Klantenservice vandaag geopend vanaf 9.00 uur Orderstatus

Gigaset informatie over telefoons, besturingssysteem, navigatie en garantie

Nokia

Op deze pagina

Relevante links

Over Gigaset

Gigaset is een relatief nieuwe naam op de smartphonemarkt, maar wel een gevestigde naam in telecomland. Het Duitse bedrijf begon als Siemens Home and Office Communication Devices, een afsplitsing van multinational Siemens, bekend van elektronica in de industrie en de gezondheidszorg. Over het algemeen houdt Gigaset zich vooral bezig met vaste telefonie voor thuis en kleine kantoren, maar sinds 2015 mengen ze zich ook in de verzadigde smartphonemarkt. Tot nu toe zijn de reacties positief, dus dat beloofd wat voor de toekomst!


Gigaset Telefoons

Naast de beroemde vaste telefoons van Gigaset zijn ze inmiddels begonnen met het produceren van leuke smartphones. High-end smartphones houden ze zich nog een beetje rustig mee, maar in het budget- en mid-range-segment heeft Gigaset inmiddels een aantal telefoons uitgegeven. Hier ligt de focus vaak op de batterij en op fijne, kale Android-ervaring zonder al te veel poespas. Daarnaast zien de toestellen er goed uit en liggen ze lekker in de hand. Alle toestellen van Gigaset zijn hier te vinden!


Gigaset GS270 en GS270 Plus

De telefoon waarmee Gigaset de mid-range-markt moet gaan overnemen is de Gigaset GS270. Deze leuke smartphone brengt voor een goede prijs allerlei leuke functies met zich mee. Waar het toestel zich in ieder geval mee onderscheidt is de batterij. Deze 5000-mAh-accu gaat extreem lang mee, zodat je je geen zorgen hoeft te maken over lege accu's. Dankzij de goede accu kan het toestel krachtige hardware gebruiken, zonder dat de batterijduur eronder lijdt. Het Full HD-scherm is hier het levende bewijs van; een scherm van 1920x1080 pixels zie je niet vaak in deze prijsklasse. De diagonaal van het scherm valt met 5.2 inch wel mee, zodat het toestel gemakkelijk nog in je broekzak past.

Naast de GS270 heb je ook nog de Gigaset GS270 Plus. Deze grote broer ziet er in uiterlijk en formaat hetzelfde uit, maar heeft meer opslaggeheugen en meer werkgeheugen. Waar de normale GS270 16 GB ROM en 2 GB RAM heeft, heeft de Plus-variant 3 GB werkgeheugen en 32 GB opslag. Verder zijn de specificaties precies hetzelfde.

Specificaties

  • 5.2-inch Full HD-display
  • 5000 mAh batterij
  • 16/32 GB opslag
  • Android 7.0 Nougat
  • 13-megapixelcamera

Gigaset GS170

Met de Gigaset GS170 treed Gigaset binnen in het budget-segment. Voor een schappelijke prijs krijg je een leuke telefoon boordenvol leuke functies. Dankzij Android 7.0 is het toestel bijzonder eenvoudig in gebruik, ideaal voor de beginnende smartphone-gebruiker. Wat vooral bijzonder is aan dit toestel is de vingerafdrukscanner op de achterkant. Deze manier van biometrische beveiliging zie je namelijk niet vaak bij toestellen in deze prijsklasse. Dat maakt dit toestel een bijzondere in zijn soort. Het 5-inch HD-display is erg scherp en vooral het model van het toestel is erg fijn. Dankzij de 2.5D gebogen schermranden ligt het toestel bijzonder lekker in de hand. Daarnaast is de achterkant van een fijn, stroef materiaal gemaakt waardoor het toestel niet gauw uit je handen valt.

Specificaties

  • 5-inchdisplay
  • Dualsim functionaliteit
  • 13-megapixelcamera
  • Android Nougat
  • Vingerafdrukscanner

Gigaset besturingssysteem

Alle toestellen van Gigaset zijn uitgerust met het Android-besturingssysteem. Dit systeem is ontwikkeld door Google en is het meest gebruikte besturingssysteem binnen smartphoneland. Gigaset levert een redelijk kale versie van Android, met een paar eigen apps toegevoegd die niet gauw in de weg zullen zitten. Je geniet dus van een optimale Android-ervaring! Je telefoon is standaard uitgerust met allemaal bekende Android-apps, zoals Gmail en Maps. Daarnaast kun je kiezen uit meer dan één miljoen applicaties in de Google Play Store.


Gigaset Garantie en Reparatie

Een Gigaset toestel heeft standaard twee jaar fabrieksgarantie. Hieronder vallen softwarematige en hardwarematige defecten die niet door eigen toedoen tot stand zijn gekomen. Meer weten? Kijk op de Garantie & Reparatie-pagina voor meer informatie.