Klantenservice open tot 23.30 uur Orderstatus

Cat S40 Dual Sim - Reviews

Reviews van onze klanten

Gemiddelde scores:

9,0
12 geverifieerde reviews
4.5 sterren
Uitstekend
  • Vormgeving: 9,0
  • Degelijkheid: 10
  • Mogelijkheden: 8,0
  • Gebruiksgemak: 8,0
  • Geluidskwaliteit: 8,0

Review van: Tim Van Vlierden

13 november 2017

4,0
2 sterren

gsm is niet snel genoeg

ik heb deze gsm aangeschaft omdat ik veel in de bouw zit en met het stof elke dag is geen enkele gsm geschikt. ik dacht ik ga voor de cat s40 maar het is niet wat het zijn moet. gsm is enorm traag, dit wil zeggen dat bepaalde app's eeuwe duurt om op te starten. hoop dat hier snel een update voor komt zodat deze weer werkt als een andere gsm. tot nu toe zou ik zeggen gaan niet voor de cat s40 gsm, deze is zijn geld niet waard.

Review van: BOB De Wilde

5 november 2017

10
5 sterren
Fantastisch

extreem sterke en toch zakelijke smartphone!

Een zakelijke smartphone die oersterk, degelijk, gebruiksvriendelijk,... is in een robuuste omhuizing. Batterij gaat lang mee ook al staat alles op continu streaming. Foto's zijn loep zuiver ook met tegenlicht en donkere omgeving, scherm blijft bedienbaar in regen en extreem vuile handen. Heeft nooit geblokkeerd met verschillende functies draaiende en downloaden. Is echt water en stof dicht, na een half uur zoeken heb ik hem terug gevonden onder water en dat is niet bij een keer gebleven, acht meter vallen en plat op het beton neer komen verschillende keren zonder gebreken(op kleine deukjes na in de allu behuizing) De genadeslag na twee jaar extreme beproevingen bij mij, door mijn job was een moersleutel maat 56 die van 1 meter recht op het scherm viel. Scherm gebarsten maar werkend. Na vele merken werksmartphones gehad te hebben heb ik net dezelfde gekocht omdat ik het zo een super toestel vind. Top toestel die Cat phones, althans de S40 toch, de andere heb ik niet gehad.

Review van: Cees

25 juli 2017

10
5 sterren
Fantastisch

Een robuste telefoon

Een waarbij je niet bang hoeft te zijn om door een plens te worden overvallen en geen bescherming bij je te hebben. Ook niet bang hoeft te zijn dat je hem laat vallen als je slaperig uit bed komt voor de ochtenddienst. Kortom een perfecte telefoon voor mij.

Review van: W.C. Bos

31 mei 2017

10
5 sterren
Fantastisch

degelijke telefoon, goede service

Voor herhaling vatbaar!!!!

Review van: W Hermans

17 mei 2017

8,0
4 sterren
Heel goed

De beste optie als je vooral een stevige GSM wilt.

Overall doet ie het best goed, maar het zal zeker niet de meest gebruiksvriendelijke of snelle GSM zijn. Al wel véél beter dan zijn voorgangers B15 en B15S. Indien dat echter minder belangrijk is dan dat hij tegen een stootje kan, eens laten vallen in het water, de modder, op de beton, dan kan er een enkele andere GSM volgen.
Mijn bestelling via belsimpel.nl is correct, snel en vriendelijk verlopen. Als dit ook zo loopt in geval van eventuele problemen, dan heb ik er niets op aan te merken.