel in huis met een grote accu. Dat is dan ook het speerpunt van deze smarpthone. Deze 5000mAh-accu zorgt ervoor dat je meer dan een dag intensief gebruik kunt maken van de GS280. Het display is een 5.7-inchexemplaar met een 18:9-verhouding en 2160x1080-resolutie. Dat zorgt ervoor dat het toestel nog steeds relatief smal te noemen is, waardoor deze ook beter te gebruiken is met één hand. De enkele camera op de achterkant schiet plaatjes van 16 megapixel en er is 3GB werkgeheugen aanwezig. De interne opslag van 32GB kun je uitbreiden met een microSD-kaartje en het geheel draait op Android Oreo.

Specificaties Gigaset GS280

  • 5.7-inchdisplay
  • Dualsim functionaliteit
  • 16-megapixelcamera
  • Android 8.1
  • Vingerafdrukscanner

Gigaset GS110

De Gigaset GS110 is de nieuwe budgettelefoon van het merk Gigaset. Dit toestel is ideaal als eerste smartphone of telefoon bedoeld voor basistaken. Met het 6.1-inch display heeft de Gigaset GS110 een groot beedscherm. Met het uitbreidbaar geheugen van 16GB kun je genoeg apps en bestanden opslaan. Om de telefoon te beveiligen kun je gebruik maken van de gezichtsherkenning zodat niemand anders je toestel kan ontgrendelen. Verder heeft de GS110 als besturingssysteem de GO-editie van Android 9.0 Pie. Dit is een lichtere versie van de Android die op budgetsmartphones draait om de prestaties ervan te optimaliseren.

Specificaties Gigaset GS110

  • 6.1-inchdisplay
  • 8-megapixelcamera
  • 16GB uitbreidbaar geheugen
  • Android GO
  • Dualsim functionaliteit

Gigaset besturingssysteem

Alle toestellen van Gigaset zijn uitgerust met het Android-besturingssysteem. Dit systeem is ontwikkeld door Google en is het meest gebruikte besturingssysteem binnen smartphoneland. Gigaset levert een redelijk kale versie van Android, met een paar eigen apps toegevoegd die niet gauw in de weg zullen zitten. Je geniet dus van een optimale Android-ervaring! Je telefoon is standaard uitgerust met allemaal bekende Android-apps, zoals Gmail en Maps. Daarnaast kun je kiezen uit meer dan één miljoen applicaties in de Google Play Store.


Gigaset Garantie en Reparatie

Een Gigaset toestel heeft standaard twee jaar fabrieksgarantie. Hieronder vallen softwarematige en hardwarematige defecten die niet door eigen toedoen tot stand zijn gekomen. Meer weten? Kijk op de Garantie & Reparatie-pagina voor meer informatie.


Alle Gigaset-toestellen, met uitgebreide specificaties