Klantenservice open tot 23.30 uur Orderstatus

Gigaset informatie over telefoons, besturingssysteem, navigatie en garantie

Nokia

Op deze pagina

Relevante links

Over Gigaset

Gigaset is een relatief nieuwe naam op de smartphonemarkt, maar wel een gevestigde naam in telecomland. Het Duitse bedrijf begon als Siemens Home and Office Communication Devices, een afsplitsing van multinational Siemens, bekend van elektronica in de industrie en de gezondheidszorg. Over het algemeen houdt Gigaset zich vooral bezig met vaste telefonie voor thuis en kleine kantoren, maar sinds 2015 mengen ze zich ook in de verzadigde smartphonemarkt. Tot nu toe zijn de reacties positief, dus dat beloofd wat voor de toekomst!


Gigaset Telefoons

Naast de beroemde vaste telefoons van Gigaset zijn ze inmiddels begonnen met het produceren van leuke smartphones. High-end smartphones houden ze zich nog een beetje rustig mee, maar in het budget- en mid-range-segment heeft Gigaset inmiddels een aantal telefoons uitgegeven. Hier ligt de focus vaak op de batterij en op fijne, kale Android-ervaring zonder al te veel poespas. Daarnaast zien de toestellen er goed uit en liggen ze lekker in de hand. Alle toestellen van Gigaset zijn hier te vinden!


Gigaset GS370 en GS370 Plus

De Gigaset GS370 is een smartphone met een metalen behuizing en een langwerpig scherm met een verhouding van 18:9. Hierdoor heb je veel scherm ten opzichte van de voorkant, een trend die we steeds vaker zien in 2017. Wat ook handig is dat je hierdoor makkelijker twee apps naast elkaar kunt draaien.

De vingerafdrukscanner is achterop het toestel te vinden. Verder is het toestel voorzien van drie camera's. Twee daarvan vind je op de voorkant, waardoor je selfies kunt maken met een mooi bokeh-effect. Ook kun je deze cameras gebruiken om het toestel te unlocken door middel van gezichtsherkenning.

Naast de GS370 heb je ook nog de Gigaset GS370 Plus. Deze grote broer ziet er in uiterlijk en formaat hetzelfde uit, maar heeft meer opslaggeheugen en meer werkgeheugen. Waar de normale GS370 32GB opslag en 3GB werkgeheugen heeft, heeft de Plus-variant 4GB werkgeheugen en 64GB opslag. Verder zijn de specificaties precies hetzelfde.

Specificaties Gigaset GS370

 • 5.7-inch Full HD-display
 • 13-megapixelcamera
 • 3000 mAh batterij
 • 32/64 GB opslag
 • Dualsim functionaliteit

Gigaset GS180

Met de Gigaset GS180 treed Gigaset binnen in het budget-segment. Voor een schappelijke prijs krijg je een leuke telefoon boordenvol leuke functies. Dankzij Android 8.1 is het toestel bijzonder eenvoudig in gebruik, ideaal voor de beginnende smartphone-gebruiker. Wat vooral bijzonder is aan dit toestel is de vingerafdrukscanner op de achterkant. Deze manier van biometrische beveiliging zie je namelijk niet vaak bij toestellen in deze prijsklasse. Dat maakt dit toestel een bijzondere in zijn soort. Het 5-inch HD-display is erg scherp en vooral het model van het toestel is erg fijn. Dankzij de 2.5D gebogen schermranden ligt het toestel bijzonder lekker in de hand. Daarnaast is de achterkant van een stroef materiaal gemaakt waardoor het toestel niet gauw uit je handen valt.

Specificaties

 • 5-inchdisplay
 • Dualsim functionaliteit
 • 13-megapixelcamera
 • Android 8.1
 • Vingerafdrukscanner

Gigaset GS270 en GS270 Plus

De Gigaset GS270 is de grote broer van de GS180. Dankzij het grotere scherm is het typen van berichten makkelijker omdat het toetsenbord ook groter is. Daarnaast is het scherm ook scherp waardoor het bekijken van video’s en foto’s erg prettig is!

Dankzij de 2GB aan werkgeheugen is het multitasken van simpele taken geen probleem. De 5000mAh batterij houdt het makkelijk een dag vol op één acculading. De 16GB opslaggeheugen van de GS270 is niet veel maar dit is gemakkelijk uit te breiden met een microSD-kaart.

Naast de GS270 heb je ook nog de Gigaset GS270 Plus. De plus staat in dit geval voor extra werk- en opslaggeheugen. In plaats van 2GB is er 3GB werkgeheugen waardoor de telefoon nog beter de taken uitvoert. De 32GB aan opslaggeheugen zorgt ervoor dat je meer apps kan downloaden. Het uiterlijk van de smartphone en de andere specificaties blijven echter hetzelfde.

Specificaties Gigaset GS270

 • 5.2-inch Full HD-display
 • 13-megapixelcamera
 • 5000 mAh batterij
 • 16/32 GB opslag
 • Dualsim functionaliteit

Gigaset besturingssysteem

Alle toestellen van Gigaset zijn uitgerust met het Android-besturingssysteem. Dit systeem is ontwikkeld door Google en is het meest gebruikte besturingssysteem binnen smartphoneland. Gigaset levert een redelijk kale versie van Android, met een paar eigen apps toegevoegd die niet gauw in de weg zullen zitten. Je geniet dus van een optimale Android-ervaring! Je telefoon is standaard uitgerust met allemaal bekende Android-apps, zoals Gmail en Maps. Daarnaast kun je kiezen uit meer dan één miljoen applicaties in de Google Play Store.


Gigaset Garantie en Reparatie

Een Gigaset toestel heeft standaard twee jaar fabrieksgarantie. Hieronder vallen softwarematige en hardwarematige defecten die niet door eigen toedoen tot stand zijn gekomen. Meer weten? Kijk op de Garantie & Reparatie-pagina voor meer informatie.


Alle Gigaset-toestellen, met uitgebreide specificaties