BlackBerry Z30 White - Reviews

Reviews van onze klanten

Gemiddelde scores:

8,8
3 geverifieerde reviews
4,5 sterren
Geweldig
  • Camera: 9,2
  • Scherm: 7,5
  • Snelheid: 9,2
  • Batterijduur: 9,2
  • Prijs-kwaliteit: 9,2
7,0
3,5 sterren
Goed

Goed toestel maar mis wel apps

M De With | 8 december 2016 over de BlackBerry Z30 Black

Helaas was de Leap welke in de aanbieding was bij belsimpel niet leverbaar, wat wel een beetje jammer is. Daarom helaas maar genoodzaakt een iets duurder toestel te nemen. Op zich lijkt het een goed toestel maar kost wel enige gewenning na jaren een iphone gehad te hebben. Helaas mis ik wel enige apps welke ik gewend was te gebruiken en ik eigenlijk toch wel als basis apps zie. Zoals de rabobank bankieren app, buienradar en een goede hardloopapp. Ook de amazon appstore waar iedereen zo lovend over is heeft hier niets voor.

Al met al een goed toestel maar als de apps niet uitgebreid worden dan toch weer naar iphone de volgende keer ben ik bang

0
0

10
5 sterren
Fantastisch

Prachtig toestel

P.A. Stam | 11 juni 2014 over de BlackBerry Z30 Black

Gisteravond laat bij Belsimpel.nl een nieuwer BlackBerry Z30 besteld en vanmiddag had ik hem binnen. Een prima service van dit bedrijf.
Het is een prachtig toestel, het toont heel luxe, het is echt een aanwinst. Het opstarten ging perfect, het overzetten van bestanden van mijn oude iPhone was in no time geregeld. Kortom, ik ben er heel blij mee.

Het toestel is snel, het aanraakscherm werkt perfect. Je hoeft nergens op te wachten. De BB Z30 doet waarvoor hij gemaakt is, een personal assistent in het persoonlijk en zakelijk verkeer! Ik vind het een aanrader!

0
0

9,5
5 sterren
Fantastisch

Obama heeft er ook één

L.W. Groenevelt | 9 mei 2014 over de BlackBerry Z30 Black

BlackBerry is van oudsher begonnen de zakelijke smartphone. Voor consumenten hebben ze de boot gemist met het touchscreen, maar het platform was betrouwbaar, no-nonsense en goed.
Met de BlackBerry Z30 is het gewoon nog steeds zo plus, hij heeft natuurlijk een 5 inch touchscreen. De app store van BlackBerry groeit en ook is het mogelijk via Amazon of via een download Android apps te installeren.
Na verschillende apparaten en besturingssystemen te hebben gebruikt kwam ik via via in contact met BlackBerry. Aangezien ik de smartphone vooral voor sms, WhatsApp en mail gebruik is de Z30 gewoon het beste in multitasken.
BlackBery Hub, waar alle meldingen binnen komen en die altijd eenvoudig met een swype van links-naar-rechts binnen handbereik is, is de kern van het systeem. Als je dit eenmaal gewend ben, en geloof me dat ben je zeer snel, dan wil je niet anders meer. Ik vind het gemakkelijk, want je ziet hoeveel tijd je nog hebt voordat een volgende afspraak gepland staat (in Hub is de kalender geïntegreerd).
Kortom: de hardware is goed, hij maakt mooie foto's en video's en waar het uiteindelijk om gaat: de software van BlackBerry is gewoon het beste dat er is!

0
0

Video's over de BlackBerry Z30 White

Belsimpel-productvideo voor de BlackBerry Z30 White