General Mobile GM8 Grey - Reviews

Reviews van onze klanten

Gemiddelde scores:

8,0
3 geverifieerde reviews
4 sterren
Erg goed
  • Camera: 7,5
  • Scherm: 7,5
  • Snelheid: 9,2
  • Batterijduur: 7,5
  • Prijs-kwaliteit: 8,3
8,0
4 sterren
Erg goed

Prima telefoon

A.J. Vrielink-Meijerman | 19 september 2018 over de General Mobile GM8 Gold

Sinds enkele weken heb ik de GM8 in mijn bezit. Omdat ik een wat oudere en simpele gebruiker ben is dit een toestel wat perfect bij mij past. Duidelijk en zonder veel poespas, goed te doen.

0
0

8,5
4,5 sterren
Erg goed

Perfect toestel in deze prijsklasse

F.J.A. van der Woude | 18 september 2018 over de General Mobile GM8 Grey

De GM8 heb ik nu sinds juni in gebruik. Daarvoor heb ik ook een GM gehad, n.l. de GM5. Beide toestellen heb ik ervaren als absolute waar voor hun geld. De enige reden dat de GM5 is vervangen, is dat het oude toestel van mijn vrouw het begaf en zij gecharmeerd was van afmeting in bediengemak van de GM5. De GM8 is iets groter qua beeldscherm, kraakhelder beeld en voorzien van alle tegenwoordige snufjes, waaronder een (zeer handige) vingerscan . De Android versie ( nu 8.1.0) wordt regelmatig geüpdatet zonder dat daar kosten aan verbonden zijn. Het toestel doet gewoon wat het moet doen, en dat voor een prijs die de concurrentie ver achter zich laat. Natuurlijk zullen er voor de liefhebber in het segment > € 1.000,00 smartphones te vinden zijn met meer mogelijkheden en betere spec's, maar voor normaal gebruik biedt dit toestel alles wat een mens zich kan wensen, zonder ook maar één keer vast te lopen. Helemaal geen minpuntjes? Nou, eentje dan! De aan- en uitknop zit precies tegenover de knoppen waar het geluid mee hard en zacht wordt gezet. Die raak je bij het uitzetten wel eens aan met je handpalm. Iets lager of hoger was handiger geweest. Maar ja, deze prijs voor zo'n perfect toestel, ik blijf lachen!

1
0

7,5
4 sterren
Goed

Een telefoon om mee te pronken

ACM van Tilburg | 18 september 2018 over de General Mobile GM8 Grey

Ik vind de General Mobile GM8 een zeer mooie en degelijke telefoon. Vrienden vragen wel eens: 'huh, wat voor telefoon is dat' en dan ben ik blij dat ik er weer eens over mag vertellen. Ik neem vooral heel tevreden over de camera, hoewel mijn persoonlijke voorkeur gaat naar de standaard camera app van de General Mobile 4g. Verder laat de verf van de behuizing een beetje los op de hoeken van het toestel, ook al zit er een hoesje omheen. Ik vind het ontwerp van de telefoon ook heel mooi, het is een strak ontwerp, maar er zijn niet echt telefoons die een zelfde soort ontwerp hebben. Persoonlijk ben ik ook een fan van Android One.

0
0